HofffGunaydin hanimlar hafta sonundan beri aldigim 1 kiloyu vermeye cakistim ama hepsni veremedm malesef cok ozur dilerim suanki kilom 63.9haftaya soz veriyorum cok gzel kilo vericem bunu telafi edicem
Senin de ilk artin bu ay ikinci diskalifiye nedeni bilgine canim...***2.Takim 443. Etap***
akrep33 (70.6 / / / %)
hedef52 (65,4 /65.1 /0.3 /0,46% )
uhs( 63.1 /64,3 /-1,20 / -1,90%)
zuhal32( 65.6 / / / %)
azaydidem ( 63,6 / / / %)
Melrin( 65 / / / %)
ambitious_girl (102.5 / / / %)
krakker (76.3 /75.4 /0.9 /1.8 %)
losefar ( 59,3 /59,8 /-0,5 / %-0,84)
2. Takim ortalamasi:
Diskalifiye derken gruptan mı çıkarılıyoruzHofff
Bu ayki ilk arti kilolariniz... İkinci diskalifiye nedeni aman dikkat..
Canim listeye neden eklemedin kilonu?İnş diğer arkadaşlar güzel kilo vermiştir durum vahim
Takimdan cikiyor ve hicbir takima giremiyor canim...Diskalifiye derken gruptan mı çıkarılıyoruz
Seni hic gormuyorm ben, neden soruyor diyorum?***2.Takim 443. Etap***
akrep33 (70.6 / / / %)
hedef52 (65,4 /65.1 /0.3 /0,46% )
uhs( 63.1 /64,3 /-1,20 / -1,90%)
zuhal32( 65.6 / / / %)
azaydidem ( 63,6 /63,9 /-0,3 /-0.47 %)
Melrin( 65 / 66.3/ -1.3/ -2%)
ambitious_girl (102.5 / / / %)
krakker (76.3 /75.4 /0.9 /1.8 %)
losefar ( 59,3 /59,8 /-0,5 / %-0,84)
2. Takim ortalamasi:
Canım kilom 65.3 okulda nöbetçiyim vaktim yok yemek yediriyorum kusura bakma hesaplayamadımCanim listeye neden eklemedin kilonu?
Senin de ilk artin bu ay ikinci diskalifiye nedeni bilgine canim...
Yazik takima bu hafta ya..
Bu hafta liste nobeti sende canim.
geçmiş olsun cnmhedef56 niyetli misin canım ben bugün tutmadım kzıım rahatsızlandı sabah 4 te kalktık bi istifra bi istifra her yer özellikle yatağı göl olmuştu kalktığımda üşütmüş kuzum ondan ne yemek yedim ne niyetlendim bide öylece bırakıp işe geldim
Gecmis olsun canim.hedef56 niyetli misin canım ben bugün tutmadım kzıım rahatsızlandı sabah 4 te kalktık bi istifra bi istifra her yer özellikle yatağı göl olmuştu kalktığımda üşütmüş kuzum ondan ne yemek yedim ne niyetlendim bide öylece bırakıp işe geldim
çok çok geçmiş olsun allahım şifa versinhedef56 niyetli misin canım ben bugün tutmadım kzıım rahatsızlandı sabah 4 te kalktık bi istifra bi istifra her yer özellikle yatağı göl olmuştu kalktığımda üşütmüş kuzum ondan ne yemek yedim ne niyetlendim bide öylece bırakıp işe geldim
sağol canımgeçmiş olsun cnm
Geldin, guzel...ambitious_girl bildirim yapmamış saat kaça kadar bekleyceğiz
Amin inşallah teş.ederim kaptanım mama verdim,emzirdim ama nafile ne yiyorsa anında geri çıkarıyorGecmis olsun canim.
Usutmus yada yedigi dokunmustur. İstifra etmesi, istenmeyeni attigi icin iyide olabilir.
Rabbim acil sifasini versin safi ismi ile insallah..
Canim listemizde bir kisi bildirimde bulunmadi henuz. Biraz daha bekleyelim ama benim cikmam lazim..
Listemiz oncelikle sana emanet...
Hedef cumalari pek giremiyor artik..
Kizlar siz de bakin listeye, olaki bizlerden kimse gelemedi paylasima yazin hemen, yardimci olur kaptan arkadaslar..
Bu durum her cuma gecerli..
amin canım inşallah allah razı olsunçok çok geçmiş olsun allahım şifa versin
bu hafta 2 gün tutamadım zaten haftaya da tam tutamam diye niyetlendim. geçen hafta 5 bu hafta 3 tuttum.hedef56 niyetli misin canım ben bugün tutmadım kzıım rahatsızlandı sabah 4 te kalktık bi istifra bi istifra her yer özellikle yatağı göl olmuştu kalktığımda üşütmüş kuzum ondan ne yemek yedim ne niyetlendim bide öylece bırakıp işe geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?