zaten belirli bir menüm var canım sabah normal kahvaltı, öğlen müsli akşam da karbonhidrat harici sağlıklı şeyler yiyorum zatenbence benim gibi yap derim canım belirli bi yemek düzeni düşün ve bundan çıkmamaya çalış zaten sporda yapıyorsun.kilonda azaldı yavaş yavaş gidecektir.
beklerim canım
estağfirullah kaptanım pisboğaz demek istemedim hızlı kilo almalara sinir oluyorum sadece. aslına bakarsan ben de kahvaltısı olmayan diyet listelerini yapamıyorum, kahvaltı yapmadığım günler kendimi çok mutsuz hissediyorum patates+yoğurt da 3 günlük diye cazip gelmişti bunu denemeyi ocaktan sonraki haftalara bırakıyorum , denemediğim diyet kalmadı yaYa sorma canim. İflah olmaz bir pis bogazim amaa buna dur dicem artik...
Takimda olmasam neler olurmus mazallah..
Patatesi bol bir menu istemiyorum artik... Kahvalti onemli benim icin, o yuzden kahvaltili saglikli menuler beri gelsin...
Elma diyetine bir muddet devam edeyim bakalim....
kaptanım şekersiz kaynar çok kötü ya ben içemedim hepsini döktümGecmis olsun canim.
Kaynar yap hemen aksama ama sekersiz ic lutfen, bol cevizli super olur
ohhh misss
Geçmiş olsun cnm kuşburnu da çok iyi geliyorazcık hastayım grip başladı inş hemende geçer.menün güzel benimde akşam az yemem lazım.
bugün tartıldın mı azlık yada fazlalık var mı bakalım cumaya kim kimi yenecek
Yaz canım yaz..Korkunun ecele faydası yokmuş, yaz sen bakalım.
İyi senin azmış vermen gereken kilo, böyle takılırken verirsin zaten.65 iyi bence daha fazla kilo vermeme gerek yok artık bu yaştan sonra 49 kilo hayali kurmam.
herşeyin azıda zarar çoğuda
Canım katılmak istersen haftalık kilo takibi ile 2. takım üyesi oluyorsun...Ben takım olayını anlayamadım tatlım bide kilomu bildirimmi beraber ilerlicez sanırım bu sayfadanmı? Bu kadar:)))
Hadi bakalım, inanıyorum sana.. Hani rakiben nerde ??Karbonhidrat su toplatiyomus vucutta oyuzden insallah tek temennim bu aldiklarima cuma sabahina kadr vermek hatta hedefimi 63.5 yapiorum soz veriyorum kacamak bile yaomicam agzima menumden baska bsey surmicem inat ediyorum soz veriyorum sporda yapicam hatta bgundende baslicam spora hic vaktim yok ama vakit ayiricam insallahh
Geçmişşşşş olsun maalesef fazlalık var haftasonu rahatsızdım saçma sapan yedim tabi artı olarak bana döndü ama o artılar daha çok canımı yaktı zor veriyorum ama iki gün dikkat etmesem fazlasıyla alıyorum 5 te 5 kurallara uyup yaptım sadece 1.3 kg verdim 1 hafta sonra fazlasıyla döndü vücudum değişik illa spor istiyor geçen hafta sınavım vardı çok yoğundum spor yapmadım oda hemen etkilediazcık hastayım grip başladı inş hemende geçer.menün güzel benimde akşam az yemem lazım.
bugün tartıldın mı azlık yada fazlalık var mı bakalım cumaya kim kimi yenecek
Benide alın takıma o zaman kilom70,7 başlangıç canım bugünCanım katılmak istersen haftalık kilo takibi ile 2. takım üyesi oluyorsun...
15 haftalık süre sonunda..
Elma diyeti yaparken hem burdan hem elma diyeti topiğinden ilerleyebiliriz.
kaptanim bu hafta seb,ben,merlin,azaydidem sanirim hedef52 artidayiz.mucize lazim bizeeeKızlar diğer takımlardan rakibeler buldum kendime..
Bu hafta takımımız da süper olacak inşallah, süper olması için de siz elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız dimi kızlar...
Bu hafta takımımda ben de çook iddialıyız çoook
kaç yaşindasin canim ben 37 yadindayim kilo verdikce genclesiyorum dogrusu65 iyi bence daha fazla kilo vermeme gerek yok artık bu yaştan sonra 49 kilo hayali kurmam.
herşeyin azıda zarar çoğuda
Calculator alOooo guzel herkes esini bulmus, ben acikta kalmisim ama olsun benim hirsim hepinize yeter
Aaaa buldum ben herkeslerle yaristayim..
Hadi bakalım, inanıyorum sana.. Hani rakiben nerde ??
aynen canım benim :)
evet kızlar hafta sonu çok yoğundum kurs vardı giremedim bu yüzden üstelik hasta oldum çok kötüyüm yatıyorummmZuhal okuldaydi hafta sonuda gorevliydi oyuzden girememis olablir :) suanda sabahki kilomdan 700gr eksigim nasl oldu anlamadim sabah gzel kilo vermis olrak uyanicam galiba insallah bekledigim gbi kilo verip cuma gnu hedefime ulasicam sizleri mahcup etmicem sozzzzz
kaptanim bu hafta seb,ben,merlin,azaydidem sanirim hedef52 artidayiz.mucize lazim bizeee
kaç yaşindasin canim ben 37 yadindayim kilo verdikce genclesiyorum dogrusu
Calculator al
Daha doğrusu o seni alsın gotursun
benimde bugün fazlalığım var canım aşağıda anlatıcam ayrıntılarınıGeçmişşşşş olsun maalesef fazlalık var haftasonu rahatsızdım saçma sapan yedim tabi artı olarak bana döndü ama o artılar daha çok canımı yaktı zor veriyorum ama iki gün dikkat etmesem fazlasıyla alıyorum 5 te 5 kurallara uyup yaptım sadece 1.3 kg verdim 1 hafta sonra fazlasıyla döndü vücudum değişik illa spor istiyor geçen hafta sınavım vardı çok yoğundum spor yapmadım oda hemen etkiledi
37 yaşındamısın seni hayallerimde 30-32 düşünüyorum.kaptanim bu hafta seb,ben,merlin,azaydidem sanirim hedef52 artidayiz.mucize lazim bizeee
kaç yaşindasin canim ben 37 yadindayim kilo verdikce genclesiyorum dogrusu
çok geçmiş olsun allahım şifa versinevet kızlar hafta sonu çok yoğundum kurs vardı giremedim bu yüzden üstelik hasta oldum çok kötüyüm yatıyorummmhafta sonu bende 1.1 kilo almışım ama cumaya vermiş olcam benden de söz eşim tabiki azaydidemmmm
rakibimi kıskandımGünlük sporumuda yaptım şükürler olsun
tabi alırız kendini tanıtırmısıngünaydınlar benide aranıza alırmısınız
günaydın fıstık bugün tartıldım gerçekten de düne göre -1 idi gözlerime inanamadım,50li rakamlarda kilo vermek hızlı olmaz zaten. Regl başlangıcıdır birşeydir ama sebebi vardır. Sen kendin sağlıklı beslendiğini biliyorsan kafana gerisini takma.
Hem o 1 sigara Böreği ve kek toplamda 100 ğ. Etmez ama 400 gram şu tutar.
Karatay diyordu karbonhidratlar tuzdan daha fazla su tutar diye. Bizim derdimiz suyla değil yağlasabret dikkat et bak yarına fazla sular gidecek.
Bugün dikkat edersen yarın birdaha tatil ve bu konudaki yorumunu yarin sabah tekrar alalım.
ilahi canım ya güldürdün beni, 37 im ama minyon olduğum için 30-32 gösteriyorum , gerçekten zayıfladıkça da kendimi daha genç daha enerjik hissediyorumbenimde bugün fazlalığım var canım aşağıda anlatıcam ayrıntılarını
37 yaşındamısın seni hayallerimde 30-32 düşünüyorum.
çok geçmiş olsun allahım şifa versin
rakibimi kıskandım
tabi alırız kendini tanıtırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?