Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Seninle hedeflerimiz birbirine yakin.ben de 8 kg vermek istyrum 52 olmak icin.1 yili gecti diyetteyim.hizli bir yontem yok maalesef.....sabir sadece ayda ort 2 kg gitse super olurdu dimi

Ya nabsak da bulska aslında var hızlı dıyetler hangısı daha ıyı olur bılemıyorum kı .

Var mı ıyı bır dıyet 10 kılo vermem lazım ne bılıyım su dıyet ıyyıdı faydasını gorudm dedıgın ?

Meraba valla benim deneyipte en gzel yanit aldigim diyet isvec bide muzaffer kushanin 15 gunde 8 kilo diyeti var onlar isvecte 4 kiloya yakin verdim 9 gunde hatta tam uymadimda muzaffer kushanda da 3.5 kilo fln verdim kac gunde ama hatrlamiyorum bide kaloride sayablirsn ama protein agirliklo diyetler gem hizli hemde kalici kilo verdiriyo oyuzden protein agirlikli diyet listerini uygulayabilirsn

Kızlar evden nete girmekte zorlaninca telefonu değiştirdim. Deneme 1 2:)
İş yerinde de bilgisayar eksik internet kablosu Vs. Sıkıntı.
Bu sekilde akşamları da aranızda olmak dileğim.
Daha hattı kirdiramadigim için telefon özelliği kullanılmıyor. İlk burada yazıyorum.
Oruç ilk gün zordu tabi. Öğle Arası evde uyudum. Eğitime gittim erken geldim derken ilk gün geçti. Hafta içi 5gun tutup haftasonu mola veririm.

Patates günümüze gelince iftar öyle olmadı ama Size uyum sağlamak için Patates haşladım. Sahurda yiyeceğim inşallah.
Çoluk çocuk beni bekler. Görüşürüz...

Sesin geldi cnm:)))firinlasaydin patatesleri daha lezzetli oluyor

Sesin geldi cnm:)))firinlasaydin patatesleri daha lezzetli oluyor
Mikrodalgada yapma fikri mantıklı geldi. mikrodalgam olmadığı için kabuklu haşlayıp az yağ ve tuz ile püre yapıp yedim.
Geçmişi okuyayım bakayım ne yapmış.

Ya işte hep uzmanlar diyor ya kas ve su giderse hızlı gider diye insan ondan korkuyor. Bir tanıdığıma diyetisyen her öğünde 3dilim ekmekli Liste vermiş. Kadın 100kilodan fazla. Ekmekleri 1 dilim yiyip üstüne günde 1 saat yürüyüş yapıyor. 2 haftada 3.5kilo vermiş. Ama sadece 1 kilosu yağ. 600g. Da kas kaybettiği için diyetisyen uyarmış anlaşılan diyet yapıyorum diye aç geziyorum demiş.
Kardeşim 5ayda 15 kilo verdi.hakikaten şu ayça Kaya nin listesi gibi listeleri. Tabi ki eskiye göre daha fazla protein daha az karbonhidrat tüketiyor ama her şey vardı listede.
Offf nasıl olacağını biliyoruz ama neden sebat etmiyoruz.
İşte bu yüzden 5te 5 Vs. Bizi motivasyon edecek yöntemler arıyoruz.

Bende patlıcan kabak biber hasladim yarın öğle için akşam da aynı olur sabahta kahvaltı

Kiz yarn sebze gnu ya mantar var evde sebzeli yapsam diyorum ama yagsiz nasl olcak bana bi yardimmmm
yani diyet yapıyoruz diye sebzeleri curutme bir kaşık yağ ile pişir bence

Var mı ıyı bır dıyet 10 kılo vermem lazım ne bılıyım su dıyet ıyyıdı faydasını gorudm dedıgın ?
Kaç kilosun bence sağlıklı beslen arada detoks yap

Yaa kizlar kusura bakmayin ama ben yapamiyorum bu diyeti uyamadim bozdum ben yarin ayca kayanin diyetine baslicam haftaya gene size uyum saglarim ayca kayanin diyetini yapmak istersenz olurmu :)

59 10 kılo vermöem laızm

evet ya benim zaafım gazlı içeceklerhayır diyemiyorum
eve almıyoruz normalde misafir gelince alıyoruz soğuk ,serinletici olması hoşuma gidiyo
su zaten 3 litreyi geçiyorum günde ayran çok içerim
brdan kendime söz veryim bir daha içmiycem gazlı içecek cıızzz
misafir gelincede almasak ayıp olurmu ? ne biçim bi adet edinmişizzz öfff

Ay bende bugun patates yemekten bi hal oldum. Uzun sure yemem artik.

Son haftalarda takimi bosvermisligin yuzunden olabilirmi acaba tavrim ve sozlerim ayrica sen hedefli degil, kurallari onemsemeyen kim olsa tavrim ayni olur.
Ozetle Uslubumu ben degil muhatabim belirler canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…