Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim aksam menusunden hemen once 1 aci cehreyi isirarak ic bir bardak suyla.
Yemek sonrasi sadece soguk su icersin, sadece su iciriyor baska tum yemelerden uzak durursun.

Bugun et gununu tavuk izgara ile tamamladim.

Sabah
Tereyagi bal minik ekmek peynir

Aksam
Tavuk izgara, sumakli sogan,havuc ekmek

Arkadaslar iyi geceler..elma diyetindeydim 5.gun aksam dus alirken cok kotu oldum tansiyonum dustu galiba bir isirimlik kacamak yapmamisken tuzlu ayran icip yattim.8 gun yapacaktim ama bugun 6.gunum 6.gunde birakmaya karar verdim..2 gun cokda kayip degil gercekten hakkiyla yaptim.ama sizlere bi sorum var yarin sabah tartilcaktim ama tez canlilik yapip tartildim yine 71 ciktim..sizce bu mumkunmu 2.gunun sonunda 71 dim.4 gun harfi harfine yaptigim diyetin sonucu bu cok uzgunummm

Ya aslinda gec uyanmamak gerek cok haklisin ama birazda kzim yuzunden boleyim geceleri uykum harm oluyo bana surekli uyanmaktan uyudugum uykudan bisey anlamaz oldum bende gunduz kaynvalideme birakip bi kac saat daha uyuyodum bu arda kayinvalidemle ayni evde yasiyoruz kararsizlik konusunda cok haklisin galiba birazda kendime artik hakim olamiyorum diyetlere suc blup surekli degistirip duruyorum biseyleri yerine koyma zamani bide aksam atistirmalari icin dedklerini yapicam bakalim yarari olucakmi cok saol ilgin icn

Bide seninde dedgin gbi hafta ici yapip hafta sonu bozma durumu var galiba herkesde oluyo bu bir sure snra bundan menu ne yeraem yiyim buraya yazicam kendimi on odaklicam belki ona gore sagliksiz seyleri birakip saglikli seyler ve vaktnde yerim insallah

Bgunku menum
Kahvalti
2 tane haslanmis yumrta
Koca dilim peynir
1 dilim salam
Aksam uzeri sut icmedim bi kase yogurt yedim yarim yagli
Aksam
4 adet firinda baget
1 bardak ayran

Ara mandalina
Aksama kadar 2 lt su 4 kupa bitki cayimdan ictim
Kacamaklarim iki isirik cikolata 5 6 tanem badem 3 tane findik erken saatte yaptim bu kacamaklarida bu kadr kacamaklar olmasaydi iyidi

Yarin sabah annemler kahvaltiya bize geliyo smdiden pasta fln yaptim ama inat ettim tadlarina bile bakmicm cokseyde yapmicam yaptiklarimin yarisindan cogunu annemlerle gondericemki cok kalmasn esimle kayinpederime yeticek kadr birakicamki ben yemim

Suanda yazdiginiz tum listeler tum diyet programlari kabus gibi geliyor bana sabah abartmiycam ama guzel bi kahvalti yapicam.vucudumu harab ettim inanin cok yiprattim kendimi

işe olumlu yönünden bak
ben pisboğazımı tutamazken sen 6 gün bir diyette sebat ettin. kesinlikle bir sebebi vardır, adet dönem vs. illa hergün kilo verilecek diye bir şey yok ki. zatenn elma diyeti çok uzun süre yapılabilecek sağlıklı bir diyet değil. ne yaptın 6 gün boyunca iştahını körelttin mideni küçülttün tamam sağlıklı değil de öyle kilo verememen de imkansız. yarına bence biraz daha kilo gider

arkadaşlar ben ramazandaki kadar kötü olmasam da halsiz oluyorum. ne yalan söyliyim yaptığım şeye 5te 5 denmez.
cuma günü ne isterse yiyen hedef ile oruç tutan hedef arasındaki farkı sınayacağızben oruçta hep kilo veririm

dünkü menüm

sabah
1 ortaboy patates

ara
bitki çayı patates

öğle
2 patates

ara
çay,1 patates

akaşma
2 patates bol su
ve bugün +400gr
dün ne çektiimmpatatesten başka bişey yemedim uzun süredir midem kazınmıyordu dün gece zor uyudum sürekli açlık hissettim
bana göre değil diyet yapmak ben eski yeme düzenime dönüyorum az olsun sağlam olsun
sabah yemeklere saldırasım vardıı

saabh kahvaltısı
1 dilim ekmek
2 kaşık bal,
az peynir
1 yumurta, oh be dünya varmışş

bakalım cuma gününü merak ettim şimdi hiç tartılmadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…