Akşama kadar ev işleriyle uğraştım cam sildim ütü çamaşır yemek derken baya yoruldum ama ben spor yapmadan gram vermiyorum illa ki yapmalıyım canımda çıksa yapıyorum spora başlayınca beni yalnız bırakıyorlar bende peş peşe yapıyorum öyle yapınca daha çok ter atıyorumValla supersin dayanikliligina hayranim ben seni gordukce hevesleniyorum grcekten
Hepsini biandami yapiyosun bu sporlarin yoksa gun icinemi yayiyosun
Ne bileyim ses olmayınca garip geldi bu arada eğlenceli ve güzel bir ceza vermişsin ama iyiki vermişsin hedefimiz için uğraşmalıyızAma bende burdayim canmbu arada menumu yazdktan snra kacamaklarim arti hic spor yapasimda yoktu bianda aklima koydum ve kalktim ceza verdim kendime zumba yaptim 40 dakika :)
vallla tebrik ediyorum.bu spor işinde disiplinli olmak şartAkşama kadar ev işleriyle uğraştım cam sildim ütü çamaşır yemek derken baya yoruldum ama ben spor yapmadan gram vermiyorum illa ki yapmalıyım canımda çıksa yapıyorum spora başlayınca beni yalnız bırakıyorlar bende peş peşe yapıyorum öyle yapınca daha çok ter atıyorum
menün çok güzelGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar menümü anlatayım
sabah haşlanmış yumurta 2 dilim sucuk yeşillik domates salatalık peynir zeytin 2 dilim nutellalı ekmek yeşil çay
Ara belki türk kahvesi
Öğle ve ara yok
Akşam
Kağıtta Çipura salata
Ara türk kahvesi olcak
benim adım 5933 olmuş.akşama 10000 i geçer.bir pazartesi günüm tatil ona da mesai çıktı.şimdi temizliği kim yapacak.hayır bu kadar yoğun tempoya ben nasıl 100 den inemedim onu anlamıyorum.ayyy ne dertliymişim.Parkta çocuklar bisiklete biniyor ben de peşlerindeyim.3000 adim olmuş çocuklarınki 5000 olmustur
Böyle devam elbet kilolar pes edecek beynini buna inandırmalıyız o zaman herşey yoluna girecekbenim menüm:
sabah.2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
ara:1 mandalina
öğle:tavuklu salata,1 dilim ekmek,ayran
ara:1 mandalina
akşam:ıspanak yemegi,çorba,salata
spor:kendinden geçercesine ev işi yapmak olacak.
En büyük kaçamağın bu olsun hem bi dilim börek kilo yaparsa hapı yuttuk demektiriyi akşamlar
cumartesi menü
sabah
1 armut
tereyağlı omlet 1 avuç içi kadar
ceviz
peynir
2 zeytin
dışarıdaydık
ara öğlen olmadı
dışarda
1.5 lahmacun ayran
pazar menü
sabah
1 armut
tereyağlı omlet
peynir
2 zeytin
öğlen
1 kase az ekmekli tarhana çorbası
akşam
yoğurtlu cevizlizeytinyağlı kereviz salatası
biraz havuç,turp salatsı
karatayın yemek tarifi kitabını aldım ,yavaş yavaş uygulamaya geçmeye çalışıyorum
ama sabah 1 dilim ekmek yerim heralde 3 gündür yemedim
ekmek yemeyi seviyorum ben
yarınki kilomu merak ediyorum menülerim bol zeytinyağlı ,tereyağlı oldu
tek kaçamağım cuma gecesi ssat 6 gibi misafirlikte yediğim 1 dilim ıspanaklı börek oldu
kilo almışım gibi geliyor bana
Hayırlı gecelersabah kilonuzu ve ölçülerinizi almayı unutmayın
iyi gecelerrrrrrrrrr
En büyük kaçamağın bu olsun hem bi dilim börek kilo yaparsa hapı yuttuk demektir
Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?