- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
Seninle hedeflerimiz birbirine yakin.ben de 8 kg vermek istyrum 52 olmak icin.1 yili gecti diyetteyim.hizli bir yontem yok maalesef.....sabir sadece ayda ort 2 kg gitse super olurdu dimi
Var mı ıyı bır dıyet 10 kılo vermem lazım ne bılıyım su dıyet ıyyıdı faydasını gorudm dedıgın ?
şimdiye kadar kaç kg vrrdin???? Bir de neden acele ediyorsun ki yavaş gitse daha iyi degil miYa nabsak da bulska aslında var hızlı dıyetler hangısı daha ıyı olur bılemıyorum kı .
Sesin geldi cnm:)))firinlasaydin patatesleri daha lezzetli oluyorKızlar evden nete girmekte zorlaninca telefonu değiştirdim. Deneme 1 2:)
İş yerinde de bilgisayar eksik internet kablosu Vs. Sıkıntı.
Bu sekilde akşamları da aranızda olmak dileğim.
Daha hattı kirdiramadigim için telefon özelliği kullanılmıyor. İlk burada yazıyorum.
Oruç ilk gün zordu tabi. Öğle Arası evde uyudum. Eğitime gittim erken geldim derken ilk gün geçti. Hafta içi 5gun tutup haftasonu mola veririm.
Patates günümüze gelince iftar öyle olmadı ama Size uyum sağlamak için Patates haşladım. Sahurda yiyeceğim inşallah.
Çoluk çocuk beni bekler. Görüşürüz...
Mikrodalgada yapma fikri mantıklı geldi. mikrodalgam olmadığı için kabuklu haşlayıp az yağ ve tuz ile püre yapıp yedim.Sesin geldi cnm:)))firinlasaydin patatesleri daha lezzetli oluyor
Ya işte hep uzmanlar diyor ya kas ve su giderse hızlı gider diye insan ondan korkuyor. Bir tanıdığıma diyetisyen her öğünde 3dilim ekmekli Liste vermiş. Kadın 100kilodan fazla. Ekmekleri 1 dilim yiyip üstüne günde 1 saat yürüyüş yapıyor. 2 haftada 3.5kilo vermiş. Ama sadece 1 kilosu yağ. 600g. Da kas kaybettiği için diyetisyen uyarmış anlaşılan diyet yapıyorum diye aç geziyorum demiş.Meraba valla benim deneyipte en gzel yanit aldigim diyet isvec bide muzaffer kushanin 15 gunde 8 kilo diyeti var onlar isvecte 4 kiloya yakin verdim 9 gunde hatta tam uymadimda muzaffer kushanda da 3.5 kilo fln verdim kac gunde ama hatrlamiyorum bide kaloride sayablirsn ama protein agirliklo diyetler gem hizli hemde kalici kilo verdiriyo oyuzden protein agirlikli diyet listerini uygulayabilirsn
Fırında .tuz serpip firinla mmmmmKiz yarn sebze gnu ya mantar var evde sebzeli yapsam diyorum ama yagsiz nasl olcak bana bi yardimmmm
Bende patlıcan kabak biber hasladim yarın öğle için akşam da aynı olur sabahta kahvaltıbenim de sıkıntı duyacağım gün yumurta olur ama ben yumurta yerine süt içerim sanırım.
yarın için sabah ve öğlen domates salatalık havuç düşünüyorum akşam ise güzel bol bir salata ve akşam için de az yağlı bir kapuska geçiyor aklımdan senin bir fikrin var mı
yani diyet yapıyoruz diye sebzeleri curutme bir kaşık yağ ile pişir benceKiz yarn sebze gnu ya mantar var evde sebzeli yapsam diyorum ama yagsiz nasl olcak bana bi yardimmmm
Kaç kilosun bence sağlıklı beslen arada detoks yapVar mı ıyı bır dıyet 10 kılo vermem lazım ne bılıyım su dıyet ıyyıdı faydasını gorudm dedıgın ?
Bende patlıcan kabak biber hasladim yarın öğle için akşam da aynı olur sabahta kahvaltı
yani diyet yapıyoruz diye sebzeleri curutme bir kaşık yağ ile pişir bence
Kaç kilosun bence sağlıklı beslen arada detoks yap
Yaa kizlar kusura bakmayin ama ben yapamiyorum bu diyeti uyamadim bozdum ben yarin ayca kayanin diyetine baslicam haftaya gene size uyum saglarim ayca kayanin diyetini yapmak istersenz olurmu :)
benimde iyi gidiyor tatlım sıkıntı duyacağım tek gün sebze günü galiba yarın sebze haşlamalarımı getiricem yanımda sen ne yiyeceksin sebze gününde bana kopya olsun
allah kabul etsin canım hastalığım bitsin hemen bende katılıyorum sana
bence senin tek zaafın gazlı içecekler onların yerine bol ayran ve su içsen daha iyi olur canım
Ay bende bugun patates yemekten bi hal oldum. Uzun sure yemem artik.günaydın kızlar ..ben başladım 5de 5..cuma tartım 60,3 iken bugün tartım 61,2 idi çıldırmak üzereyim 2 gün de 1 kilo alacak kadar yemedim artı yürüdüm de ... canım çok sıkkın çokkkkkkkkkkkkkkk 1 aydır 60-61 aralığında gidip geliyorum çıldırmamak elde değil ...
Neyse yeni bir haftaya patates yiyerek başladım, ben günlerin yerini değiştirebilirm yarın meyve günü yapmayı düşünüyorum bu hafta iyi bir performans sergileyeceğim, kaçamak olmayacakkkkk
Ay bende bugun patates yemekten bi hal oldum. Uzun sure yemem artik.
Son haftalarda takimi bosvermisligin yuzunden olabilirmi acaba tavrim ve sozlerim ayrica sen hedefli degil, kurallari onemsemeyen kim olsa tavrim ayni olur.Bu aradaEllssa surekli igneleyici knusuyosun uslubunu biraz dyzeltsen bence daha iyi olur beni rahatsiz etti uslubun solemek istedim bu takimi ilk girdigimde birinciligede tasidigim oldu hedef hatrlar kendim bireysel olrak birincide oldum gecn haftada bseyler yazmissin son ikigun kala diyet yapanlara diyorum fln demissin o hafta cok hastaydim geberiyodum resmn ama genede fazla cikmamak icin son iki gun kalada olsa diyet yaptim takim icn bundan emin olablirsin nekadr zorlansamda @zuhal32 bilir gerckten cok hastaydim ama genede arti cikmamak icn yaptim oyuzden sana ricam biraz sert tavrindan vaz gecmelisin birbirimizi kirmaya hic gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?