Merhaba herkese 3 takimdan selam :)
Bu hafta bireyselde 1.oldugumu ogrenince hem cok sasirdim hem de sevindim gercekten guzel bi motivasyon oldu benim icin gelelim bu hafta yaptiklarima
Ben aslinda cok ozel bisey yapmadim hatta bi suredir de kilom durmustu gitmiyodu hic hatta artiyodu fakat sonra farkettim ku ben gun icinde az yiyordum sporumu da yapiyordum ama aksamlari daha agir oluyordu esime hazirlarken ben de yiyordum.O yuzden ilk olarak aksamlari daha haffif yemeye basladim ve 6 dan sonra yourt veya sut meyve disinda bidsey yemedim.benim kilo vermemi saglayan diger sey de hergun duzenli spor yapmam oldu..3.takimdaki arkadaslarimin destegi de ayri tabi..bide vazgecmemek.lutfen istedigimiz kiloya gelene kadar vaz gecmeyelim..bence herkes istedikten sonra basarabilir
Bence en guzeli gep brber isvec diyeti yapalim gerckten kalici kilo verdiriyo ben buna inaniyorum zuhal 5 kilo vermsti bende 3.5 - 4 kilo fln vermstim yaptgimzda ama 9 gunde fln sonuna kadr yapmadik ve almadik geriyede hem gzel ve kalici kilo vermis oluruz takimimizi brinci yapariz destek olmus oluruz motive oluruz hepbrber yaptigimiz icn bence cok gzel olur bi dsunun derim
İsveç çok ağır çok kuralcı 5 te 5 daha kolay ben hiç şok diyet yapmadım beceremiyorum miyim bilmiyorum ama ne kaybederizki bana uyar azaydidem sen 5 te 5 yapıyordun sonuç aldın mı
İsveç çok ağır çok kuralcı 5 te 5 daha kolay ben hiç şok diyet yapmadım beceremiyorum miyim bilmiyorum ama ne kaybederizki bana uyar azaydidem sen 5 te 5 yapıyordun sonuç aldın mı
bu haftanın birincisi ikonia tebrik ederim.size mesajı alıntıladım:)
ben isveç diyetinin 3 öğününde yazanını 2 öğüne böldüm biriyle sahur diğeriyle iftar yaptım+ bunu arka arkaya yapmadım gün aşırı yaptım diğer günlerde normal beslendiğim halde 4. yani 8.günde hastalandım. bana gerçekten çok az geliyor ve vücut direncim düşüyor. 5te 5 diyetinin yumurta günü ve meyve günü düşündürüyor beni yoksa patates -et ve sebze günleri yapılır diye düşünüyorum
Didemcimm napsak diyet yapamiyorum bugun gitti zaten motive olamiyorum noldu bize birine basliyalimmm bu arada profill resmin superrrrrBence en guzeli gep brber isvec diyeti yapalim gerckten kalici kilo verdiriyo ben buna inaniyorum zuhal 5 kilo vermsti bende 3.5 - 4 kilo fln vermstim yaptgimzda ama 9 gunde fln sonuna kadr yapmadik ve almadik geriyede hem gzel ve kalici kilo vermis oluruz takimimizi brinci yapariz destek olmus oluruz motive oluruz hepbrber yaptigimiz icn bence cok gzel olur bi dsunun derim
Didemcimm napsak diyet yapamiyorum bugun gitti zaten motive olamiyorum noldu bize birine basliyalimmm bu arada profill resmin superrrrr
Sağlıksız kilo vermek sonrası fazlasıyla gelecek gibi geliyor o yüzden akşamı en minimum hali çorba diye düşündüm öğle sadece haşlanmış et ile salata olabilir fikir işte ama napcaksak beraber aynı öğünü oluşturalım aynı yemeği yiyelim derim
Profildeki senin eski halinle yeni halin miAslnda dediginde mantikli canm oglende et tavuk ve salata aksam sadce corba salata olablir sabahta 1 haslanmis yumrta peynir yeneblir bence gzel olablir
Profildeki senin eski halinle yeni halin mi
Ben yarın için kendime menü oluşturayım sabah haşlanmış yumurta peynir, zeytin
Ara elma
Öğle haşlanmış tavuk salata Yoğurt ekmeksiz
Ara bitki çayı
Akşam çorba salata
Çok değişmişsin hedefine ulaştığında süper olacaksınEvet canm orda 80 kiloydum mart aynda cekilmis fotom diger zayf olanda 68 kilo olan halim
Insallahh canim insallah hepimiz hedefimize ulastigimzda citir kizlar olucazÇok değişmişsin hedefine ulaştığında süper olacaksın
bu fotoğraftaki sen değilsin herhalde ikisini de benzetemedimTeskkur ederim canm bnim grdukce motive oliyim szde olun dye koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?