- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
okey tşklervucut az yemeye de alışıyor. gözlemlediğim sabır ile hepsi aşılabiliyor. bağırsak problemin varsa çözülünce kilo veriyorsun.
sonraciğima aynı beslenme tarzı da alışkanlık yapabiliyormuş. misal akşamları hep yoğurt yiyorsun ya bunu değiştirip tavuk salatat-ayran koyduğunda vücut şaşırabiliyormuş.bir de aynı şeyi spor hocaları da yapıyor. sürekli saat 10.da yürüyüş yapıyorsun diyelim yürüyüş saatini ikindiye çekmek veya yürüyüş yerine pilates yapmak vücut da şok etkisi yapıp metabolizmayı şaşırtabiliyormuşsun. değişilik yapmayı dene
Bu ne ki
geçenler de bbc nin nasıl zayıflanır belgeselini izledim labaratuar tahliller testler ve gerçekler şunları ortaya koyduselam hanımlar. bana akıl verin kafayı yemek üzereyim.
diyete devam ettiğim halde kilom takıldı kaldı 56.2 kg ye , bazen 56.5kg oluyor anlamadım.
Yediklerimde;
sabah haşlanmış yumurta
arada; activia yoğurt yada meyve
öğlen; zeytinyağlı fasülye yada barbunya
günde yeşil çay 2 defa , şekersiz nescafe 2 defa
akşam; 1 kase yoğurt
ne ekmek, ne kola , ne makarna, ne pilav hiç birşey yok
bu kadarcık bu şekilde benim kilomum takılı kalması normal mi? ne yapmalıyım?
Maşallah çok iyi kilo vermissin :)67 kg idim
Rakamlar ne demek peki ?1 eylül de @uhs nin teklifiyle 3 hafta kaçamaksız diyet ve spor programına başladık. 1eylül salı başladık amacımz bayrama olabişldiğince fit girmekti. şekil a1 de görüldüğü üzre çoğumuz yolun yarısında tıkandıkbaşlangıç kaçtı kaç kilo olduk sormuyorum bile...hiç birşey yapmamaktan iyiydi. beni motive etti mesela. belki kendi başıma olsam yürüyüş yapmaya çalışmazdım,ilk zaman 1 saat yürüyüşü gönülsüz kabul ettim sonra gördüm ki yapabiliyorum.
@uhs ,lusyen32 , @akrep33 , ekim2009 , L losefar , azaydidem , zuhal32 , Dingonunahiri
bayram dönüşü tekrar başlayalım
1,5 haftalık olsun bu sefer (28 eylül pazartesi başlangıç-bitiş 11 ekim cuma - başka bir pazrtesiye bitirirsek kilo bildirecek kmseyi bulamıyoruz,cuma kilo bildirmiş oluyoruz en azından ) ve 2 cumayı kazasız belasız atlatmış oluruz
Rakamlar ne demek p10üzerindeTE]
Her gun bitince diyet ve spor uma ne kadar uydumsa ona puan verdim. 10uzeronde
Heee.. e çok güzelmiş..Tam uymussam 10puan
Hic uymamissam 0puan
1saat yürüyüş 2puandi.yurumemissem 2puanimi dogrudan kesiyordum.
Rakamlar ne demek peki ?
1 eylül de @uhs nin teklifiyle 3 hafta kaçamaksız diyet ve spor programına başladık. 1eylül salı başladık amacımz bayrama olabişldiğince fit girmekti. şekil a1 de görüldüğü üzre çoğumuz yolun yarısında tıkandıkbaşlangıç kaçtı kaç kilo olduk sormuyorum bile...hiç birşey yapmamaktan iyiydi. beni motive etti mesela. belki kendi başıma olsam yürüyüş yapmaya çalışmazdım,ilk zaman 1 saat yürüyüşü gönülsüz kabul ettim sonra gördüm ki yapabiliyorum.
@uhs ,lusyen32 , @akrep33 , ekim2009 , L losefar , azaydidem , zuhal32 , Dingonunahiri
bayram dönüşü tekrar başlayalım
1,5 haftalık olsun bu sefer (28 eylül pazartesi başlangıç-bitiş 11 ekim cuma - başka bir pazrtesiye bitirirsek kilo bildirecek kmseyi bulamıyoruz,cuma kilo bildirmiş oluyoruz en azından ) ve 2 cumayı kazasız belasız atlatmış oluruz
canım ben tam anlamadım? tamam 28 eylül pazartesi başlıyoruz 11 ekimde bildirim yapıyoruz, 1.5 haftalık ama 11 ekim cuma olmuyor ki? 11 ekim pazar, kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?