Canim aksam menusunden hemen once 1 aci cehreyi isirarak ic bir bardak suyla.Ya kizlar menulerinizi okuyorumda cok gzel besleniyosun hep saglikli seyler var cogunlukla valla imreniyorum size eger ben diyette degilsem yani bi diyet listesine baslamamissam ogunu illaki sagliksiz seyler yiyorum abur cbur gbi seyler mesela ve ben bu hyumu hic sevmiyorum nasl durdurablirim kendimi bide sabah diyete basliyorum aksama kadr hic bozmdan cok gzel gidiyo aksam yemeginden snra azityorum canm atistirmalik bseyler istyo ac olmasamda srekli biseyler tirtikliyorum bana boraz onerilerde bulunurmusunz ama onceden yani diyete ilk basladim zmanlarda bole degildim ne olduysa kurban bayramndan snra oldu bi turlu adapte olamiyorum
İlk işin geç uyanmamak olsun erken kalkan yol alır ben o saçma kilolarıma fazla uyuduğum için ulaştım uykumu düzene koyunca kilom azalmaya başladı sende kararsızlık çok görüyorum bu 5 te 5 diyetine sende bizle başlayacaktın sonra ayça diyeti yapalım diye konuşmuştuk bi baktım ilk gün sen diğer diyete geçmişsin bide sürekli farklı şok diyetler dukan çeşitleri yaptın bu kadar kendini yıpratma artık hedefe az kaldı rahatla kilo az kaldıkça süre uzayabilir buda normal bi anda vermeye şartlama kendini
Bide seninde dedgin gbi hafta ici yapip hafta sonu bozma durumu var galiba herkesde oluyo bu bir sure snra bundan menu ne yeraem yiyim buraya yazicam kendimi on odaklicam belki ona gore sagliksiz seyleri birakip saglikli seyler ve vaktnde yerim insallahyukarıda anlattığın durum aynen bende de oluyor. diyeti hafta içi akşama kadar hatta akşam yemeğinde de yapıyorum sonrasında acıkma hissi olmakksızın bir yeme isteiği oluyor. yani rahat olayım keyfime göre yiyeyim lezzetli şeyler yiyeyim ve kimse bana karışmasın isteği.
bir de şu dukan diyetinde doyana kadar yeme durumu var ya o daaslında kötü bi alışkanlık. acıktıkça ye doyasıya ye ama protein yersen birşey olmaz mantığı. insan doyana kadar ve her açlık hissettiğnde yeme davranışını bırakamazsa başka gıdalar yemeye başlayınca da kilo alıyor.
bu 5te 5 de öyle aslında tab, biz dozunda bırakacağız.
Arkadaslar iyi geceler..elma diyetindeydim 5.gun aksam dus alirken cok kotu oldum tansiyonum dustu galiba bir isirimlik kacamak yapmamisken tuzlu ayran icip yattim.8 gun yapacaktim ama bugun 6.gunum 6.gunde birakmaya karar verdim..2 gun cokda kayip degil gercekten hakkiyla yaptim.ama sizlere bi sorum var yarin sabah tartilcaktim ama tez canlilik yapip tartildim yine 71 ciktim..sizce bu mumkunmu 2.gunun sonunda 71 dim.4 gun harfi harfine yaptigim diyetin sonucu bu cok uzgunummm
Suanda yazdiginiz tum listeler tum diyet programlari kabus gibi geliyor banasabah abartmiycam ama guzel bi kahvalti yapicam.vucudumu harab ettim inanin cok yiprattim kendimi
Günaydın arkadaşlar bugün bol bol yeşil Elma ile yaşayacağım
arkadaşlar ben ramazandaki kadar kötü olmasam da halsiz oluyorum. ne yalan söyliyim yaptığım şeye 5te 5 denmez.
cuma günü ne isterse yiyen hedef ile oruç tutan hedef arasındaki farkı sınayacağızben oruçta hep kilo veririm
ben bunu bilmiyordum.Bu iyimiş,ben de deneyeceğimCanim aksam menusunden hemen once 1 aci cehreyi isirarak ic bir bardak suyla.
Yemek sonrasi sadece soguk su icersin, sadece su iciriyor baska tum yemelerden uzak durursun.
bu akçam iftardan önce tartılacağımbakalım cuma gününü merak ettim şimdi hiç tartılmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?