Aksam yatmadan kizimla ben yedik yogurt karisimi, kizima da yedirdim cunku farkettimki bagisikligi guclendirdiginden grip baslangicini baslamadan bitiriyor bu karisim.kızlar merhaba hafta sonu diyetim güzel geçti sadece dün kayınvalidem de 2 sıkma yedim (yesem olmazdı yemesem olmazdı onu bile az buldu kayınvalidem aç kaldın dedi )
dün akşam regl oldum hala şişkinliğim var üzerimde hissediyorum hafta sonu kilomu korudum 64 kiloyum ve bu cuma inş 62 olacam
bende bugün başladım 5 te 5 diyetine patatesle inş güzel sonuçlar alırız hepberaber
sabah
patates salatalık domates 1 üçgen peynir yedim ekmek yemedim
öğlen bahartalı patates 1 bardak ayran akşamda aynı olacak çok aşırı yemicem
akşam ayrıca yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal limon karışımı yapıp yicem onada başlıyorum bugün bakalım ne sonuç verecek
arada yeşil çay su bunları yicem
Bana uyar, sabah bildirim yaparim.Kizlar bence 5 te 5 diyeti yapanlar icn bi liste yapalim hergun verdigimiz kiloyu bildirelim olmazmi
Selam bugün patatesle bütünleştim yarın için brokoli haşladım Size söz verdiğim için bozamadım yoksa çok gelgitlerim oldu ayyy çok zorlandım
Allah kabul etsin canim.evet canım
yarınki diş randevusu ve dün akşamki grip başlangıcı hissine ragmen niyetlendim. diş için de randevuyu erteleyeceğim oruçsuz bir ara yaptırırım
Bravo canim. Tebrik ederim hedefine ulasmissin.siz ne zaman girdinizde yazdınızz
dünden beri giremedim şimdide faceden girdim
arama motorundan giremiyorum
ben 77 kiloyum bu sabah itibarıyla
aralık 1 hedefime ulaştım ama çok şişliğim var
cuma günü kiraz sapı içitim duş aldım öğle yemeğinden önce tartıldım 76 kilonun bile altındaydım çok sevindim, şişliğim tamamne gitmişti
cuma gecesi 1 tabak mantı ve 1 bardak kola içtim sabah hoooppp 76-5 ve şişlik
cumartesi akşamı misafir vardı ızgara köfte ve 1 bardak fanta saabh yine 77-5 ve şişlikk
ben çok şişiyorum yaa doktor ödem söktürücü ilaç verdi haftada 3 gün içiyorum ama kiraz sapı daha iyi geldi
sizin ödem attırıcı bildiğiniz bişeyler varmı,sürekli kirazsapı içsem olurmu acaba
dün ayran detoksu yaptım bitki çayı içmedim sabah 77 çıktım
bugünde kirazsapı içiyorum bakalım yarın kaç kilo göstrecek tartı
göğüs ve basen ölçüsü aynı
göbek 3cm incelmiş
Bence azcik yagin zarari olmaz. Yagsiz yenmez cunku.Kiz yarn sebze gnu ya mantar var evde sebzeli yapsam diyorum ama yagsiz nasl olcak bana bi yardimmmm
Hayirdir elma diyetinden vazmigectin? E takil bize!kızlar ya bana bır dıyet onerın elma dıyetı yaptım o kadar 59 kıloyum hala
Verirsin canim. Sabirli ol.Ya nabsak da bulska aslında var hızlı dıyetler hangısı daha ıyı olur bılemıyorum kı .
Son haftalarda takimi bosvermisligin yuzunden olabilirmi acaba tavrim ve sozlerim ayrica sen hedefli degil, kurallari onemsemeyen kim olsa tavrim ayni olur.
Ozetle Uslubumu ben degil muhatabim belirler canim.
E ama ben elma diyetine baslicaktim, sen ikna ettin beni bu diyete, oldumu simdi ama.Yaa kizlar kusura bakmayin ama ben yapamiyorum bu diyeti uyamadim bozdum ben yarin ayca kayanin diyetine baslicam haftaya gene size uyum saglarim ayca kayanin diyetini yapmak istersenz olurmu :)
Ayip olmaz canim. Mesela ben hic misafir icin felan almam, sadece esim sever alirsa kendine alir.evet ya benim zaafım gazlı içeceklerhayır diyemiyorum
eve almıyoruz normalde misafir gelince alıyoruz soğuk ,serinletici olması hoşuma gidiyo
su zaten 3 litreyi geçiyorum günde ayran çok içerim
brdan kendime söz veryim bir daha içmiycem gazlı içecek cıızzz
misafir gelincede almasak ayıp olurmu ? ne biçim bi adet edinmişizzz öfff
Tartilicam bakalim canim.oo afiyet olsun kaptanım bol eksilerrr
yarın kilo bildirimi varmı kaptanımm
Tebrik ediyorum canim. Yarin brokoli haslamasi, mmm nefis olur ben de alabilirim.Selam bugün patatesle bütünleştim yarın için brokoli haşladım Size söz verdiğim için bozamadım yoksa çok gelgitlerim oldu ayyy çok zorlandım
Lutfen polemige girmeyelim...Herkes biyerden sonra skılabiliyo surekli diyet yapmaktan ki ben uzun zamandir diyetteyim takimdan oncede diyetteydim oyuzden son zamanlarda kilo veremeyeblirim ama bildirim yapmamaktan kacmadm menu herzman paylasmasamda paylasmaya calisiyorum herkesin kendine gore isleri oluyo bence karsıdakini kirmamak bizim elimizde olan bisey direk benim msjima alinti yaparak soledgin icn bu sekil cvp verdim ortaya lafi atsaydin gecen haftaki gbi cvp vermezdm muhattabin bensem senden ricam tatli dilli olman tatli dil yilani deliginden ckarirmis cnku
Hosgeldin canim.Arkadaslar iyi geceler..uzun zaman sizleri uzaktan takip edip gaza geldim.yarin 5.gunum insallah..3.gun sabah uyandigimda 2 kilo vermis oldugumu gordum 8.gun bitircem..sizlerde gozle girunur fark var mi..bnm en buyuk problemim gobek yaglarim gun icinde 3.5 litreye yakin su iciyorum acaba ondanmi davul gibi oluyor fikirlerinize ihtiyacim var
Hosgeldin canim.
Kac kilosun, boyun kac?
Mezro ile olculerini al, duzenli spora basla ve her hafta guncelle olculerini ve ajandan yaz.
Bu sekilde kilo vermek daha zevkli hale gelecektir.
Ben de haftaya baslicam insallah elma diyetine.Hosbuldum canim 160 boy 73 kilo ile basladim yalniz ben elma diyeti yapiyorum ve ilk donemlerde spor pek onerilmiyo diye okumustum.yani aslinda soyle ilk defa sok diyet yapiyorum halsizlikten korkuyorum..ama temizlige sardim evde temizlik cok ter attiriyo bana
Su an 71 mi oldun canim.Hosbuldum canim 160 boy 73 kilo ile basladim yalniz ben elma diyeti yapiyorum ve ilk donemlerde spor pek onerilmiyo diye okumustum.yani aslinda soyle ilk defa sok diyet yapiyorum halsizlikten korkuyorum..ama temizlige sardim evde temizlik cok ter attiriyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?