Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

5 te 5 le bir sefer 4 kilo...diğer bir denemede 2.5 kilo vermiştim..meyve günü zor gelmişti..ama uhs nin dediği gibi süt eklenirse güzel olur.destekler en azından

kızlar ben de bir kere (mayıs ayı) 5 de 5 yapmıştım 2 kg vermiştim ama bir hafta sonra 800 gr almıştım ( kilo çizelgeme baktım) yani sonrasında da çok dikkat etmemiz lazım.hatta birinci turu başarıyla tamamlarsak bir hafta daha yapalım bence.

ben geçen hafta kahvaltı için patatesleri ince ince doğrayıp çok hafif yağ gezdirip mikrodalgada 10 dk pişirmiştim çok lezzetli olmuştu, ben bu tariften yapacağım çünkü 5de 5 yaptığımda haşlamayı yağsız ve tuzsuz çok zor yemiştim hele soğuk olunca hiç yenmiyor haberiniz olsun

losefarcım kaynar şekersiz içilmez diye biliyorum üstünede bol ceviz atıyorlar adanalılar ama ben hiç sevmem çok ağır gelir bana
kaynar demişken kız kardeşimin bebeği 2 gün önce kırkını çıkardı yarın mevlüt yapacağız evde bende işten izin aldım.ona yardım edicem buraya sabah sadece kilomu yazıp çıkarım.
bu 5 te 5 işi biraz karmaşık gibi oldu ama hepberaber pazartesi başlayalım o zaman zaten pazartesi de tartı günümüz tartılıp ölçülerimizi alalım bakalım cuma günü kim ne kadar vermiş olacak

ay şimdi yarının değil de pazrtesinin tartı telaşı aldı beni

Yaa ben aslinda pazartesi gnu ayca kayanin diyetine baslamayi dusunuyodum kararsiz kaldim bide yeni denedm ya iki kez basladim yarida braktim hem ikinci defasnda cok az verdim bide verildikten snra kesnlikle geri aliniyo dkkat edilmezse bu kilolar oyuzden cok kararsizim

Pazartesi tam 1 haftalik ayca kayanin haftada 3.5 kilo verdiren diyetini yapalimmi ne dersinz gem dengeli besleniyosun icnde herseyde var ekmehine kadr bence bi listeyi inceleyin ne dersnz pazartesiye kadr bi karar verelim denenmis gzel snuclar alan var bu diyettende

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle

Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi

1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

Bakim ayca kayanin haftada 3.5 kilo verdiren diyet lisesi bu icnde hersey var kalsuyum protein sebze hepsi daha sagliklo geldi bana artik cok skldim srekli sok diyet yapip snrasnda eri almaktan bence hep brber bu dyeti yapabliriz cokda zor degil tek tip beslenmektn snrasnda yarsni ne kdr cok dkkat edersen et geri almaktan sagliklo beslnmektn kalici kilo verme tarftariyim siz ne dersiniz ?

didemcim istersen pazartesi 5 te 5 yapalım hepberaber sonra kilomuzu korumak için ayçaya geçelim ne dersin.

Tamam ole yapalim hep brber ayni diyeti yapmak daha gzel olur bence bu pazartesi 5 gunde 5 kilo diyeti yapicaz hafta sonuda hepimizn ortak bi liste olustrup onu yiyelim kilo almayalim snrada ayca kayanin diyetini yapariz hep brber kabul mu ?

Bu arada bugünkü menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik karıştırdım salata gibi 1 dilim ekmek ile 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez yedim
Ara 2 kurabiye ve yeşil çay
Öğle yok ara yok
Akşam zeytinyağlı ıspanak yemeği yoğurt bi dilim çavdar ekmeği salata olcak

Kahvaltili ypmak isteyen kahvaltili yapsn istemeyen diyete tam uysun bence
Uhs'nin yaptigi listede gzel kalsiyum acisndan onada uyabliriz

Ben

Yarınmı başlıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…