Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınn

dünkü menüm
yarım dilim ekemk
peynir
5 zeytin

ara
muz

ara
tarçınlı armut

aakşam

hamsi ve salata
bol su

benimde 1 aralık hedef kilom 77 olsun
malum dönem yaklaşıyo yoksa 75 olabilirdi hedefim

Ya dun 90 dk yuruyuse ek olarak 20 dk bisiklet yaptim acaba ondanmidir bilemedim sabah sis kalktim, gece yatmadan besibiyerde cayi icmistim o mu acaba dedim birde, sabah tartida 71.9 ciktim ya, pantolonu zor giydim anlayamadim hala.

3 bardak sicak suya bu caylar cok degilmi?
Ay dur not alim bu caylarin adini, ee aktardan alsak olmazmi bole demleme yapsak.

akrep33, post: 43611814, member: 94262"]Basta ve sonda quote lari silersen mesaj senin olur canim.

anladımmı bakalımm

Ellssa
çaylar aktardan da alınabilir de miktarı abrtmamak lazım bence.
bana da 3 bardak suya çok geldi tadı güzel olsa da ben gene de sulandırarak içiyorum.hemen bitsin istemedim

Slm kizlar naslsiniz ben cok kotuyum hastayim kac gundur nisana gttik geldik bi hasta oldum tam oldum bu sabah 65.2 kiloydum ama odem bundan eminim oyuzden bgun hasta hasta dyete basladim 5 gunde 5 kilo diyetine basladik zuhalle cuma gnu gzel bi donus yapicaz insallahhh

Gecmis olsun canim belki karismak haddime degil ama keske diyete düzelince odaklansaydin. Hastalik döneminde insan zaten halsiz oluyor, 5 te 5 diyetiyle daha da halsiz düsmezsin insallah. Bu arada profil resmin cok tatli masallah Allah bagislasin :)

Merhabalr kizlarrrrr yeniyim burda emziriyorum ben yememe gibi bi lüksüm yok süt olmasi için ama kilo alıyorum naapmaliyim yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…