Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Valla supersin dayanikliligina hayranim ben seni gordukce hevesleniyorum grcekten

Hepsini biandami yapiyosun bu sporlarin yoksa gun icinemi yayiyosun
Akşama kadar ev işleriyle uğraştım cam sildim ütü çamaşır yemek derken baya yoruldum ama ben spor yapmadan gram vermiyorum illa ki yapmalıyım canımda çıksa yapıyorum spora başlayınca beni yalnız bırakıyorlar bende peş peşe yapıyorum öyle yapınca daha çok ter atıyorum

Ama bende burdayim canm bu arada menumu yazdktan snra kacamaklarim arti hic spor yapasimda yoktu bianda aklima koydum ve kalktim ceza verdim kendime zumba yaptim 40 dakika :)
Ne bileyim ses olmayınca garip geldi bu arada eğlenceli ve güzel bir ceza vermişsin ama iyiki vermişsin hedefimiz için uğraşmalıyız

vallla tebrik ediyorum.bu spor işinde disiplinli olmak şart

Günaydın kızlar

Bugun pazar ,dün ailecek dışarı çıkmadı bugün çıkabilir ve akşam banyo zamanı olunca zamanı güzel degerlendirmek lazım.

Sabah tam buğday poğaçasi üçgen peynir domates 2 tavuk baget yedim.baya tokum.

Bütün ekmek haklarını yemisimdir.

Bugün artık corba-meyve-yoğurt -belki biraz daha tavuk olur kalan menulerimde.

Görüşürüz

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar menümü anlatayım
sabah haşlanmış yumurta 2 dilim sucuk yeşillik domates salatalık peynir zeytin 2 dilim nutellalı ekmek yeşil çay
Ara belki türk kahvesi
Öğle ve ara yok
Akşam
Kağıtta Çipura salata
Ara türk kahvesi olcak

menün çok güzel

Parkta çocuklar bisiklete biniyor ben de peşlerindeyim.3000 adim olmuş çocuklarınki 5000 olmustur
benim adım 5933 olmuş.akşama 10000 i geçer.bir pazartesi günüm tatil ona da mesai çıktı.şimdi temizliği kim yapacak.hayır bu kadar yoğun tempoya ben nasıl 100 den inemedim onu anlamıyorum.ayyy ne dertliymişim.

benim menüm:
sabah.2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
ara:1 mandalina
öğle:tavuklu salata,1 dilim ekmek,ayran
ara:1 mandalina
akşam:ıspanak yemegi,çorba,salata

spor:kendinden geçercesine ev işi yapmak olacak.
Böyle devam elbet kilolar pes edecek beynini buna inandırmalıyız o zaman herşey yoluna girecek

iyi akşamlar

cumartesi menü

sabah
1 armut
tereyağlı omlet 1 avuç içi kadar
ceviz
peynir
2 zeytin

dışarıdaydık

ara öğlen olmadı
dışarda
1.5 lahmacun ayran

pazar menü
sabah
1 armut
tereyağlı omlet
peynir
2 zeytin

öğlen
1 kase az ekmekli,kavurmalı tarhana çorbası

akşam
yoğurtlu cevizlizeytinyağlı kereviz salatası
biraz havuç,turp salatsı

karatayın yemek tarifi kitabını aldım ,yavaş yavaş uygulamaya geçmeye çalışıyorum
ama sabah 1 dilim ekmek yerim heralde 3 gündür yemedim
ekmek yemeyi seviyorum ben

yarınki kilomu merak ediyorum menülerim bol zeytinyağlı ,tereyağlı oldu

tek kaçamağım cuma gecesi ssat 6 gibi misafirlikte yediğim 1 dilim ıspanaklı börek oldu
kilo almışım gibi geliyor bana

En büyük kaçamağın bu olsun hem bi dilim börek kilo yaparsa hapı yuttuk demektir

Selam kizlar.ben de yogundum yazamadim. Ctesi menum
Sabah: çok az pattes kizartmasi.yum salatasi.zeytin peynir.ekmek .2 lokma recel
Ikndi:tavuklu bulgur pilavi.1 bardak ayran.kuru biber kavurmasi

Akşam: misafirlige gittik.tuzlunun yarisini çaktirmadan ogluma vermeye çaliştim ev sahibi 1 tam daha getirdi.sonra çaktirmadan boregin yarisini eşimin tdbagina koydum birde hashasli bir tatli yedim.dun 40 dk yurumustum.

Bugün:
Sabah:kaşarli yum,kuru biber kavurmasi maalesef ekmekle yedim.zeytin peynir.

İkindiatates koftesi ve turşu vd arkadasin yaptigi karaorman pastasi

Akşam:1 tane çokoprens maalesef ikrsmdi.

Ve bitmedi paçacinin önünden gecerken canim paça istedi paça ictik 2-3 dilim ekmk.
Yuruyus 50 dk. Çok kötü hissediyorum kendimi kesin kilo aldim ben ...

5 de 5 sonrasi cok kotu oldu.bir daha misafirlige gitmeyecegim

günaydın kızlar herkes yoğurt kürüne başlamış bende bütün malzemelerini aldım ama başlamadım tadı nasıl ben ilk defa yiceğim şeylere çok uzak duruyorum.tadi güzel mi
ben hafta sonumu anlatmıcam belki çok aşırıya kaçmadım ama yediğim şeyler hep cızdı.bu hafta sonları bize hiç gelmiyor yeme saatlerimiz yeme düzenim hep değişiyor.
bu hafta allah kabul ederse oruçlu olucam.bugün denicem baş ağrısı halsizlik olmazsa devam edicem.yoksa aralıktan sonraya devredicem çünkü yıl sonu geldi bu ay çok yoğun işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…