Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2.Takim 441. Etap***

akrep33 (70.9 / 70.8 / 0.1 / 0.14%)
hedef52 (65,5 / / /% )sabit
uhs( 63,4 / 64 / -0.6 / -0.95%)
zuhal32( 64,7 / / / %) sabit
azaydidem ( 63,8 / / / %)bildirimde bulunmadı
Melrin( 66.5/ 66.3 / 0.2 / 0.30%)
ambitious_girl (100.1// /%)bildirimde bulunmadı
krakker (78.1 /77.4 /0.7/0.90 %)

2.takım ortalamasi %0,05

***2.Takim 441. Etap***

akrep33 (70.9 / 70.8 / 0.1 / 0.14%)
hedef52 (65,5 / / /% )sabit
uhs( 63,4 / 64 / -0.6 / -0.95%)
zuhal32( 64,7 / / / %) sabit
azaydidem ( 63,8 / / / %)bildirimde bulunmadı
Melrin( 66.5/ 66.3 / 0.2 / 0.30%)
ambitious_girl (100.1// /%)bildirimde bulunmadı
krakker (78.1 /77.4 /0.7/0.90 %)

2.takım ortalamasi %0,05

Ellerine sağlık canım yetiştim dedim ama benden önce yetişmişsin..

Slm 2. takımın çıtırları ve sevgili akrep kaptanımm

ambitious_girl üyesinin en son etkinliği:
Bugün 16:36

Arkadaşımız bugün foruma girdiği halde bildirim yapmamış .Bu bildirim yapılmama hususunda biraz daha dikkat edersek çok sevinirimHepinize güzel haftasonları dilerim

Allah Allah, neden bildirim yapmamışki o zaman
ambitious_girl cevap için bekleniyosun canım

Kizlar kusura bakmayin annemdeydim bgun oyuzden bildirimde bulunamadm zaten iyide oldu bildirimde blunmamam 65.1 kiloydum cnku bu sabah regl donemim yaklasiyo sistim galiba bilmiyorum ama cok dkkat edemedim bu hafta nese hafta 5te 5 diyetiyle gzel kilo vericem soz veriyorum haftayada tekrar eskisi gbi spora baslicam yuruyus yapamamsamda ip atlayip zumba yapicam insallahhh

Yazmayı Unuttum gittiğimiz yerde bi türk kahvesi 2 bardakta çay içtim ikramlık yemedim oleyyyy be kim tutar beni diycem ama yorgunluktan ölüyorum başardığımı söylemek istedim

arkadaşlar kusura bakmayın ben dün bildirim yapamadım.evet girdim tam arkadaşlar yazdım sonra kapatmak zorunda kaldım.troidlerimden sebeb bu haftayı hastanede geçirdim.onu da bildiremedim ve bu hafta nerdeyse hiç giremedim.hepinizden özür dilerim

Geçmiş olsun arkadaşım önce sağlık geliyor aramızda olman bize güç verir Rabbime emanet ol

Günaydın..
Haftasonu giremedim, sitede bakım vardı sanırım..

Bugün kilom 71.3
500 gr artım var... Doğum günü krizinide böylece atlatmış oldum..

Ölçülerim

Göğüs:99/99
Bel:85/85
Göbek:99/100
Basen:101/101
Kalça:105/105

Bu hafta sadece göbekten 1 cm gitmiş..

Öncelikle geçmiş olsun..
Eğer siteye takıma geldiysen kilonu bildirmek zorundasın canım..
Tel numaranı özelden atabilirsin bu durumlarda ulaşabiliriz sana..
Takımı ve takım yöneticilerini zor durumda bırakmayalım...Lütfen..

Bu nasıl özür bu nasıl mazeret canım...
Telefondan girmiyormuydun siteye..Madem anneye gidilecek perşembeden bildirirdin kilonu..Yada sen de yazarsın özelden tel numaranı ulaşırız sana da..
Ne demek iyiki bildirimde bulunmadım, kilo ne ise bildirim yapılacak..Bu şekilde takımı zor durumda bırakırsın..
Lütfen biraz daha ciddiye alırmısın kuralları ve kilo verme isteğini ?....

günaydın kızlar ..ben başladım 5de 5..cuma tartım 60,3 iken bugün tartım 61,2 idi çıldırmak üzereyim 2 gün de 1 kilo alacak kadar yemedim artı yürüdüm de ... canım çok sıkkın çokkkkkkkkkkkkkkk 1 aydır 60-61 aralığında gidip geliyorum çıldırmamak elde değil ...
Neyse yeni bir haftaya patates yiyerek başladım, ben günlerin yerini değiştirebilirm yarın meyve günü yapmayı düşünüyorum bu hafta iyi bir performans sergileyeceğim, kaçamak olmayacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…