Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin hanimlar hafta sonundan beri aldigim 1 kiloyu vermeye cakistim ama hepsni veremedm malesef cok ozur dilerim suanki kilom 63.9 haftaya soz veriyorum cok gzel kilo vericem bunu telafi edicem
Hofff

Bu ayki ilk arti kilolariniz... İkinci diskalifiye nedeni aman dikkat..

Senin de ilk artin bu ay ikinci diskalifiye nedeni bilgine canim...
Yazik takima bu hafta ya..

Bu hafta liste nobeti sende canim.

Seni hic gormuyorm ben, neden soruyor diyorum?
İlk arti kilon, ikinci diskalifiye nedeni..

***2.Takim 443. Etap***

akrep33 (70.6 / 70.6 / / %) sabit
hedef52 (65,4 /65.1 /0.3 /0,46% )
uhs( 63.1 /64,3 /-1,20 / -1,90%)
zuhal32( 65.6 / 65.3 / 0.3 / 0.46%)
azaydidem ( 63,6 /63,9 /-0,3 /-0.47 %)
Melrin( 65 / 66.3/ -1.3/ -2%)
ambitious_girl (102.5 / / / %)
krakker (76.3 /75.4 /0.9 /1.8 %)
losefar ( 59,3 /59,8 /-0,5 / %-0,84)

2. Takim ortalamasi:

Pazartesi kilom 73 tu.... Tam 73....

Arti cikmasin diye neler yaptim... İkinci gun 72 idi. Dun 71.3 cikmistim...

Bugun ayni kilo... Cok sukur...

Demekki hafta sonu pis bogazima dur demeliyim, gecen hafta bekledigim aslinda beklemek istemedigim yatili misafir geldi ve ben cozummus gibi alakasiz seyler yiyerek yazik ettim kendime...

hedef56 niyetli misin canım ben bugün tutmadım kzıım rahatsızlandı sabah 4 te kalktık bi istifra bi istifra her yer özellikle yatağı göl olmuştu kalktığımda üşütmüş kuzum ondan ne yemek yedim ne niyetlendim bide öylece bırakıp işe geldim

Gecmis olsun canim.
Usutmus yada yedigi dokunmustur. İstifra etmesi, istenmeyeni attigi icin iyide olabilir.
Rabbim acil sifasini versin safi ismi ile insallah..

Canim listemizde bir kisi bildirimde bulunmadi henuz. Biraz daha bekleyelim ama benim cikmam lazim..
Listemiz oncelikle sana emanet...
Hedef cumalari pek giremiyor artik..
Kizlar siz de bakin listeye, olaki bizlerden kimse gelemedi paylasima yazin hemen, yardimci olur kaptan arkadaslar..
Bu durum her cuma gecerli..

çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin

Amin inşallah teş.ederim kaptanım mama verdim,emzirdim ama nafile ne yiyorsa anında geri çıkarıyor
ben burdayım takip ederim kaptanım
çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin
amin canım inşallah allah razı olsun

bu hafta 2 gün tutamadım zaten haftaya da tam tutamam diye niyetlendim. geçen hafta 5 bu hafta 3 tuttum.
pazartesiye de eğer birşey olmazsa oruca başlarım.
geçmiş olsun, şiddetli kusma varsa idrar yolu enfeksiyonunu gözden kaçırmayın.
sizinksi gibi bir durum olmasa da aslında gece yarısı bizde de bir ayaklanma durmu oldu.
saat 9da yatın dedim 9:30da anaca yatağa girdiler, söz verdim diye masal okudum, masalı dinlemediler kızdım yattım yerime biri saat 11e doğru uyudu ve ben aynı vatandaşın ağlamasıyla uyandım gece saat 2,30da. 3,30a kadar sahur yapmak için uğraştım. biri korkmuş rüyasında öbürünü de uyandırdı vay odada sinek var yatağımda böcek var vs. yataktan da kırık bir oyuncak çıktı. Şükür bir geceyi daha atlattık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…