bugün başlarsak son gün pazrtesi yumurta günü olacak onu iptal edip pazrtesi bir daha başlayalımama ben hep beraber başlamak istiyorum o zaman pazartesi başlayalım hepimiz olalım
ay şimdi yarının değil de pazrtesinin tartı telaşı aldı benilosefarcım kaynar şekersiz içilmez diye biliyorum üstünede bol ceviz atıyorlar adanalılar ama ben hiç sevmem çok ağır gelir bana
kaynar demişken kız kardeşimin bebeği 2 gün önce kırkını çıkardı yarın mevlüt yapacağız evde bende işten izin aldım.ona yardım edicem buraya sabah sadece kilomu yazıp çıkarım.
bu 5 te 5 işi biraz karmaşık gibi oldu ama hepberaber pazartesi başlayalım o zaman zaten pazartesi de tartı günümüz tartılıp ölçülerimizi alalım bakalım cuma günü kim ne kadar vermiş olacak
didemcim istersen pazartesi 5 te 5 yapalım hepberaber sonra kilomuzu korumak için ayçaya geçelim ne dersin.Pazartesi tam 1 haftalik ayca kayanin haftada 3.5 kilo verdiren diyetini yapalimmi ne dersinz gem dengeli besleniyosun icnde herseyde var ekmehine kadr bence bi listeyi inceleyin ne dersnz pazartesiye kadr bi karar verelim denenmis gzel snuclar alan var bu diyettende
Benhadi kızlar bir şeyler belirleyelim artık ve yapalım ama hep beraber bugün belirleyelim yarın tartı günümüz tartılıp başlayalım hem hafta sonunu da değerlendirmiş oluruz
ben okudum diyeti ve şöyle olsun diyorum
1 gün: sabah kahvaltı+patates (ayran)+patates(ayran)
2.gün sabah kahvaltı +sebze(ayran)+sebze(ayran)
3.gün sabah kahvaltı + et (ayran)+et (ayran)
4.gün sabah kahvaltı + meyve(süt)+meyve(süt)
5. gün sabah kahvaltı+ yumurta(ayran)+yumurta(ayran)
baharat+su+yeşil çay serbest(SÜT VE AYRANI kalsiyum alalım diye yazdım çokta güçsüz kalmayalım)
AMACIMIZ VUCUT METOBOLİZMASINI ŞAŞIRTMAK
HADİ BAŞLIYORUZ KİMLER KATILIYOR
Pazartesi değil, yarın başlayalım canım..ama ben hep beraber başlamak istiyorum o zaman pazartesi başlayalım hepimiz olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?