bu öğlen yemeğinden sonra mıydı?Dayanamadim tutsuz iki dilim ekmek az ispanak ve ayran ictim kizlar ya
maşallah 20,000 adım bir deNe kadar tempoluymuşum her yere yetişmeye çalışıyorum Rabbim güç versin
Ellerine sağlık canım yetiştim dedim ama benden önce yetişmişsin..***2.Takim 441. Etap***
akrep33 (70.9 / 70.8 / 0.1 / 0.14%)
hedef52 (65,5 / / /% )sabit
uhs( 63,4 / 64 / -0.6 / -0.95%)
zuhal32( 64,7 / / / %) sabit
azaydidem ( 63,8 / / / %)bildirimde bulunmadı
Melrin( 66.5/ 66.3 / 0.2 / 0.30%)
ambitious_girl (100.1// /%)bildirimde bulunmadı
krakker (78.1 /77.4 /0.7/0.90 %)
2.takım ortalamasi %0,05
baktım liste paylaşılmamış gene gümbürtüye gitmeyelim dedimEllerine sağlık canım yetiştim dedim ama benden önce yetişmişsin..
İyi etmişsin canım..baktım liste paylaşılmamış gene gümbürtüye gitmeyelim dedim
Allah Allah, neden bildirim yapmamışki o zamanSlm 2. takımın çıtırları ve sevgili akrep kaptanımm
ambitious_girl üyesinin en son etkinliği:
Bugün 16:36
Arkadaşımız bugün foruma girdiği halde bildirim yapmamış .Bu bildirim yapılmama hususunda biraz daha dikkat edersek çok sevinirim Hepinize güzel haftasonları dilerim
Amin inşallah canım.Ne kadar tempoluymuşum her yere yetişmeye çalışıyorum Rabbim güç versin
Geçmiş olsun arkadaşım önce sağlık geliyor aramızda olman bize güç verir Rabbime emanet olarkadaşlar kusura bakmayın ben dün bildirim yapamadım.evet girdim tam arkadaşlar yazdım sonra kapatmak zorunda kaldım.troidlerimden sebeb bu haftayı hastanede geçirdim.onu da bildiremedim ve bu hafta nerdeyse hiç giremedim.hepinizden özür dilerim
çok teşekkür ederim allah razı olsunGeçmiş olsun arkadaşım önce sağlık geliyor aramızda olman bize güç verir Rabbime emanet ol
Öncelikle geçmiş olsun..arkadaşlar kusura bakmayın ben dün bildirim yapamadım.evet girdim tam arkadaşlar yazdım sonra kapatmak zorunda kaldım.troidlerimden sebeb bu haftayı hastanede geçirdim.onu da bildiremedim ve bu hafta nerdeyse hiç giremedim.hepinizden özür dilerim
Bu nasıl özür bu nasıl mazeret canım...Kizlar kusura bakmayin annemdeydim bgun oyuzden bildirimde bulunamadm zaten iyide oldu bildirimde blunmamam 65.1 kiloydum cnku bu sabah regl donemim yaklasiyo sistim galiba bilmiyorum ama cok dkkat edemedim bu hafta nese hafta 5te 5 diyetiyle gzel kilo vericem soz veriyorum haftayada tekrar eskisi gbi spora baslicam yuruyus yapamamsamda ip atlayip zumba yapicam insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?