Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar ...hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.... Bayramdı izindi seyrandı derken nurtopu gibi 3,5-4 kg almışım ....artık hayatım düzene girdi ve ben ideal kiloma sizlerle birlikte ulaşmayı planlıyorum. geçen sene de bu aylarda başlamış ve 18 kg vermiştim ....ama 10 kg fazlam var inş onu da verip artık kilomu sabitlemeye çalışacağım....bu gün yürüyüşe de başlayacağım inş. bir de bu akşamdan itibaren 15 gün pul biberli-yoğrtlu-limonlu kürden yapmayı planlıyorum...
hepimize kolay gelsin arkadaşlar.....

günaydııınn
yeni eğitim öğretim yılı öğrencilere öğretmenlere vee biz velilere hayırlı uğurlu olsun
eee okulla açıldı her şey düzene girmeye başladı nerede bu hatunlar
bu gün diğer topikte tartı günüydü +1 .200 almışım cumaya kadar verdiğim kardır :)

günaydın bacılar
yediği içtiği için takıma uğramayanlar
kilo alduığı için buraya gelmekten sakınanlar
evet yeni eğitim öğretim ve zayıflama dönemnimiz vatana millete hayırlı olsun

ruh halim ve motivasyonum da tam da yukarıdaki tanımlara uyuyor benim
kilom 66,5tu dün sabah gene 64,5-66,5 yapmayı başardım
cumaya kaldı 4 gün
dün ve bu sabah çocukların okul ve servis işleriyle uğraştım. servisler tek sabah bırakmayı kabul etmedi, ikizler 5e kadar zaten anaokaulunda kalacak büyük de öğretmenler gözkulak olacak sınıfta bahçede takılacak, anaokulu almak istemedi başka abi ve ablalar da kalmak istiyor sonra diye. bakalım bu akşam ilk defa hepsini normal mesai bitiminde okuldan alıcam.
umarım düzene gider hayat...

günaydın kızlar ben geldim geçmiş bayramınız mübarek olsun giremedim internete çünkü sürekli telefonu oğlumdan kaçırdım sakladım.
beyfendi bozmaya başladı telefonumu o yüzden kendisine tablet alıcam mecburen
bu arada kızlar ben hasta olmadım 6 gün geçti inş hamile değilimdir
kiloma gelince kilo aldım diyetisyene de gitmedim korkumdan tartılmadım da
acaba eve gidince test mi alsam offf şu kadınlık çok zor yaaa

selam bu sezon bomba gibi başladım , beni bilenler azmimi de az çok bilir
hemen dünkü menümü bildiriyorum:
sabah: 1 dilim ekmek sahanda yumurta 4-5 zeytin bir parça peynir, domates salatalık

öğlen :sabahın aynısı

ara: yarım elma, 1 çy bardağı süt.

akşam:2 baget, 3 kaşık pilav bol salata.
akşam yeşilçay içtim ve yoğurt kürüne başladm ben tam ölçemediğim için komşumu çağırdım bel bölgemi ölçtü maşallah 92 cm, ama karnımı içe falan çekmedim saldım kendimi ve akşam yemeği sonrasıydı, bakalım 15 gün sonunda incelme olacak mı, sizlerden deneyen oldumu arkadaşlar ????
bu arada simitlerime takmış durumdayım gece yatmadan önce yatak egzersizlerimi yaptım... ne kadar kilo verilirse verilsin yan simitler ve göbiş varsa kötü duruyor. haaa birde zumbayı araştırıyorum ama sanırım onu yapacak zmanım olmayacak.
dün bir saatten fazla yürüdüm, bugün de öğlen arası yürüyeceğim ......
GİTSİN ARTIK KİLOCUKLAR

vaaaawwwwww süpersin canım kolay gelsin sana ben daha gaza gelemedim.

vaaaawwwwww süpersin canım kolay gelsin sana ben daha gaza gelemedim.
Gerçekten mi getiremedim gaza:)):):)
şaka maka artık gelgit olmasın istiyorum 3 ay gibi bir sürede yaklaşık 10 kg verip artık bu benim vücudum demek istiyorum, alacaklarımı( kıyafet ) artık ertelemek istemiyorum, 2 tane oğlum var 3. bebeği düşünmediğimden vücüdum artık tam otursun istiyorum öyle işte..... yani bir çok sebep var..... çokkkkk heyecanlıyım çokkkkk.....

selam kızlar yine ben...
Menüm:
sabah: 1 haşlanmış yum. 5-6 zeytin , domates salatalık biber, 1 dilim ekmek.
ara: 1 adet acur ( biz küte deriz ), 3 kaysı kurusu, birkaç kayısı çekirdeği...
öğlen :litalif müsli ( tadı çok güzel)
1 adet elma
Öğlen yürüyüşümü yaptım 1 saat.
Akşam : fırın ağzı diye tabir edilen yemek( etli, domates, biberli) ekmek yemeyeceğim yanında salata.
( bu arada yeni bakıcımızla yemekli anlaşmıştık , kendisi sağolsun salatamızı bile yapıyor eskisi sadece ana yemeği yapıyordu)

şu ana kadar 1,5 lt su içtim ve yeşil çayım demleniyor.........

sabah
tam buğday ekmeğinden yağsız yarım tost
şekersiz türk kahvesi

öğle
1 yumurta 1.5 kaşık t. b. unuyla tuzsuz krep içine peynir

ara
sütlü nescafe
2 bitter çikolata (bayram çikolatası:)

akşam
1 kase yayla çorbası
1 yemek kaşığı patlıcan yemeği

Bende menümü anlatayım sabah aç karnına elma sirkeli su ile güne başladım kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek çay ara elma öğle yulaflı nesfitli karışım ara 2 hurma 1 bardak süt akşam zeytinyağlı fasulye yoğurt salata 3 litre limonlu su

ahhh ahhhh slm kızlarr bayram gene beni mahvetti aldığımı hiç söylemiyim umarım cumaya veririm.okul açılınca okuldu bakıcıydı yemekti giremiyorum kızlar 2 gündür oğluşum bakıcıda çook zormuş aklım evde stress oldum alışırım zamanla inşallahhh motive gitti benim yürüyüşte yapamıyorum yeni düzenime alışmaya çalışıyorum bana yardımmmm edinnnn karmakarışığımmm

günaydın canım bebeğin kaç yaşında, ilk kez mi bakıcıya bıraktın... anlıyorum stresini çalışınca başka seçenek olmuyor maalesef içini ferah tut ....ben alıştım büyük oğlum 5,5 yaşında hep bakıcılarda büyüdü, küçüğüm de 1,5 yaşında resmen bana bağımlı ama o da bakıcı da...alışıyorlar zamanla

bende bi kıpır kıpır oldum şimdi heyecanlandım

canım allah kolaylık versin ilk başta biraz zor gelebilir keşke bir hafta hem sen hem bakıcı evde olsaydı daha kolay olurdu alışması
bizimkide 10 günlük tatilin arkasından benden ayrıldığı için çok ağlamış akşam almaya gittiğimde küskün küskün baktı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…