selam canim dun misafirlikte yediklerim de benin yedi dogrusu.kilo veremedigim haftalarin hafta sonlarinda moral sıfır oluyor bende.neyse dün dünde kaldi gelelim bugünkü menuyeL losefar neden olmasın çok iyi olur hemde
öğünlerin az yemişsin ,benim daha az yemem lazım şimdi
dün fazlaydı yediklerim,fazla değilde börek türüydü
bu gün
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
5zeytin
aralarda çay ve ayran içiyorum
öğle yemedim
5 gibi
çılbır yerim
L losefar sen yürüyüş ve egzersiz yapıyprsun ,ben de şu andan itibaren yürüyüşe başlıyorum
teşekkürler L losefar
ben yürümeye gidiyorum
afiyet olsn cnmIyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz bu hafta çok güzel geçti çok yemedi m CIS yedim ama az bugünkü menum şöyle
Sabah bir ekmeğin 1/4 u tost
Ara yok
Öğlen kahvaltı 2 dilim ekmek çay
Arada bir muz
Aksam kemik hasladim eti ayiklayip paça yaptım sağlıklı birazdan çay içerim öptüm görüşürüz
Yarın sabit ciksam yeter
Ben secmiyorum kim benimle yarışirsa ben varım
offffff bayaaa gümletmişsin ama biraz ev yemekleri ağırlıklı olmuş afiyet olsun canım bu hafta kilonu korursan yeter sana diye düşünüyorum.tekrar adanaya gelmek istersen bende beklerim.bir haftasonu beraber gezeriz.Evet adana raporumuzu sunayım:
*Yolda ve misafirliğe biraz fazla yiyeceğimı hesap ederek kahvaltıyı hafif yaptım. Yagsiz süt elma 1 kasik yulaf ezmesi
*yolculukta nedense cips yemeyi mübah görürüm ama bu sefer badem ve leblebi aldım. Badem bile yemedim olsa olsa 2 avuç leblebi ile 4 saatlik yolculuk tamamlandı
*öğlen milli yemeğini etli kuru fasulye ve pilav yedim turşu ile.pilav yarım tabak derken 1.5 tabak oldu
*arada 1 cennet meyvesi
*aksam yüksuk çorbası. Babagnus mu neyse ondan. Bir de pezik sarması
AVM dolaştık 1-1.5 saat
*dönüşte antep fıstığı ile kadayıf evet çok fazla oldu
Bu sabah cift kahvalti yaptım
Sofrada ev yapimi zeytin gördüm ya tamamdır. Toplam 30-4 zeytin 2 tavuk baget ile kahvaltı
*Çömlekçi babamı ne orayı gezdik.sahlep içtik.orda içmeyin ama asıl yeri menderes miş
*yolculukta 1 bardak haslanmis mısır ve leblebi
*donus fenaydi ama eve lahmacun aldık. Adanada kebap yemeye vakit olmadı. Sağolsun yengem yemekler hazirlamis.
En Son adanaya yaklaşık 9 yıl önce gitmiştim. Uzun zamandır gorusemedigijiz kuzenler falan gördüm. Ama anladım ki 4 saat uzaklık az degil en azından haftasonunda 1 gun dahà izin eklemek lazim.
Bu gezme bana 1 ay yeter.
memnuniyetle efendim.aşağıya bugünkü menümü yazıcam sen neler yiceksin merak ediyorum.
offffff bayaaa gümletmişsin ama biraz ev yemekleri ağırlıklı olmuş afiyet olsun canım bu hafta kilonu korursan yeter sana diye düşünüyorum.tekrar adanaya gelmek istersen bende beklerim.bir haftasonu beraber gezeriz.
memnuniyetle efendim.aşağıya bugünkü menümü yazıcam sen neler yiceksin merak ediyorum.
Ooo maşallahgünaydın herkese,
1 ocak için hedefim olan 66 kg ı bu sabah gördüm. bundan sonra kilo vermekten ziyade kilo almamak için uğraşacağım.
50li rakamlarda kilo vermek hızlı olmaz zaten. Regl başlangıcıdır birşeydir ama sebebi vardır. Sen kendin sağlıklı beslendiğini biliyorsan kafana gerisini takma.kızlar canım çok sıkkın , hafta sonu sadece sigara böreği ve kek dışında kaçamağım olmamasına rağmen bu sabah tartıldım cumaya göre +1 fazlam var , neler oluyor anlayamıyorum sürekli aç mı gezmek gerekiyor kilo alırken bu hızda neyin nesi böyle , metobolizma hızım sıfır mı yoksa , hayat boyu diyet mi yapacağım ?????
aklımda deli sorular ve içimde de deli bir hırs var bu hafta...... 5li rakamları görmüşken tekrar 6lı rakam görmek beni adeta delirtti , gerekirse açlık grevine girip bu cuma yine 5li rakam göreceğim başka yolu yok
Sağol canım moral oldu bana , normalde hergün tartılmıyordum biliyorsun ama yarın tartılacağım bakalım ben de merak ettim.... ben de Adana'da 4 yıl yaşadım çok severim nasip olursa şubat gibi biz de gitmeyi düşünüyoruz o zman da E ecem847 'yi aramayı düşünüyorum50li rakamlarda kilo vermek hızlı olmaz zaten. Regl başlangıcıdır birşeydir ama sebebi vardır. Sen kendin sağlıklı beslendiğini biliyorsan kafana gerisini takma.
Hem o 1 sigara Böreği ve kek toplamda 100 ğ. Etmez ama 400 gram şu tutar.
Karatay diyordu karbonhidratlar tuzdan daha fazla su tutar diye. Bizim derdimiz suyla değil yağlasabret dikkat et bak yarına fazla sular gidecek.
Bugün dikkat edersen yarın birdaha tatil ve bu konudaki yorumunu yarin sabah tekrar alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?