Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anneme gidicegim belliydi ama sabahtan gidicektim bianda karar verildi aksamdan gttim anneme yoksa sabhtan kilomu bildirip ole gidicektim anneme bende dusunuyorum ona gore kendimi ayarladigim cok oldu bu hafta bilerek isteyerek kilo bildirimi yapmamis degilim ama bianda iyi oldu dememde sebeb kilo aldm takimda cok kilo veren var benim yuzumden eksi duruma dusucektniz teseduf oldu ama iyi oldu anlaminda soledim sndi hatrlamiyorum ama takima yeni uye oldgum zmanlarda bu dedigimi bilerek isteyerek kilo aldm bu hafta bildirimde bulunmicam diyenler vardi bende bikere yapmistim ozman sen yoktun yaz aylarindaydi oyuzden bu sekilde soledim bide ben gercekten kilo vermegi istiyorum istemesem burda olmazdim 80 kilodan 65 kiloya dustum 62.9 grdugumde oldu bunu basarabildiysem demekki istek vardir degilmi ?
Ben tlfndan giriyorum nete ama wifi var evdn baglaniyorum paketim yok yani gerek duymuyorum evde oldugu icin oyuzden disarida net paketim yok malesef

Bu arada gunaydin kizlarrr 65.7 kiloyum olculerimi alamadim malesef yarn sabah alirim olurmu bende basladim 5 gunde 5 kilo diyetini hadi bakalim bu hafta gzel gecsin gzel gzel kilolarimizi verelim

Bu arada @akrep33 surekli igneleyici knusuyosun uslubunu biraz dyzeltsen bence daha iyi olur beni rahatsiz etti uslubun solemek istedim bu takimi ilk girdigimde birinciligede tasidigim oldu hedef hatrlar kendim bireysel olrak birincide oldum gecn haftada bseyler yazmissin son ikigun kala diyet yapanlara diyorum fln demissin o hafta cok hastaydim geberiyodum resmn ama genede fazla cikmamak icin son iki gun kalada olsa diyet yaptim takim icn bundan emin olablirsin nekadr zorlansamda zuhal32 bilir gerckten cok hastaydim ama genede arti cikmamak icn yaptim oyuzden sana ricam biraz sert tavrindan vaz gecmelisin birbirimizi kirmaya hic gerek yok.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar merhaba hafta sonu diyetim güzel geçti sadece dün kayınvalidem de 2 sıkma yedim (yesem olmazdı yemesem olmazdı onu bile az buldu kayınvalidem aç kaldın dedi )
dün akşam regl oldum hala şişkinliğim var üzerimde hissediyorum hafta sonu kilomu korudum 64 kiloyum ve bu cuma inş 62 olacam
bende bugün başladım 5 te 5 diyetine patatesle inş güzel sonuçlar alırız hepberaber
sabah
patates salatalık domates 1 üçgen peynir yedim ekmek yemedim
öğlen bahartalı patates 1 bardak ayran akşamda aynı olacak çok aşırı yemicem
akşam ayrıca yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal limon karışımı yapıp yicem onada başlıyorum bugün bakalım ne sonuç verecek
arada yeşil çay su bunları yicem

benim iyi gidiyor canım sen nasılsın ,
sbah patates+çay
ara:2 tane ceviz(sig.kullandığım için acıkınca çok midem bulandı midemi bastırsın diye)
öğlen patates+çay

akşamatates+ayran

zencefil zerdeçal tarçın karışımını yerim yatmadan önce.

yürüyüş yağmurdan dolayı 40 dk. ama akşam da en az 30 dk yürümeyi düşünüyorum

siz ne zaman girdinizde yazdınızz
dünden beri giremedim şimdide faceden girdim
arama motorundan giremiyorum

ben 77 kiloyum bu sabah itibarıyla
aralık 1 hedefime ulaştım ama çok şişliğim var
cuma günü kiraz sapı içitim duş aldım öğle yemeğinden önce tartıldım 76 kilonun bile altındaydım çok sevindim, şişliğim tamamne gitmişti
cuma gecesi 1 tabak mantı ve 1 bardak kola içtim sabah hoooppp 76-5 ve şişlik
cumartesi akşamı misafir vardı ızgara köfte ve 1 bardak fanta saabh yine 77-5 ve şişlikk
ben çok şişiyorum yaa doktor ödem söktürücü ilaç verdi haftada 3 gün içiyorum ama kiraz sapı daha iyi geldi

sizin ödem attırıcı bildiğiniz bişeyler varmı,sürekli kirazsapı içsem olurmu acaba
dün ayran detoksu yaptım bitki çayı içmedim sabah 77 çıktım
bugünde kirazsapı içiyorum bakalım yarın kaç kilo göstrecek tartı

göğüs ve basen ölçüsü aynı
göbek 3cm incelmiş

5 te 5 e başladınız demek

hadi bakalım bol eksiler sizeee

bende arada eşlik etsem size olurmu diycem ama listeye sadık kalamıyorum

benimde iyi gidiyor tatlım sıkıntı duyacağım tek gün sebze günü galiba yarın sebze haşlamalarımı getiricem yanımda sen ne yiyeceksin sebze gününde bana kopya olsun

evet canım
yarınki diş randevusu ve dün akşamki grip başlangıcı hissine ragmen niyetlendim. diş için de randevuyu erteleyeceğim oruçsuz bir ara yaptırırım
allah kabul etsin canım hastalığım bitsin hemen bende katılıyorum sana

bence senin tek zaafın gazlı içecekler onların yerine bol ayran ve su içsen daha iyi olur canım

evet canım
yarınki diş randevusu ve dün akşamki grip başlangıcı hissine ragmen niyetlendim. diş için de randevuyu erteleyeceğim oruçsuz bir ara yaptırırım
Allah kabul etsin , ayrıca da geçmiş olsun canım
5 te 5 e başladınız demek

hadi bakalım bol eksiler sizeee

bende arada eşlik etsem size olurmu diycem ama listeye sadık kalamıyorum
liste kolay aslında en güzel kısmı da doyuncaya kadar yemek şu ana kadar gayet iyi gidiyor benim akşama da hasarsız atlatacağım inş ve 60 zincirini kıracağım daha önce de 65 de çakılı kalmıştım .....

Kizlar bence 5 te 5 diyeti yapanlar icn bi liste yapalim hergun verdigimiz kiloyu bildirelim olmazmi
ben kendi adıma hergün tartılmayı sevmiyorum canım kilo vermişsem şımarıyorum verememişsem motivasyonum yerle bir oluyor.

benimde iyi gidiyor tatlım sıkıntı duyacağım tek gün sebze günü galiba yarın sebze haşlamalarımı getiricem yanımda sen ne yiyeceksin sebze gününde bana kopya olsun
benim de sıkıntı duyacağım gün yumurta olur ama ben yumurta yerine süt içerim sanırım.
yarın için sabah ve öğlen domates salatalık havuç düşünüyorum akşam ise güzel bol bir salata ve akşam için de az yağlı bir kapuska geçiyor aklımdan senin bir fikrin var mı

Kiz yarn sebze gnu ya mantar var evde sebzeli yapsam diyorum ama yagsiz nasl olcak bana bi yardimmmm

Hmm benide hergun tartilmak motive ediyo

Var mı ıyı bır dıyet 10 kılo vermem lazım ne bılıyım su dıyet ıyyıdı faydasını gorudm dedıgın ?
Seninle hedeflerimiz birbirine yakin.ben de 8 kg vermek istyrum 52 olmak icin.1 yili gecti diyetteyim.hizli bir yontem yok maalesef.....sabir sadece ayda ort 2 kg gitse super olurdu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…