YAPILACAKLAR
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..
kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek
Hmm..Canm senin motivasyonunu dusurmek istemem ama ben yaptim bu dyeti ilk gun 800 gr verdim ikinci gun hic gitmedi bende biraktim snra bidaha denemedm elmanin yesil olmasi zorunlu bu arada ama yinede dene sen blirsin ama bu hafta bzimle brber 5 gnde 5 kilo dyeti yapsan olurmu
Kaptanım bugün başlayalım demiş ama herkesin haberi yok o yüzden pazartesi başlıyoruzTamam kizlar bende varimmm 5 te 5 diyetine ne zaman basliyoruz gununu netlestirelimmm
Bugün 2. günüm her şey kaşık kadar bel için
Günaydın kızlar malesef 64 kiloyum her hafta kilo vermek isterim ama mümkün olmuyor bi kaç aydır adetim geçikiyor şimdi hem sisim hem kabiz
Inşallah haftaya 5 te 5 diyeti ile 62 yi görürüm
Bugün Mevlüt um uz var inş orda misafirlerle ilgilenirken yorulur Adet olurum öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar
bende bu diyeti yapmıştım 3 gün yapabildim 2 kgdan fazla vermiştim ama özellekle yeşil ekşi elma olucak ve yeşilçay şart
dişlerim kamaşmıştı elma ısırmaktan o yüzden devam edemedim yoksa ben sevmiştim bu diyeti
yeşil elmaya da bayılırımmm
Canim farkindamisin bilmiyorum ama takimimiz bu arti kilolar yuzune kotu durumda. Takimi ilk uce sokalim derken bu arti600 gr ne yaGünaydın kızlar malesef 64 kiloyum her hafta kilo vermek isterim ama mümkün olmuyor bi kaç aydır adetim geçikiyor şimdi hem sisim hem kabiz
Inşallah haftaya 5 te 5 diyeti ile 62 yi görürüm
Bugün Mevlüt um uz var inş orda misafirlerle ilgilenirken yorulur Adet olurum öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar
Tebrikler canim***2.Takim 441. Etap***
akrep33 (70.9 / / / %)
hedef52 (65,5 / / /% )
uhs( 63,4 / / /%)
zuhal32( 64,7 / / / %)
azaydidem ( 63,8 / / / %)
Melrin( 66.5/ / / %)
ambitious_girl (100.1/ / /%)
krakker (78.1 /77.4 /0.7 /0.9 %)
2.takım ortalamasi %
Canim tebrikler, bu hafta oynama olmus.***2.Takim 441. Etap***
akrep33 (70.9 / / / %)
hedef52 (65,5 / / /% )
uhs( 63,4 / / /%)
zuhal32( 64,7 / / / %)
azaydidem ( 63,8 / / / %)
Melrin( 66.5/66.3 /0.2 / 0.03%)
ambitious_girl (100.1/ / /%)
krakker (78.1 /77.4 /0.7 /0.9 %)
2.takım ortalamasi %
Tebrikler canim. Hadi bakalim listemiz seni bekliyor haberin olsun.günaydın kızlar, izindeyim ama izinde değilmişim gibi disiplinliyim.bu sabah tartıldım (geçen cuma 61dim) önce 60,3 gösterdi ikinci çışışımda 60,7 ....sonra bir kaç kez dha farklı yerde tartıldım 60,3 ü gördüm hep...700 gr gitmiş süper bu hafta için çünkü 2 kez öğlen dışarıda yemiştim .( hatta dün Kayseri'ye özgü cıvıklı yedim diye akşam tam 1saat 10 dk yürüdüm) neyse. az kaldı listeye 900 gr.
haftaya 5te 5 yapınca en az 2 kg gider diye düşünüyorum hem görümcemin düğününe daha fit giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?