Gözlemim şu :iyi akşamlarr
sabah
2 yumurta,çay
öğlen
küçük kase işkembe çorbası
3 tane ızgara köfte
5 kaşıkfasulye pilakisiin fasulyesi
akaşm
çay
15 tane fıstık
10tane dutkurusu
bol su
yarına nasıl yansıycak bakalım
çok merak ettim ben de.ins bir gun grsrzyok canım kelebek bahçesi türkiyenin ilk avrupanın en büyük kelbek bahçesi.burada tropikal kelebekler,tropikal bitkilerden oluşmuş sıcaklığın 26 nemin %80 olduğu bir yerde uçuyor.ayrıca böcek müzesinde gergdan böceği,fazmitler gibi böcekler olup,kelebek sınıflandırması bulunmakta.kısaca türkiyede türünün tek örneği muazzam bi yer.konyaya gelince mutlaka misafirim olun
benim en buyuk zaafim aksam cayijin yaninda birseyler yiyebilmek.annem birsuru dut kurusu vermisti kilo yapar diye yemiuordum.seni gozlemleyip aksamlari azcik yiyebilirim.iyi akşamlarr
sabah
2 yumurta,çay
öğlen
3 tane ızgara köfte
akaşm
çay
15 tane fıstık
10tane dutkurusu
bol su
yağir o yağdir.İftar öncesi kilom 65.1
300 gr . Gider
Umarim şu değil yağdır
iftarin cok guzelmiş.sanirim yarin oruc tutmayacaksin .tarti yuzunu guldurur umarim.ben de meraktayim.hem 5de5 sonrasi oldugundan hem de rgl den dolayi meraktayim.Gelelim menüye
Sahur meyveli Light sütlü müsli
İftar : 4-5 kaşık pilav
1kepce patates
1 tavuk incik
1 kasik yoğurt
1 mandalina
Ara.1 kase dondurma
1 kase tarhana
15-20 fındık badem
Adım :7-8000dir
Artık yeni bir adimsayarim var.
Eskisini çocuklar ıslatılmış bozuldu
Öğleden sonra taktım 5000 oldu
Yarın sabah itibarıyla tam rakam çıkar ortaya
Hepinize iyi geceler ...
Canim seni de tebrik ederim.iyi akşamlarr
sabah
2 yumurta,çay
öğlen
3 tane ızgara köfte
akaşm
çay
15 tane fıstık
10tane dutkurusu
bol su
Allahim ben nasil durumdayim acabaİftar öncesi kilom 65.1
300 gr . Gider
Umarim şu değil yağdır
Ciddi misin ne zamandır canımevet canım.konya tropikal kelebek bahçesinde çalışıyorum
bu hafta 2 gün ara verdim dün tutunca bu gün de tutmamda bir mahsur yok diye niyetlendim.çok merak ettim ben de.ins bir gun grsrz
benim en buyuk zaafim aksam cayijin yaninda birseyler yiyebilmek.annem birsuru dut kurusu vermisti kilo yapar diye yemiuordum.seni gozlemleyip aksamlari azcik yiyebilirim.
yağir o yağdir.
iftarin cok guzelmiş.sanirim yarin oruc tutmayacaksin .tarti yuzunu guldurur umarim.ben de meraktayim.hem 5de5 sonrasi oldugundan hem de rgl den dolayi meraktayim.
günaydın hepinize
kilo dışında bol kazançlar hepinizze
Gözlemim şu :
Kilo verdiğin listelerde gayet az yiyorsun. Sanırım zorladı ğin için biraz daha çok yedirin listelere geçtin. Haklısın uzun süre az yemek bünyeye zorluyor.
Karatay ilk geçtiğini zaman biraz fazla yağa yukleniyordun sanki 2 gündür normallestin.
Bu sebeple kilo almış bile olsan Son gunlerdeki listene biraz dahà devam et derim.
İftar öncesi kilom 65.1
300 gr . Gider
Umarim şu değil yağdır
Canim seni de tebrik ederim.
Simdi farkettim, senle ben bu hesaplamaya en son girmisiz ve buna ragmen 3. Olmussun. Tebrikler canim.
Allahim ben nasil durumdayim acaba
Ayy cok sevindim ayriyetten sasirdim cok tesekkurler canm
ya şimdi internetten baktım çok güzel bir yer dış görünüşüde kelebek şeklinde inş gelmek nasip oluryok canım kelebek bahçesi türkiyenin ilk avrupanın en büyük kelbek bahçesi.burada tropikal kelebekler,tropikal bitkilerden oluşmuş sıcaklığın 26 nemin %80 olduğu bir yerde uçuyor.ayrıca böcek müzesinde gergdan böceği,fazmitler gibi böcekler olup,kelebek sınıflandırması bulunmakta.kısaca türkiyede türünün tek örneği muazzam bi yer.konyaya gelince mutlaka misafirim olun
ya şimdi internetten baktım çok güzel bir yer dış görünüşüde kelebek şeklinde inş gelmek nasip olur
güzel fikirL losefar bende çayın yanında birşeyler yemeden duramam
önceden leblebi,keçiboynuzu yiyordum
leblebiden vazgeçtim sizde yemeyin
dut kurusu çok iyi bir tercih ,miktar önemli tabii
ben sabah 1 kuru kayısıyı ortadan kesip içine yarım ceviz koydum
kurabiye görüntüsünde oldu tadaıda çok güzeldi
böyle bişey varken kurabiyeye dönüp bakmam bile
içine balda damlatılabilir ,çocuklarda sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?