2.5 saat yürüyüş süper. Zayıflicaksın şeker.Menumu paylaşayım...
Sabah:
2 dilim fırın makarna
Ara:
Arkadaslarla bir fincan Nescafe
Aksam:
1 porsiyon nohut yemeği, 1 küçük dilim fırın makarna, yarım kase yoğurt ve 1 kase dereotu ve domatesten oluşan salata (azcık yağlı)
Spor:
Özel Spor için yapmadım ama arkadaşımla çarşı pazar gezerken 2.5 saat yürüdük...
Zayiflamam lazım
Bende hedef gibi uyarı yapıcaktım ama doğru yolu bulmuşsun canım, lütfen uygulamada da istikrarlı ol.Aynen ole cok haklisin bende bnun fatkina vardigim icin artik sok diyeyleri braktim dunden itibaren yememe dkkat ediyrum sadece ve cok hareketliyim yusuyusumde yapiyorum bitki caymida iciyorum artik sok diyet yok bayramdan donuse kadr bu kilomu korucam vereblirsemde vericem snrasi da uzun vadede kilo vermeye baslicam almamak uzere yoksa bu gidisatn sonu kotu artik haftada 1 kilo versem opup basima koyucam :)
çok güzelll tebrikler arkadaşımBu sabah tartildim ve 56.8 gördüm...
900 gr vermisimmmm
Teşekkür ederimçok güzelll tebrikler arkadaşım
Her gün en az ip atlayacagim süper yaaa
hadi hayırlı olsun yeni sisteminAynen ole cok haklisin bende bnun fatkina vardigim icin artik sok diyeyleri braktim dunden itibaren yememe dkkat ediyrum sadece ve cok hareketliyim yusuyusumde yapiyorum bitki caymida iciyorum artik sok diyet yok bayramdan donuse kadr bu kilomu korucam vereblirsemde vericem snrasi da uzun vadede kilo vermeye baslicam almamak uzere yoksa bu gidisatn sonu kotu artik haftada 1 kilo versem opup basima koyucam :)
en güzeli yavaş ve sağlıklı kilo vermek. ben yavaş ve sağlıklı verip hızlı alıyorumhafta da 1 kilo zaten mükemmel bir rakam
ocak ayından beri kk de takipteyim hızlı verenlerin hepsi hızla geri aldı çektikleri eziyet yanlarına kar kaldı ama yavaş yavaş ve arada duraksama yaşayıp(kiloyu sabitlemiş oldular) verenler geri almadı daha da eksi rakamları gördüler
inşallah çoğu gitmiş azı kalmışHakikaten geçen hafta süperdik bu hafta durum kötüöğleden sonra diyetisyene gittim.veeee 64.7 çıktım hemde yağdan vermişimmmm nisanda 74.6 imiş kilom 10 kilo gitti kaldı 7.7 kilo inşallh yarıyıl tatiline vercem hepsiniii
Bu gün alışverişte elime göt bı elbise aldım ben söyle bı baktım elbise baya dar bana olmaz dedim teyzem ısrar etti bı dene sana çok rahat olur diye umutsuzca gıydım elbiseyi baya baştan sona düğmeli bı elbise ılıkledıkce aaa oluyo demeye başladım bayada iyi oldu hayatımda ilk defa 36 beden bı elbise aldım sonrada bı pantlon aldım baya baya ınceldıgımı fark ettim darısı diğer arkadaşlarıma sabırlı olun ennınde sonunda gidecek bu kilolar)
Sen buraya geldiğinde 70 küsür kilolarda kilolarda değil miydinselam hanımlar. bana akıl verin kafayı yemek üzereyim.
diyete devam ettiğim halde kilom takıldı kaldı 56.2 kg ye , bazen 56.5kg oluyor anlamadım.
Yediklerimde;
sabah haşlanmış yumurta
arada; activia yoğurt yada meyve
öğlen; zeytinyağlı fasülye yada barbunya
günde yeşil çay 2 defa , şekersiz nescafe 2 defa
akşam; 1 kase yoğurt
ne ekmek, ne kola , ne makarna, ne pilav hiç birşey yok
bu kadarcık bu şekilde benim kilomum takılı kalması normal mi? ne yapmalıyım?
selam hanımlar. bana akıl verin kafayı yemek üzereyim.
diyete devam ettiğim halde kilom takıldı kaldı 56.2 kg ye , bazen 56.5kg oluyor anlamadım.
Yediklerimde;
sabah haşlanmış yumurta
arada; activia yoğurt yada meyve
öğlen; zeytinyağlı fasülye yada barbunya
günde yeşil çay 2 defa , şekersiz nescafe 2 defa
akşam; 1 kase yoğurt
ne ekmek, ne kola , ne makarna, ne pilav hiç birşey yok
bu kadarcık bu şekilde benim kilomum takılı kalması normal mi? ne yapmalıyım?
Bu ne ki1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5
5.gün 2
6.gün 1
7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan
12.gün 8,5
13.gün 7 puan
14.gün 9 puan
15.gün 7 puan
16.gün 0 puan
17.gün 8 puan
18.gün 5 puan
19.gün 0 puan
20.gün 0 puan
21. ve son gün ?
projemşzşn son günü. geçen çarşamadan beri uyumum azlmış. perşembe cuma kilo bildirimi vr diye toparlasam da cuma akşamdan beri yoldan çıkmışım. sanki uzun zamandır böyleymişizm gibi umutsuzdum ama çok da uzun olmamış , en kısa zamanda toparlayabilirimim inşallah.
cuma günü kilomu 64,5 olarak bildirmiştim kilom 65,5 civarında artık, çabuk gelen çabuk gider değil mi
Sen buraya geldiğinde 70 küsür kilolarda kilolarda değil miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?