Listeye ekleseydin iyiydi..bu sabah 66 1 aralıkta 64 inşallah
Ya dun 90 dk yuruyuse ek olarak 20 dk bisiklet yaptim acaba ondanmidir bilemedim sabah sis kalktim, gece yatmadan besibiyerde cayi icmistim o mu acaba dedim birde, sabah tartida 71.9 ciktim ya, pantolonu zor giydim anlayamadim hala.ya spordan da oluyor belki bu kilo verememeler. sporcu arkadaşlar diyordu bizde kilo vermek çok zor diye. veya diyetisyene giden bir arkadaşı diyetisyen hergün yürütmüyordu ödem tutarsın haftada 3-4 yeter diye. yani bu sebeplerle olabilir. geçen gün akşam koşu bandında 60 dk yürüyünce ertesi gün sol ayakkabım ayağıma iyi gelmeyecekti neredeyse. gün içinde normalleşti
3 bardak sicak suya bu caylar cok degilmi?günaydın kızlaaaaaar
önce cevap yetiştirip sonra günaydın demek aklıma geliyor
dün sarma dolma vs. yedim. koşu bandını da cumartesiden beri açmıyorum ama sabahki kilom +100 g. sadece. veee bugün yine yeniden yeni bir programa başladım. amacım takip ettiğim diyetisyen iremşen in listeleri gibi bir listeyle yani hafif yiyerek hızlı kilo vermek bu hafta. oruç da tutarsam bu listeyle tutacağım zira çok ertledim oruçlarımı.
sabah:1 etimek üzerine 1 çay kaşığı krem peynir 1 domates
arada bol salatalık diyor listemde ama o yok
öğleye böyle kefirli smoothy gibi meyveli salatamsı karışık bişey var
pek bana göre değil yemek gözüyle akamıyorum o şeye ama en azından bugün beni idare eder.
isteyerek yaptığım şey ise bu haftanın çayı.
ha bu listeler lezzetininanılmazhafifliği kitabından taylan kümeliden
çay şu (bana siz de eşlik edin hadi)
1 hafta boyunca bu çay içilecek
her sabah yeniden yapılıyor aç karna ve gün boyu içiliyor
-3 bardak sıcak su ile
-2 poşet ıhlamur
-2 poşet yeşil çay
-1 rezene çayı
-1 form çay
içine limon dilimi tarçın çubuk veya elma atılabilir, 5 dakika demledikten sonra çayları içinden alıyoruz.
Ne dersiniz belki bu iksir sayesinde 4. takımı geride bırakırız?
gerçekten canım bişey çekmedi bu sabah, çaydan olmasın
Basta ve sonda quote lari silersen mesaj senin olur canim.olmadı galibaa
iyiyiz sen nasılsın ?Selam kizlar, nasilsiniz?
Tesekkür ederim bende iyiyim, sizi ziyaret etmek istedim ama topik pek bi cansiz?iyiyiz sen nasılsın ?
sen eskiden biizim takımda mıydın anlamadım bir öyle dedi gitti deTesekkür ederim bende iyiyim, sizi ziyaret etmek istedim ama topik pek bi cansiz?
Yok canim ben hep 4. takimdaydim, kim dedi onu?sen eskiden biizim takımda mıydın anlamadım bir öyle dedi gitti de
Gecmis olsun canim belki karismak haddime degil ama keske diyete düzelince odaklansaydin. Hastalik döneminde insan zaten halsiz oluyor, 5 te 5 diyetiyle daha da halsiz düsmezsin insallah. Bu arada profil resmin cok tatli masallah Allah bagislasin :)Slm kizlar naslsiniz ben cok kotuyum hastayim kac gundur nisana gttik geldik bi hasta oldum tam oldumbu sabah 65.2 kiloydum ama odem bundan eminim oyuzden bgun hasta hasta dyete basladim 5 gunde 5 kilo diyetine basladik zuhalle cuma gnu gzel bi donus yapicaz insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?