Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

maşallah menün çok güzel

o nasıl bir doktormuş öyle.valla böylellerini çok kötü yapacaksın.hiç hastaya bu denir mi.çok kızdım

hedef56 kuzum nasıl gidiyo oruç haftaya eşlik edicem sana
iyi bugün yürüyüş bile yaptım
haftaya beklerim
haftasonu da tutmayı denesem mi
böyle ara verince çok az tutabiliyorum orucu

5haftaiçi+2 haftasonu+5 +2 +hooop özel dönem+ 5 +2 +5+2 +özel dönem+5+2+5+2 +özel dönem

2 ayda 3 defa özel dönem oluyor haftasonunu da çıkınca 30 gün oluyor 2 ayda

sebzelerim dün akşam yiyemediğim sebzeler yerineydi
iftara da et gününe geçmiş oluyorum, sebze gününü kısa tuttum :)

Merhaba arkadaşlar menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim çavdar ekmeği
Ara bitki çayı
Öğle haşlanmış tavuk yoğurt
Ara türk kahvesi
Akşam haşlanmış tavuk yoğurt
Ara türk kahvesi olur

bende öyle yapa
cağım haftasnu da dahil olmak üzere tutmalıyım anca 3 ayda biter

Ya kizlar menulerinizi okuyorumda cok gzel besleniyosun hep saglikli seyler var cogunlukla valla imreniyorum size eger ben diyette degilsem yani bi diyet listesine baslamamissam ogunu illaki sagliksiz seyler yiyorum abur cbur gbi seyler mesela ve ben bu hyumu hic sevmiyorum nasl durdurablirim kendimi bide sabah diyete basliyorum aksama kadr hic bozmdan cok gzel gidiyo aksam yemeginden snra azityorum canm atistirmalik bseyler istyo ac olmasamda srekli biseyler tirtikliyorum bana boraz onerilerde bulunurmusunz ama onceden yani diyete ilk basladim zmanlarda bole degildim ne olduysa kurban bayramndan snra oldu bi turlu adapte olamiyorum

kızlar çok acıktım gün içinde çalışmaktan fazla aklıma gelmiyor ama şuan çok aç hissediyorum kendimi ara öğünde yapmıyorum. bakalım yarın güzel tartı sonucu görürüm inş
yarın ben rektörlükte olucam fırsat bulursam yazarım görüşürüz kızlar

ben gec kalkiyorum kizlar oyuzden kahvalti saatim 11 den snra oluyo cogunlukla bide kalkar kalkmaz yiyemiyorum kahvaltim ogle yemegi yerine geciyo oyuzden menumde cok eksikler olablir
Bgunku menum
Kahvalti

koca bi dlim peynir
2 haslanmis yumrta
1 dilim salam

Arada bitki cayimdan ictim
Suan acikmaya basladim oyuzden sadece sut icicem aksamada tavuk baget yapicam firinda ayran esliginde tuketmeyi dusunuyorum aksam tekrar menumu yazarim

İlk işin geç uyanmamak olsun erken kalkan yol alır ben o saçma kilolarıma fazla uyuduğum için ulaştım uykumu düzene koyunca kilom azalmaya başladı sende kararsızlık çok görüyorum bu 5 te 5 diyetine sende bizle başlayacaktın sonra ayça diyeti yapalım diye konuşmuştuk bi baktım ilk gün sen diğer diyete geçmişsin bide sürekli farklı şok diyetler dukan çeşitleri yaptın bu kadar kendini yıpratma artık hedefe az kaldı rahatla kilo az kaldıkça süre uzayabilir buda normal bi anda vermeye şartlama kendini

Atıştırmalık işini biz kendimize alışkanlık yapıyoruz canın bişey isteyince mutfaktan uzaklaş kendine bi iş çıkar ortalığı düzelt ütü yap birilerini telefonla ara aklından yeme fikri çıkacaktır bunu bikaç gün üst üste yap alışkanlığının değiştiğini göreceksin ben en azından böyle yapıyorum bide canım bişey isteyince topik aklıma geliyo burda tek kendimiz için değil grup içinde uğraştığımı hatırlıyorum bu duyguda kendimi tutmamı sağlıyor

yukarıda anlattığın durum aynen bende de oluyor. diyeti hafta içi akşama kadar hatta akşam yemeğinde de yapıyorum sonrasında acıkma hissi olmakksızın bir yeme isteiği oluyor. yani rahat olayım keyfime göre yiyeyim lezzetli şeyler yiyeyim ve kimse bana karışmasın isteği.
bir de şu dukan diyetinde doyana kadar yeme durumu var ya o daaslında kötü bi alışkanlık. acıktıkça ye doyasıya ye ama protein yersen birşey olmaz mantığı. insan doyana kadar ve her açlık hissettiğnde yeme davranışını bırakamazsa başka gıdalar yemeye başlayınca da kilo alıyor.
bu 5te 5 de öyle aslında tab, biz dozunda bırakacağız.

Ben kendime ölçü koydum belirli saatten sonrada asla yemiyorum ben diyetisyeni bırakınca ilk başlarda çok acıkıyordum ama azaltarak bu duyguyu ortadan kaldırdım

maşallah menün çok güzel
teşekkür ederim canm

bence hafta sonu tutma çocuklarınla birlikte güzel bir kahvaltı yap.....Ama fazla abrtmadan

vavvvv süper menü çok merak ediyorum seni E ecem847 yi ve kendimi, hedef56 in ki daha farklı oldu oruçlu olduğu için onu ayrı merak ediyorum

tabi ki ilk günlerdeki değiliz hiçbirimiz ben ilk günlerde 1 adet bebe bisküvisi bile atmazdım ağzıma, şu an için de verdiğim kiloları abur cubur için heba etmek istemiyorum ...benim canım da akşam çayının yanında tatlı birşeyler istiyor ama kendime engel oluyorum sadece hafta sonu bitter yiyorum

süper süper süperrrrr

Daha cumaya var canim, sen umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…