Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

okey tşkler

1 eylül de @uhs nin teklifiyle 3 hafta kaçamaksız diyet ve spor programına başladık. 1eylül salı başladık amacımz bayrama olabişldiğince fit girmekti. şekil a1 de görüldüğü üzre çoğumuz yolun yarısında tıkandık başlangıç kaçtı kaç kilo olduk sormuyorum bile...hiç birşey yapmamaktan iyiydi. beni motive etti mesela. belki kendi başıma olsam yürüyüş yapmaya çalışmazdım,ilk zaman 1 saat yürüyüşü gönülsüz kabul ettim sonra gördüm ki yapabiliyorum.

@uhs , lusyen32 , @akrep33 , ekim2009 , L losefar , azaydidem , zuhal32 , Dingonunahiri
bayram dönüşü tekrar başlayalım
1,5 haftalık olsun bu sefer (28 eylül pazartesi başlangıç-bitiş 11 ekim cuma - başka bir pazrtesiye bitirirsek kilo bildirecek kmseyi bulamıyoruz,cuma kilo bildirmiş oluyoruz en azından ) ve 2 cumayı kazasız belasız atlatmış oluruz

menü bildirieyim

sabah: uygunsuz şeyler
öğlen: 3 köfte büyüklüğünde fırında tavuk/4 kaşık lahana yemeği/1 kase zerdeçallı kabak çorbası/salata/2 bardak ayran

ara: 1 armut 1 küçük bardak kefir süt karışımı

geçenler de bbc nin nasıl zayıflanır belgeselini izledim labaratuar tahliller testler ve gerçekler şunları ortaya koydu
1 protein uzun süre tok tutar
2kalsiyum ağırlıklı beslenmede vücut daha fazla yağ atar (insanların dışkılarını tahlil edip çıkan yağları gösterdiler)
3 süt bağırsakları sabun gibi kaplayıp fazla yağın emilmesine engel oluyor
4 çok az yiyerek kilo verilmez vücuttaki yağ yakan enzimlerin yüzde 90 nı çalışmıyor az yiyerek helede tamamen yağı çıkarırsak zayıflamamıza kendi elimizle engel oluruz
5 2 kg kas bir avuç kadar yer kaplarken 2 kg yağ 4 katı yer kaplar
sıkılaşıp kas yaparsan baskülde pek görünmez ama gözle gayet iyi farkedilir
6 su içmeden metabolizma da organlarda verimli çalışmaz

saat 11 de evden çıktık saat 3 te geldik dolanmaktan tırnaklarım bile acıyor 2 saat tempolu yürüyüş yerine geçmiştir :)
sabah
2 yumurtayla domatesli omlet
1 dilim hellim peyniri
2 zeytin
yarımşar domates salatalık
yarım dilimden az tam buğday ekmeği

öğle
dışarıda olunca mecburen yedim eşim artık kızıyor bu defa kızmasın diye ben yemem demedim
1 ayran 1 döner dürüm

Rakamlar ne demek peki ?

Menum

Sabah
Sucuklu bir yumurta, 1 domates, 5 zeytin, 40 gr beyaz peynir, 2.5 dilim ekmek (kahvaltıda tam doymazsam öğlen ya da akşam illa patlama yaşıyorum)

Ara
1 fincan sütlü köpüklü kahve

Aksam

1.5 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt 4 adet salata turşusu

Spor
Yarım saat yürüdüm ve
5 saat temizlik yaptım 1 ya da 2 saat daha yapacağım.

Bayram temizliğini bir günde bitirmeyi hedefliyorum...

Tam uymussam 10puan
Hic uymamissam 0puan
1saat yürüyüş 2puandi.yurumemissem 2puanimi dogrudan kesiyordum.

Rakamlar ne demek peki ?

canım ben tam anlamadım? tamam 28 eylül pazartesi başlıyoruz 11 ekimde bildirim yapıyoruz, 1.5 haftalık ama 11 ekim cuma olmuyor ki? 11 ekim pazar, kafam karıştı

canım ben tam anlamadım? tamam 28 eylül pazartesi başlıyoruz 11 ekimde bildirim yapıyoruz, 1.5 haftalık ama 11 ekim cuma olmuyor ki? 11 ekim pazar, kafam karıştı

karıştırmış olabilirim tarihleri
şöyle: bayram dönüşü pazartesi günü kilo bildiriyoruz, cuma günü zaten rutin kilo bilidiriyoruz, sonraki hafta cuma kilo bildirimi ile 2. etap projemiz son buluyor

Menümü anlatayım maydanoz kürü ile güne başladım kahvaltı menemen peynir salatalık domates bi dilim börek çay ara 2 kupa yeşil çay bi elma 3 adet Light bisküvi akşam zeytinyağlı fasulye yoğurt salata bol bol su yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak

Günaydın arkadaşlar maydanoz kürü ile güne başladım kahvaltı nesfitli yulaflı karışım hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…