Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2.5 saat yürüyüş süper. Zayıflicaksın şeker.
Bende hedef gibi uyarı yapıcaktım ama doğru yolu bulmuşsun canım, lütfen uygulamada da istikrarlı ol.

Bugün cısslı bir menüm var maalesef ama toplamda 1100 kalori aldım.

Sabah
1 küçük dilim ekmek,yağda yarım yumurta, 40 gr peynir, 1 domates.. (aceleden düzgün kahvaltı yapamadığım öğle saatinde patlama yaşadım )

Öğle
1 fincan mocha, 1 Ülker çikolatalı Gofret, 3,4 kremalı bisküvi

Aksam
5 yk kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 1 orta boy kase domatesli pilav, yarım kase yoğurt, 2 adet salata turşusu

Spor
Özel Spor yapmadım. Fakat çarşı pazar işleri sebebiyle 1.5 saat yürüdüm.
1 saat de ev işi..

mutlu pazarlar
kahvaltı
1 haşlama yumurta
domates salatalık marul yeşil soğanla iri salata
2 dilim hellim peyniri
4 zeytin
1 dilim ekmek

ara
1 bardak süte nescafe
2. ara
elma

akşam
1.5 kase tarhana çorbası
4 çatal haşlanmış çubuk makarnaya 2 köfte domates sos karıştırdım
ekmek yok

Slm arkadaşlar bugünkü menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim sucuk 2 dilim ekmek azcıkta bal ara türk kahvesi akşam yoğurtlu karabuğday şimdi pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su

Menum

Sabah
Yarım ekmeğe karışık tost ve 1 şu bardağı ayran

Ara
1 bardak Nescafe, 15 adet üzüm

Aksam
4 adet sigara böreği, 2 yemek kaşığı Kızartma 1 şu bardağı ayran...

Bugün total sağlıksız bir Menum var fakat toplamda 1300 kalori aldım ve 18:30 dan sonra yemedim.
1 saat te yürüdüm..

Yarın daha sağlıklı bir menü yapacağım inşaallah

hadi hayırlı olsun yeni sistemin

en güzeli yavaş ve sağlıklı kilo vermek. ben yavaş ve sağlıklı verip hızlı alıyorum çünkü yediğim zaman çok yiyorum

inşallah çoğu gitmiş azı kalmış

tebrik ederimemeğinin karşılığını almak çok güzel. ben de hep diyorum lcw da 40 beden ama diğer mağazalarda 42 olur diye, geçen tunik aldım önce 42yi denemdim kolları uzun oldu tezgahtar bir de 40ı deneyin dedi cuk oldu.40 yani bedenimsen 36dan ben 40dan bahsediyorum biraz komik oldu

10 dk ip atlayarak kendme geleyim bari

kaç gündür buraya menü yazmayı bıraktım nedense motivasyonum gitmişti. yok yoooook buradan uzak kalınca olmuyor. hemen paylaşıma başlamak şart

selam hanımlar. bana akıl verin kafayı yemek üzereyim.
diyete devam ettiğim halde kilom takıldı kaldı 56.2 kg ye , bazen 56.5kg oluyor anlamadım.
Yediklerimde;
sabah haşlanmış yumurta
arada; activia yoğurt yada meyve
öğlen; zeytinyağlı fasülye yada barbunya
günde yeşil çay 2 defa , şekersiz nescafe 2 defa
akşam; 1 kase yoğurt
ne ekmek, ne kola , ne makarna, ne pilav hiç birşey yok
bu kadarcık bu şekilde benim kilomum takılı kalması normal mi? ne yapmalıyım?

Sen buraya geldiğinde 70 küsür kilolarda kilolarda değil miydin

1.gün 10
2.gün 10
3.gün 9,5
4.gün 5

5.gün 2
6.gün 1

7.gün 7,5
8.gün. 8 puan
9.gün 9,5
10.gün 10
11.gün 9 puan

12.gün 8,5
13.gün 7 puan

14.gün 9 puan
15.gün 7 puan
16.gün 0 puan
17.gün 8 puan
18.gün 5 puan

19.gün 0 puan
20.gün 0 puan

21. ve son gün ?

projemşzşn son günü. geçen çarşamadan beri uyumum azlmış. perşembe cuma kilo bildirimi vr diye toparlasam da cuma akşamdan beri yoldan çıkmışım. sanki uzun zamandır böyleymişizm gibi umutsuzdum ama çok da uzun olmamış , en kısa zamanda toparlayabilirimim inşallah.
cuma günü kilomu 64,5 olarak bildirmiştim kilom 65,5 civarında artık, çabuk gelen çabuk gider değil mi

vucut az yemeye de alışıyor. gözlemlediğim sabır ile hepsi aşılabiliyor. bağırsak problemin varsa çözülünce kilo veriyorsun.
sonraciğima aynı beslenme tarzı da alışkanlık yapabiliyormuş. misal akşamları hep yoğurt yiyorsun ya bunu değiştirip tavuk salatat-ayran koyduğunda vücut şaşırabiliyormuş.bir de aynı şeyi spor hocaları da yapıyor. sürekli saat 10.da yürüyüş yapıyorsun diyelim yürüyüş saatini ikindiye çekmek veya yürüyüş yerine pilates yapmak vücut da şok etkisi yapıp metabolizmayı şaşırtabiliyormuşsun. değişilik yapmayı dene

Bu ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…