Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu haftanın birincisi ikonia tebrik ederim.size mesajı alıntıladım:)

İsveç çok ağır çok kuralcı 5 te 5 daha kolay ben hiç şok diyet yapmadım beceremiyorum miyim bilmiyorum ama ne kaybederizki bana uyar azaydidem sen 5 te 5 yapıyordun sonuç aldın mı

ben isveç diyetinin 3 öğününde yazanını 2 öğüne böldüm biriyle sahur diğeriyle iftar yaptım+ bunu arka arkaya yapmadım gün aşırı yaptım diğer günlerde normal beslendiğim halde 4. yani 8.günde hastalandım. bana gerçekten çok az geliyor ve vücut direncim düşüyor. 5te 5 diyetinin yumurta günü ve meyve günü düşündürüyor beni yoksa patates -et ve sebze günleri yapılır diye düşünüyorum

İsveç çok ağır çok kuralcı 5 te 5 daha kolay ben hiç şok diyet yapmadım beceremiyorum miyim bilmiyorum ama ne kaybederizki bana uyar azaydidem sen 5 te 5 yapıyordun sonuç aldın mı

Yaptim canm ilk yaptgimda 2.5 kilo fln verdm ama 5 gununu yapmadm gcn haftada 2 gun yaptik 1.400 gr verdm dun tekrar bastan basladik 600 gr vermisim ama bence az cnku ilk gnler cok gdiyodu mesela zuhal ilk gun 1.200gr verdi gcen hafta ama dun bastan basladik zuhalle bu sabah hic farketmemisti yani tekrarlaynca gtmedi oyuzden ben 5 gunde 5 kilo diyeti bu hafta yapmak istemiyorum ama gelecek hafta yaparsak katilirim ama suan napicagima daha karar vermedm bgun dikkat ediyorum ama yarn baska bi dyete baslamam lazm

Ama galiba ramaznda yapmssn oruc tutarken zten zor olur illaki ilk gunler zor oluyo ama snra insan alisiyo galiba

Didemcimm napsak diyet yapamiyorum bugun gitti zaten motive olamiyorum noldu bize birine basliyalimmm bu arada profill resmin superrrrr

Dun okadar dikkat ettim kizlar bu sabah hic gitmemiss baska diyete baslamak lazim isvefte kilo veriliyo ama okulda nasil olur halsiz duserim diye korkuyorum ben evde cok guzel diyet yapiyordum su aralar motive olamiyorummmm yardimmmmmmn

Sağlıksız kilo vermek sonrası fazlasıyla gelecek gibi geliyor o yüzden akşamı en minimum hali çorba diye düşündüm öğle sadece haşlanmış et ile salata olabilir fikir işte ama napcaksak beraber aynı öğünü oluşturalım aynı yemeği yiyelim derim

ben diyet listesine sadık kalamıyorum
sabah klasik kahvaltı olmalı bende
benim yaptığım öğle protein akşam sebze ağırlıklı yemek
yada evdeki yemeklerden az yemek
düzenli kilo verdiğim için değiştirmek istemiyorum
spor bile eklemiyorum 70 kilonun altına düştüğümde spora başlıycam

sadece regl dönemi saonrası ayran detoksu yapabilirim bu hafta yapmayı düşünüyorum 2 günde 1.5 kesin gidiyor ayda 1 kere yapılabilir

birde bol su suu az içilirse hiçbir diyetten verim alınmıyor

menüm

sabah
1 armut
yarım saat sonra
yarım dilim ekmek
peynir
zeytin
az bal kaymak

ara
1 elma
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
3 tane tavuk kanat ızgara

ara
çay
4 hurma,leblebi

akşam

1 kase karabuğylı yoğurt yerim

bol su

Aslnda dediginde mantikli canm oglende et tavuk ve salata aksam sadce corba salata olablir sabahta 1 haslanmis yumrta peynir yeneblir bence gzel olablir

Benim menüm kahvaltıda yumurta, peynir, domates, bi dilim ekmek
Ara muz
Öğle pırasa yemeği, yoğurt ekmeksiz
Ara bi avuç içi fındık
Akşam pırasa yemeği, yoğurt ekmeksiz buraya kadar herşey normalde utanarak kalburabastı yediğimi itiraf etmeliyim

Ben yarın için kendime menü oluşturayım sabah haşlanmış yumurta peynir, zeytin
Ara elma
Öğle haşlanmış tavuk salata Yoğurt ekmeksiz
Ara bitki çayı
Akşam çorba salata

Ben yarın için kendime menü oluşturayım sabah haşlanmış yumurta peynir, zeytin
Ara elma
Öğle haşlanmış tavuk salata Yoğurt ekmeksiz
Ara bitki çayı
Akşam çorba salata

Menu gzel ama ara ogunleri yapmasan acmi kalirsn canm onun yerine bitki cayi icebilirsn yada sekersiz kahvede olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…