Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende menümü yazayım
sabah
domates salatalık yumurta 6 zeytin 1 adet üçgen peynir 2 etimek

arada çay su yeşil çay

öğlen tavuk ızgara salata

arada elma

akşam 4 kaşık patlıcan tava 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
yatmadan tarçınlı süt

günaydın kızlar ....tam gaz devam
sabah:sahanda yumurta , birkaç zeytin, dom.salatalık.1 dili ekmk.
ararta şek kahve

öğlen:müsli yiyeceğim
arada:1 elma yiyeceğim

akşam:mercimek çorbası var bir de makarna (makarnadan az da olsa yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum)
pılbiberli yoğurtlu küre devam ve göbek ve simit hareketlerine devam....
su henüz 1 lt ...2 ye tamamlayacağım akşama kadar

mesaj yazıp gid,yorum ama ben aynı ben olarak devam ediyorum, neyse ki aldığım kilonun 1,5 k,iloluk kısmı regl sebebiyle.
zuhal32 yeni bir yaşam tarzı bu, hayurlı uğurlu olsun. umarım bakıcınla uyum sağlarsınız. zor ya...iyisi olsa da zor aslında.
ben başklarıyla ortak iş yapmayı veya başkasına iş yaptırmayı sevmiyorum galiba.

L losefar evet azcık ben gaza geldim. bayram öncesi yeni diyet dönemi falan başlatıyordum güya ...

2 gündür yapılması gereken bir sürü iş var ve yetişmez diye iş yerinde plan yapıp öyle gidiyorum. anaokulu kırtasiye alışverişimiz kaldı. büyüğün alı veriş ve kitap kaplama işleri halloldu.bir de servis işimiz var.

diyet yapıyorum diye yazmak ümidiyle görüşürüz

hoş geldin canım , burası 2 gündür benim diyet günlüğüm gibi oldu
bayram öncesi diyet teklifini hatırlıyorum ama diğer arkadaşlar da yok azaydidem falan çok azimliydi imreniyordum size ,, sanırım bayram sorası olması ve okulun açılması nedeniyle tam düzene oturmadı, bzde bayamda memlekete gitmiştik dönüşü oldukça zor oluyor 1 ton ütüm var, bu arada halıları yıkamaya göndermem lazım ve evimi dip bucak temizletmem lazım erken mi diye düşünüyorum ama halılarım batmış durumda (oturma odası ve mutfaközellikle) 2 çocuk olunca malum.. ama misafir falan geldiğinde çok utanıyorum...
benim de büyük oğlan anasınıfına gidiyor 2 gün götürdük getirdik ama 3 gün göndermeyeceğim çünkü servisi ayarlayamadık daha doğrusu servis erken alıyor ve okula bırakıyor çocuk gittiğinde öğretmeni gelmemiş oluyor...

İnş zamanla canım alışcaz bebeğim 10 aylık 3 gün oldu ilk güne göre daha rahat geçti bugün hayırlısı bakalım Allah hepimize kolaylık versin...

günaydın arkadaşlar, benim diyet gayet güzel gidiyordu ta ki bizim bakıcının yaptığı sürpriz keki görene kadar, gerçi dün akşam sadece 1 lokma alarak nefsimi körelttim ama bu sabah 1 bardak süt eşliğinde 2 ince dilim yedim
pulbiberli yoğutlu küre devam çokkkk merak ediyorum gerçekten incelme olacak mı diye,yarışmaya girdim gireli denemediğim kür ve yöntem kalmadı sanki ( smoothie, rus diyeti, 5 de 5 diyeti, zencfil-zedçl-tarçn üçlüsü vs.vs.)

selam hanımlar nasılsınız uzun uzuuuuun bi aradan sonra merhabalar
Öncelik olarak 3 haftalık bir tatil yaptım sonrasında 1 haftalık eğitime gittim ve peşindenden bayram tatili falan derken 1.5 ay güzel bi tatil yaptım kızımla güzel zamanlar geçirdim dolu dolu ve aktiviteli zamanlardı bu süre zarfında 1.5 kilo almışım aferin bana ama bende kendimce plates yapmaya karar verdim çünkü artık sezeryan göbeğiimden kurtulmak istiyorum aslında çok değil ama bana çirkin bi görüntü gibi geliyor umarım bende göbeğimden kurtulurum

günaydın kızlar bugünkü menümü yazayım
2 çatal sahanda yumurta 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği çay
arada çay su
öğlen domates salatalık zeytin peynir 2 etimek
arada elma
akşamı bilmiyorum ya 2 içli köfte misafirlikte olursam evde olursamda 1 porsiyon tavuk sote ayran 1 dilim ekmek
akşam süt tarçınlı

Bende menümü anlatayım kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir domates salatalık bi dilim tahıllı ekmek arada elma öğle yemeği yeşil mercimek çorbası yoğurt bi dilim tahıllı ekmek ara 2 hurma 1 bardak süt akşam yeşil mercimek çorbası 3 kaşık mantı salata ve gün boyu detoks suyu

güünaydın kızlar ben henüz listede değilim ama kiilo bildirimi yapacağım
geçen hafta:63,5
bu hafta :62,5
fark:1
izne ayrıldığımda 59,4 falandı , geçtiğim yolllara geri dönmek can sıkıcı ama zararın neresinden dönülürse kardır değil mi....

***2.takım 432 . Etap***

hedef52 ( 64,5/ / / % )
uhs( 64,5 / / /-% )
zuhal32( 65,0 / / / % )sabit

azaydidem (64,8/ // % )
lusyen32 (61,5/
/ / % )sabit
ekim2009 ( 96,8 // / %)

2.takım ortalaması : %

günaydın kızlar kötü haberler gelmeye başlamış benimde malesef kilom arttı
yanlış yere bakmadıysam 2 hafta önce 64,5 kiloydum
şuan 65,6 kiloyum
bunun üzerine birşey söylemek istemiyorum ne zaman verecem bu kiloları ne zaman nefsime sahip çıkacam bilmiyorum
herşeyin hayırlısını diliyorum
herkese hayırlı cumalar diliyorum.

***2.takım 432 . Etap***

hedef52 ( 64,5/ / / % )
uhs( 64,5 /65,6 /-1,1 /-1,70% )
zuhal32( 65,0 / / / % )sabit

azaydidem (64,8/ // % )
lusyen32 (61,5/
/ / % )sabit
ekim2009 ( 96,8 // / %)

2.takım ortalaması : %

selam kızlar.hayırlı cumalar hepinize..keşke polis zoruyla beni burda tutsanız..çok fenayım çok...

Gunaydin arkadaslar ne oldunuz boyle bayram kimseye yaramamis anlasilan ben verdim cok sukur tatliyla aram olmadigi icin bayramdan cok etkilenmedim bu haftaki kilom 60 .9 kg 600 gr vermisim yuzdemi bilmiyorum hadi kilolari gorelim kimler goturmus bayramda baklavalari

Losefar ne yaptin ben yokken 4 kilo mu aldin uhs 65 li kilolarda cok takildin yeter artik ver gitsin su kilolari bi atak yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…