Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ağrılarım çok fazla ben yatıyorum herkese hayırlı geceler

Spor ağrısını kesin.ben geçen hafta ve bu hafta aksattı. Geçen hafta 2gun eve gittim öğlen arası 1 gun yagmur vardı ..velhasıl bıraktım sporu.inşallah oruca alsaydım aksam az da olsa spor yapayım

Cozemedigim bir durum:

Kizim ve bana 5 kasik yogurda karisim hazirladim.
Sonuc: 5 kasik kizim 5 kasik ben yedim.

5 kasik yogurttan 10 kasik karisim nasil cikti, anlayan varsa beri gelsin.
Baharatlar şişiyor diyeceğim ama 5 kaşık baharat katmiyorsun ki. O karışım gerçek bir mucize olmalı

GÜNAYDIINNN

benimde canımı dünden beri patates çektirdiniz
sabah haşladım bu gün bana patates günüüüüüü
şimdilik severek yedim

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekemek
1 çatal peynirve 2 tatlı kaşığı bal

ara
kayısı çayı
1 kayısı

öğlen
2 haşlanmış yumurta biraz peynir çay

ara
yemedim galibaa
akşam
2 kase cacık

çayın yanında 1 çatal şekerpare
bol su

sabahki sonuca bayıldım tartı yüzünü güldürdü

günaydın kızlar yazılarınızı okuyunca yüzüm güldü gelelim düne
eşim geç geleceğini söyledi anneme gittim yemek yapmamış
öğlen misafir ağırlamışlar acılı ekmek yamışlar
bende 1 dilim acılı ekmek 1 kase çorba bol tere yedim böyle geçti dün gecem
akşam tavuk haşladım bugün için
bugün menüm
sabah domates salatalık az peynir 4 zeytin şekersiz çay
arada yeşil çay su
öğle tavuk haşlama domates salatalık ayran
arada yeşil çay su
akşam öğlenin aynısı

ben bir şey yapıcam dediğim zaman yapamıyor örneğin
gözlüğünü unutma diyorum beynim ters anlıyor yüzde yüz unutuyorum
bende tam tersini söylüyorum kendime gözlüğünü unut olur mu (komik dimi ama gerçek)
o yüzden ocak 1 hedefim 59,99 olmayacak zayıflayamıcam diyorum

günaydınlar herkese gemişin hepsini okuyamadım.malum uzun zamandır yoktum.maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz.ben bu hafta büyük ihtimalle artı olacağım.hormon ilaçları beni mahvetti o yüzden şimdiden hepinizden özür dilerim.bugün bir haftalık menümü ve spor programımı yapacağım.1 ocak hedefim ise 95 kilo olmak.

Spor ağrısını kesin.ben geçen hafta ve bu hafta aksattı. Geçen hafta 2gun eve gittim öğlen arası 1 gun yagmur vardı ..velhasıl bıraktım sporu.inşallah oruca alsaydım aksam az da olsa spor yapayım
Yok be kuzum regl ağrısı sancım çoktu

geçmiş olsun
yenimi başladın ilaçlara
bol limonlu su iç güzelim

alemsin yaaa

günaydın hanımlar
günaydın canım , bıdık nasıl??
geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Slm kizlar bem hedefimi degistirmek istyorum 62 olsun hedefim cnku bu hafta istedgim gibi kilo veremicen regl donemim gecti ve cok sisim kendimi kotu hissediyorum bu sabah 65.4 kiloydum malesef

waooow hızlı geliyoruz demek ki

bu sefer sana ne oldu ya geçen yıl geldiğinde hiç böyle biri değildin sen, yani kilo vermen hiç de hızlı değlidi

benim beyin de seninkinden o zaman
ben de zayıflamıcam 65 kilo bana çooook yakışıyo

öğlen arası yürüyüş yaptım
gece sahurum mantar ve kırmızı yeşil biber közlemeydi+ cacık
bu akşam da haşlanmış tavuk olacak menüde.5 te 5i biraz karışık takip ediyorum, ama yenilmesi gerekenleri muhakkak yiyorum

benim de menü bugün çok karışık oldu öğlen arası dışarı çıkma olasılığım vardı dışarda olunca ızgara tavuk yerim diye düşüüyordum ama çıkmadım.
sabah :2 etimekle ymurtalı kahvaltı
öğlen :200 ml süt
ara:200 ml süt
akşam :hamsi yiyeceğim

yarın da meyve günü yapacağım
48 dk yürüdüm, yeşil çay ve 1,5 lt su içtim

bu sefer sana ne oldu ya geçen yıl geldiğinde hiç böyle biri değildin sen, yani kilo vermen hiç de hızlı değlidi

bana ne olduysa iyi olmuşşyaşım gelmiş 45 e 2 tane çocuğum var hastaneye bir gidiyorum hastaneden çıkamıyorum günlerce ,çocuklarım sağlıklı bir anneyi hakediyo,oğlum 10 yaşında askere giderdken .evlenirken ,baba olduğunda yanında olmak istiyorum Allah izin verirse. kilolu olduğum sürece bu çok zor gözüküyordu ,

bi gün doktora tahlil sonuçlarımı göstredim bu anneninmi dedi bana ,sonuçlar 60 yaşındaki bi hastanınki gibi dedi,ve bir sürü ilaç ve hiçbiri işe yaradı beni daha çok ve başka hastalıklara sürükledi
2 aydır doktora kontrolede gitmiyorum ,sadece tansiyon ilacımı içiyorum az yiyorumm bol su içiyorum ve çok iyiyim
ben anladımki benfazla yemekten ve hareketsizlikten böyleyim
şimdi yemek yemeye korkuyorum ,

eeeee bu nasıl 5 te 5
etkili oluyomu böyle karıştırınca

ben sabahtan beri sadece patates yedim başka bişey yemediiiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…