Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aksam yatmadan kizimla ben yedik yogurt karisimi, kizima da yedirdim cunku farkettimki bagisikligi guclendirdiginden grip baslangicini baslamadan bitiriyor bu karisim.

Bravo canim. Tebrik ederim hedefine ulasmissin.
Ben de giremedim hafta sonu bakim vardi sanirim, gecmisi sil oyle dene.
Yesil elma,yesil cay ve limonlu cay odem attirir canim. Ayrica lahana ve nohutta ise yarar. Tabi nohut olculu.

Son haftalarda takimi bosvermisligin yuzunden olabilirmi acaba tavrim ve sozlerim ayrica sen hedefli degil, kurallari onemsemeyen kim olsa tavrim ayni olur.
Ozetle Uslubumu ben degil muhatabim belirler canim.

Herkes biyerden sonra skılabiliyo surekli diyet yapmaktan ki ben uzun zamandir diyetteyim takimdan oncede diyetteydim oyuzden son zamanlarda kilo veremeyeblirim ama bildirim yapmamaktan kacmadm menu herzman paylasmasamda paylasmaya calisiyorum herkesin kendine gore isleri oluyo bence karsıdakini kirmamak bizim elimizde olan bisey direk benim msjima alinti yaparak soledgin icn bu sekil cvp verdim ortaya lafi atsaydin gecen haftaki gbi cvp vermezdm muhattabin bensem senden ricam tatli dilli olman tatli dil yilani deliginden ckarirmis cnku

Yaa kizlar kusura bakmayin ama ben yapamiyorum bu diyeti uyamadim bozdum ben yarin ayca kayanin diyetine baslicam haftaya gene size uyum saglarim ayca kayanin diyetini yapmak istersenz olurmu :)
E ama ben elma diyetine baslicaktim, sen ikna ettin beni bu diyete, oldumu simdi ama.
Neyse artik biz diger kizlarla devam edelim.

Ayip olmaz canim. Mesela ben hic misafir icin felan almam, sadece esim sever alirsa kendine alir.
Hatta disarda yemekli toplantilarimda bile aldirmiyorum, ikna cabalarina giriyorum almasinlar diye.

oo afiyet olsun kaptanım bol eksilerrr

yarın kilo bildirimi varmı kaptanımm
Tartilicam bakalim canim.
Sabah ve aksam 1 dilim ekmek yedim patatesle. Oglen de yemekli toplanti vardi, azar azar tatli cesitlerinden yedim, mesela balikesir yoresine ait tatli vardi ilk defa yedim hostu..
Yarin sebze gunu daha rahat olurum insallah.
Havuc almayi dusunuyorum.. Sebze deyince nedense aklima havuc geliyor, agzimi sulandiriyor

Selam bugün patatesle bütünleştim yarın için brokoli haşladım Size söz verdiğim için bozamadım yoksa çok gelgitlerim oldu ayyy çok zorlandım
Tebrik ediyorum canim. Yarin brokoli haslamasi, mmm nefis olur ben de alabilirim.

Arkadaslar iyi geceler..uzun zaman sizleri uzaktan takip edip gaza geldim.yarin 5.gunum insallah..3.gun sabah uyandigimda 2 kilo vermis oldugumu gordum 8.gun bitircem..sizlerde gozle girunur fark var mi..bnm en buyuk problemim gobek yaglarim gun icinde 3.5 litreye yakin su iciyorum acaba ondanmi davul gibi oluyor fikirlerinize ihtiyacim var

Lutfen polemige girmeyelim...
Takim kaptani olarak uyarmam gereken bir durum gormusumki uyarmisim.
Uzatmak yerine kurallara uyup, yanlislarimizi duzeltirsek agzimizda, dilimizde tatli kalir canim, merak etme...

Hosgeldin canim.
Kac kilosun, boyun kac?
Mezro ile olculerini al, duzenli spora basla ve her hafta guncelle olculerini ve ajandan yaz.
Bu sekilde kilo vermek daha zevkli hale gelecektir.

Hosgeldin canim.
Kac kilosun, boyun kac?
Mezro ile olculerini al, duzenli spora basla ve her hafta guncelle olculerini ve ajandan yaz.
Bu sekilde kilo vermek daha zevkli hale gelecektir.

Hosbuldum canim 160 boy 73 kilo ile basladim yalniz ben elma diyeti yapiyorum ve ilk donemlerde spor pek onerilmiyo diye okumustum.yani aslinda soyle ilk defa sok diyet yapiyorum halsizlikten korkuyorum..ama temizlige sardim evde temizlik cok ter attiriyo bana

Ben de haftaya baslicam insallah elma diyetine.

Su an 71 mi oldun canim.

Bi arkadas vardi 8 gunde 10 kilo veren nerde o kanima o girdi kuzenimle yapoyoruz onun kadar verebilirmiyim bilmiyorum ama bi isirimlik dahi kacamak yapmadan 4 gunu bitirdim..yesil cay yesil elma ve bol su..hakkimizda insallah hayirlis hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…