hoş geldin canım , burası 2 gündür benim diyet günlüğüm gibi oldumesaj yazıp gid,yorum ama ben aynı ben olarak devam ediyorum, neyse ki aldığım kilonun 1,5 k,iloluk kısmı regl sebebiyle.
zuhal32 yeni bir yaşam tarzı bu, hayurlı uğurlu olsun. umarım bakıcınla uyum sağlarsınız. zor ya...iyisi olsa da zor aslında.
ben başklarıyla ortak iş yapmayı veya başkasına iş yaptırmayı sevmiyorum galiba.
L losefar evet azcık ben gaza geldim. bayram öncesi yeni diyet dönemi falan başlatıyordum güya ...
2 gündür yapılması gereken bir sürü iş var ve yetişmez diye iş yerinde plan yapıp öyle gidiyorum. anaokulu kırtasiye alışverişimiz kaldı. büyüğün alı veriş ve kitap kaplama işleri halloldu.bir de servis işimiz var.
diyet yapıyorum diye yazmak ümidiyle görüşürüz
İnş zamanla canım alışcaz bebeğim 10 aylık 3 gün oldu ilk güne göre daha rahat geçti bugün hayırlısı bakalım Allah hepimize kolaylık versin...günaydın canım bebeğin kaç yaşında, ilk kez mi bakıcıya bıraktın... anlıyorum stresini çalışınca başka seçenek olmuyor maalesef içini ferah tut ....ben alıştım büyük oğlum 5,5 yaşında hep bakıcılarda büyüdü, küçüğüm de 1,5 yaşında resmen bana bağımlı ama o da bakıcı da...alışıyorlar zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?