yok canım uzun zamandır içiyordum ama arttırdılar.limonluı su işe yarıyor mu?geçmiş olsun
yenimi başladın ilaçlara
bol limonlu su iç güzelim
artık yeter yawww. azıcık hızlanmam lazımwaooow hızlı geliyoruz demek ki
benim de menü bugün çok karışık oldu öğlen arası dışarı çıkma olasılığım vardı dışarda olunca ızgara tavuk yerim diye düşüüyordum ama çıkmadım.
sabah :2 etimekle ymurtalı kahvaltı
öğlen :200 ml süt
ara:200 ml süt
akşam :hamsi yiyeceğim
yarın da meyve günü yapacağım
48 dk yürüdüm, yeşil çay ve 1,5 lt su içtim
bana ne olduysa iyi olmuşşyaşım gelmiş 45 e 2 tane çocuğum var hastaneye bir gidiyorum hastaneden çıkamıyorum günlerce ,çocuklarım sağlıklı bir anneyi hakediyo,oğlum 10 yaşında askere giderdken .evlenirken ,baba olduğunda yanında olmak istiyorum Allah izin verirse. kilolu olduğum sürece bu çok zor gözüküyordu ,
bi gün doktora tahlil sonuçlarımı göstredim bu anneninmi dedi bana ,sonuçlar 60 yaşındaki bi hastanınki gibi dedi,ve bir sürü ilaç ve hiçbiri işe yaradı beni daha çok ve başka hastalıklara sürükledi
2 aydır doktora kontrolede gitmiyorum ,sadece tansiyon ilacımı içiyorum az yiyorumm bol su içiyorum ve çok iyiyim
ben anladımki benfazla yemekten ve hareketsizlikten böyleyim
şimdi yemek yemeye korkuyorum ,
eeeee bu nasıl 5 te 5
etkili oluyomu böyle karıştırınca
ben sabahtan beri sadece patates yedim başka bişey yemediiiiiimm
iyi
bana ne olduysa iyi olmuşşyaşım gelmiş 45 e 2 tane çocuğum var hastaneye bir gidiyorum hastaneden çıkamıyorum günlerce ,çocuklarım sağlıklı bir anneyi hakediyo,oğlum 10 yaşında askere giderdken .evlenirken ,baba olduğunda yanında olmak istiyorum Allah izin verirse. kilolu olduğum sürece bu çok zor gözüküyordu ,
bi gün doktora tahlil sonuçlarımı göstredim bu anneninmi dedi bana ,sonuçlar 60 yaşındaki bi hastanınki gibi dedi,ve bir sürü ilaç ve hiçbiri işe yaradı beni daha çok ve başka hastalıklara sürükledi
2 aydır doktora kontrolede gitmiyorum ,sadece tansiyon ilacımı içiyorum az yiyorumm bol su içiyorum ve çok iyiyim
ben anladımki benfazla yemekten ve hareketsizlikten böyleyim
şimdi yemek yemeye korkuyorum ,
eeeee bu nasıl 5 te 5
etkili oluyomu böyle karıştırınca
ben sabahtan beri sadece patates yedim başka bişey yemediiiiiimm
cağım haftasnu da dahil olmak üzere tutmalıyım anca 3 ayda biteriyibugün yürüyüş bile yaptım
haftaya beklerim
haftasonu da tutmayı denesem mi
böyle ara verince çok az tutabiliyorum orucu
5haftaiçi+2 haftasonu+5 +2 +hooop özel dönem+ 5 +2 +5+2 +özel dönem+5+2+5+2 +özel dönem
2 ayda 3 defa özel dönem oluyor haftasonunu da çıkınca 30 gün oluyor 2 ayda
İlk işin geç uyanmamak olsun erken kalkan yol alır ben o saçma kilolarıma fazla uyuduğum için ulaştım uykumu düzene koyunca kilom azalmaya başladı sende kararsızlık çok görüyorum bu 5 te 5 diyetine sende bizle başlayacaktın sonra ayça diyeti yapalım diye konuşmuştuk bi baktım ilk gün sen diğer diyete geçmişsin bide sürekli farklı şok diyetler dukan çeşitleri yaptın bu kadar kendini yıpratma artık hedefe az kaldı rahatla kilo az kaldıkça süre uzayabilir buda normal bi anda vermeye şartlama kendiniben gec kalkiyorum kizlar oyuzden kahvalti saatim 11 den snra oluyo cogunlukla bide kalkar kalkmaz yiyemiyorum kahvaltim ogle yemegi yerine geciyo oyuzden menumde cok eksikler olablir
Bgunku menum
Kahvalti
koca bi dlim peynir
2 haslanmis yumrta
1 dilim salam
Arada bitki cayimdan ictim
Suan acikmaya basladim oyuzden sadece sut icicem aksamada tavuk baget yapicam firinda ayran esliginde tuketmeyi dusunuyorumaksam tekrar menumu yazarim
Ya kizlar menulerinizi okuyorumda cok gzel besleniyosun hep saglikli seyler var cogunlukla valla imreniyorum size eger ben diyette degilsem yani bi diyet listesine baslamamissam ogunu illaki sagliksiz seyler yiyorum abur cbur gbi seyler mesela ve ben bu hyumu hic sevmiyorum nasl durdurablirim kendimi bide sabah diyete basliyorum aksama kadr hic bozmdan cok gzel gidiyo aksam yemeginden snra azityorum canm atistirmalik bseyler istyo ac olmasamda srekli biseyler tirtikliyorum bana boraz onerilerde bulunurmusunz ama onceden yani diyete ilk basladim zmanlarda bole degildim ne olduysa kurban bayramndan snra oldu bi turlu adapte olamiyorum
ben gec kalkiyorum kizlar oyuzden kahvalti saatim 11 den snra oluyo cogunlukla bide kalkar kalkmaz yiyemiyorum kahvaltim ogle yemegi yerine geciyo oyuzden menumde cok eksikler olablir
Bgunku menum
Kahvalti
koca bi dlim peynir
2 haslanmis yumrta
1 dilim salam
Arada bitki cayimdan ictim
Suan acikmaya basladim oyuzden sadece sut icicem aksamada tavuk baget yapicam firinda ayran esliginde tuketmeyi dusunuyorumaksam tekrar menumu yazarim
Ben kendime ölçü koydum belirli saatten sonrada asla yemiyorum ben diyetisyeni bırakınca ilk başlarda çok acıkıyordum ama azaltarak bu duyguyu ortadan kaldırdımyukarıda anlattığın durum aynen bende de oluyor. diyeti hafta içi akşama kadar hatta akşam yemeğinde de yapıyorum sonrasında acıkma hissi olmakksızın bir yeme isteiği oluyor. yani rahat olayım keyfime göre yiyeyim lezzetli şeyler yiyeyim ve kimse bana karışmasın isteği.
bir de şu dukan diyetinde doyana kadar yeme durumu var ya o daaslında kötü bi alışkanlık. acıktıkça ye doyasıya ye ama protein yersen birşey olmaz mantığı. insan doyana kadar ve her açlık hissettiğnde yeme davranışını bırakamazsa başka gıdalar yemeye başlayınca da kilo alıyor.
bu 5te 5 de öyle aslında tab, biz dozunda bırakacağız.
teşekkür ederim canmmaşallah menün çok güzel
bence hafta sonu tutma çocuklarınla birlikte güzel bir kahvaltı yap.....Ama fazla abrtmadaniyibugün yürüyüş bile yaptım
haftaya beklerim
haftasonu da tutmayı denesem mi
böyle ara verince çok az tutabiliyorum orucu
5haftaiçi+2 haftasonu+5 +2 +hooop özel dönem+ 5 +2 +5+2 +özel dönem+5+2+5+2 +özel dönem
2 ayda 3 defa özel dönem oluyor haftasonunu da çıkınca 30 gün oluyor 2 ayda
vavvvv süper menü çok merak ediyorum seni E ecem847 yi ve kendimi,Merhaba arkadaşlar menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim çavdar ekmeği
Ara bitki çayı
Öğle haşlanmış tavuk yoğurt
Ara türk kahvesi
Akşam haşlanmış tavuk yoğurt
Ara türk kahvesi olur
tabi ki ilk günlerdeki değiliz hiçbirimiz ben ilk günlerde 1 adet bebe bisküvisi bile atmazdım ağzıma, şu an için de verdiğim kiloları abur cubur için heba etmek istemiyorum ...benim canım da akşam çayının yanında tatlı birşeyler istiyor ama kendime engel oluyorum sadece hafta sonu bitter yiyorumYa kizlar menulerinizi okuyorumda cok gzel besleniyosun hep saglikli seyler var cogunlukla valla imreniyorum size eger ben diyette degilsem yani bi diyet listesine baslamamissam ogunu illaki sagliksiz seyler yiyorum abur cbur gbi seyler mesela ve ben bu hyumu hic sevmiyorum nasl durdurablirim kendimi bide sabah diyete basliyorum aksama kadr hic bozmdan cok gzel gidiyo aksam yemeginden snra azityorum canm atistirmalik bseyler istyo ac olmasamda srekli biseyler tirtikliyorum bana boraz onerilerde bulunurmusunz ama onceden yani diyete ilk basladim zmanlarda bole degildim ne olduysa kurban bayramndan snra oldu bi turlu adapte olamiyorum
süper süper süperrrrrkızlar çok acıktım gün içinde çalışmaktan fazla aklıma gelmiyor ama şuan çok aç hissediyorum kendimi ara öğünde yapmıyorum. bakalım yarın güzel tartı sonucu görürüm inş
yarın ben rektörlükte olucam fırsat bulursam yazarım görüşürüz kızlar
1 ocak hedfin dimi canim?
Daha cumaya var canim, sen umudunu kaybetme.günaydınlar herkese gemişin hepsini okuyamadım.malum uzun zamandır yoktum.maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz.ben bu hafta büyük ihtimalle artı olacağım.hormon ilaçları beni mahvetti o yüzden şimdiden hepinizden özür dilerim.bugün bir haftalık menümü ve spor programımı yapacağım.1 ocak hedefim ise 95 kilo olmak.
Dogru tahmin etmisim..Yok be kuzum regl ağrısı sancım çoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?