Bu nasıl özür bu nasıl mazeret canım...
Telefondan girmiyormuydun siteye..Madem anneye gidilecek perşembeden bildirirdin kilonu..Yada sen de yazarsın özelden tel numaranı ulaşırız sana da..
Ne demek iyiki bildirimde bulunmadım, kilo ne ise bildirim yapılacak..Bu şekilde takımı zor durumda bırakırsın..
Lütfen biraz daha ciddiye alırmısın kuralları ve kilo verme isteğini ?....
geçmiş olsun canım dikkat et kendinearkadaşlar kusura bakmayın ben dün bildirim yapamadım.evet girdim tam arkadaşlar yazdım sonra kapatmak zorunda kaldım.troidlerimden sebeb bu haftayı hastanede geçirdim.onu da bildiremedim ve bu hafta nerdeyse hiç giremedim.hepinizden özür dilerim
benim iyi gidiyor canım sen nasılsın ,kızlar merhaba hafta sonu diyetim güzel geçti sadece dün kayınvalidem de 2 sıkma yedim (yesem olmazdı yemesem olmazdı onu bile az buldu kayınvalidem aç kaldın dedi )
dün akşam regl oldum hala şişkinliğim var üzerimde hissediyorum hafta sonu kilomu korudum 64 kiloyum ve bu cuma inş 62 olacam
bende bugün başladım 5 te 5 diyetine patatesle inş güzel sonuçlar alırız hepberaber
sabah
patates salatalık domates 1 üçgen peynir yedim ekmek yemedim
öğlen bahartalı patates 1 bardak ayran akşamda aynı olacak çok aşırı yemicem
akşam ayrıca yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal limon karışımı yapıp yicem onada başlıyorum bugün bakalım ne sonuç verecek
arada yeşil çay su bunları yicem
evet canımgünaydın kızlarhedef56 canım naptın niyetlendin mi bugün
ayyy ne güzel ben başlayamadımevet canım
yarınki diş randevusu ve dün akşamki grip başlangıcı hissine ragmen niyetlendim. diş için de randevuyu erteleyeceğim oruçsuz bir ara yaptırırım
benim iyi gidiyor canım sen nasılsın ,
sbah patates+çay
ara:2 tane ceviz(sig.kullandığım için acıkınca çok midem bulandı midemi bastırsın diye)
öğlen patates+çay
akşamatates+ayran
zencefil zerdeçal tarçın karışımını yerim yatmadan önce.
yürüyüş yağmurdan dolayı 40 dk. ama akşam da en az 30 dk yürümeyi düşünüyorum
benimde iyi gidiyor tatlım sıkıntı duyacağım tek gün sebze günü galiba yarın sebze haşlamalarımı getiricem yanımda sen ne yiyeceksin sebze gününde bana kopya olsunbenim iyi gidiyor canım sen nasılsın ,
sbah patates+çay
ara:2 tane ceviz(sig.kullandığım için acıkınca çok midem bulandı midemi bastırsın diye)
öğlen patates+çay
akşamatates+ayran
zencefil zerdeçal tarçın karışımını yerim yatmadan önce.
yürüyüş yağmurdan dolayı 40 dk. ama akşam da en az 30 dk yürümeyi düşünüyorum
allah kabul etsin canım hastalığım bitsin hemen bende katılıyorum sanaevet canım
yarınki diş randevusu ve dün akşamki grip başlangıcı hissine ragmen niyetlendim. diş için de randevuyu erteleyeceğim oruçsuz bir ara yaptırırım
bence senin tek zaafın gazlı içecekler onların yerine bol ayran ve su içsen daha iyi olur canımsiz ne zaman girdinizde yazdınızz
dünden beri giremedim şimdide faceden girdim
arama motorundan giremiyorum
ben 77 kiloyum bu sabah itibarıyla
aralık 1 hedefime ulaştım ama çok şişliğim var
cuma günü kiraz sapı içitim duş aldım öğle yemeğinden önce tartıldım 76 kilonun bile altındaydım çok sevindim, şişliğim tamamne gitmişti
cuma gecesi 1 tabak mantı ve 1 bardak kola içtim sabah hoooppp 76-5 ve şişlik
cumartesi akşamı misafir vardı ızgara köfte ve 1 bardak fanta saabh yine 77-5 ve şişlikk
ben çok şişiyorum yaa doktor ödem söktürücü ilaç verdi haftada 3 gün içiyorum ama kiraz sapı daha iyi geldi
sizin ödem attırıcı bildiğiniz bişeyler varmı,sürekli kirazsapı içsem olurmu acaba
dün ayran detoksu yaptım bitki çayı içmedim sabah 77 çıktım
bugünde kirazsapı içiyorum bakalım yarın kaç kilo göstrecek tartı
göğüs ve basen ölçüsü aynı
göbek 3cm incelmiş
olur ben katılıyorum canım yarın listeye eklerim kendimiKizlar bence 5 te 5 diyeti yapanlar icn bi liste yapalim hergun verdigimiz kiloyu bildirelim olmazmi
Allah kabul etsin , ayrıca da geçmiş olsun canımevet canım
liste kolay aslında en güzel kısmı da doyuncaya kadar yemek şu ana kadar gayet iyi gidiyor benim akşama da hasarsız atlatacağım inş ve 60 zincirini kıracağım daha önce de 65 de çakılı kalmıştım .....5 te 5 e başladınız demek
hadi bakalım bol eksiler sizeee
bende arada eşlik etsem size olurmu diycem ama listeye sadık kalamıyorum
ben kendi adıma hergün tartılmayı sevmiyorum canımKizlar bence 5 te 5 diyeti yapanlar icn bi liste yapalim hergun verdigimiz kiloyu bildirelim olmazmi
benim de sıkıntı duyacağım gün yumurta olur ama ben yumurta yerine süt içerim sanırım.benimde iyi gidiyor tatlım sıkıntı duyacağım tek gün sebze günü galiba yarın sebze haşlamalarımı getiricem yanımda sen ne yiyeceksin sebze gününde bana kopya olsun
Allah kabul etsin , ayrıca da geçmiş olsun canım
liste kolay aslında en güzel kısmı da doyuncaya kadar yemek şu ana kadar gayet iyi gidiyor benim akşama da hasarsız atlatacağım inş ve 60 zincirini kıracağım daha önce de 65 de çakılı kalmıştım .....
ben kendi adıma hergün tartılmayı sevmiyorum canımkilo vermişsem şımarıyorum verememişsem motivasyonum yerle bir oluyor.
Kiz yarn sebze gnu ya mantar var evde sebzeli yapsam diyorum ama yagsiz nasl olcak bana bi yardimmmm
Seninle hedeflerimiz birbirine yakin.ben de 8 kg vermek istyrum 52 olmak icin.1 yili gecti diyetteyim.hizli bir yontem yok maalesef.....sabir sadece ayda ort 2 kg gitse super olurdu dimiVar mı ıyı bır dıyet 10 kılo vermem lazım ne bılıyım su dıyet ıyyıdı faydasını gorudm dedıgın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?