Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bence benim gibi yap derim canım belirli bi yemek düzeni düşün ve bundan çıkmamaya çalış zaten sporda yapıyorsun.kilonda azaldı yavaş yavaş gidecektir.

beklerim canım
zaten belirli bir menüm var canım sabah normal kahvaltı, öğlen müsli akşam da karbonhidrat harici sağlıklı şeyler yiyorum zaten

estağfirullah kaptanım pisboğaz demek istemedim hızlı kilo almalara sinir oluyorum sadece. aslına bakarsan ben de kahvaltısı olmayan diyet listelerini yapamıyorum, kahvaltı yapmadığım günler kendimi çok mutsuz hissediyorum patates+yoğurt da 3 günlük diye cazip gelmişti bunu denemeyi ocaktan sonraki haftalara bırakıyorum , denemediğim diyet kalmadı ya

Gecmis olsun canim.
Kaynar yap hemen aksama ama sekersiz ic lutfen, bol cevizli super olur
ohhh misss
kaptanım şekersiz kaynar çok kötü ya ben içemedim hepsini döktüm

azcık hastayım grip başladı inş hemende geçer.menün güzel benimde akşam az yemem lazım.
bugün tartıldın mı azlık yada fazlalık var mı bakalım cumaya kim kimi yenecek
Geçmiş olsun cnm kuşburnu da çok iyi geliyor

menüm gelsin:
sabah:1 haş.yum.4-5 zeytin ,peynir 1 etimek 1 ceviz 2 lokma bal

ara:yeşlçy ve şekerisz türk khvsi

öğlen :yulaflı müsli

akşam:mrcmk çrb, fırınfa köfte 1 kaç tane patates yerim ve salata

dondurucu havada mis gibi 1 saat yürüdüm

krakker neredesin tatlım hastaneye gidecektin dimi.

bu arada akşam bir arkadaşın kızının doğumgününe çağırdılar pasta yememek için gitmeyeceğim

Yaz canım yaz..Korkunun ecele faydası yokmuş, yaz sen bakalım.

Peki ozman 66.7 kiloyum cuma cumartesi pazar 3 gun hamur isi yedim pastalr borekler esimn dgum gnu abimin yegenimn fln derken nasil bu kadr kilo aldm anlamadm oyuzden moralim cok bozuk saf protein yapip bi kacgun eski kiloma donucem cuma sabahi insallah sabit olsam bana bu hafta yetrli gercekten cok uzgunum

Karbonhidrat su toplatiyomus vucutta oyuzden insallah tek temennim bu aldiklarima cuma sabahina kadr vermek hatta hedefimi 63.5 yapiorum soz veriyorum kacamak bile yaomicam agzima menumden baska bsey surmicem inat ediyorum soz veriyorum sporda yapicam hatta bgundende baslicam spora hic vaktim yok ama vakit ayiricam insallahh

Ben takım olayını anlayamadım tatlım bide kilomu bildirimmi beraber ilerlicez sanırım bu sayfadanmı? Bu kadar:)))
Canım katılmak istersen haftalık kilo takibi ile 2. takım üyesi oluyorsun...
15 haftalık süre sonunda..
Elma diyeti yaparken hem burdan hem elma diyeti topiğinden ilerleyebiliriz.

Hadi bakalım, inanıyorum sana.. Hani rakiben nerde ??

azcık hastayım grip başladı inş hemende geçer.menün güzel benimde akşam az yemem lazım.
bugün tartıldın mı azlık yada fazlalık var mı bakalım cumaya kim kimi yenecek
Geçmişşşşş olsun maalesef fazlalık var haftasonu rahatsızdım saçma sapan yedim tabi artı olarak bana döndü ama o artılar daha çok canımı yaktı zor veriyorum ama iki gün dikkat etmesem fazlasıyla alıyorum 5 te 5 kurallara uyup yaptım sadece 1.3 kg verdim 1 hafta sonra fazlasıyla döndü vücudum değişik illa spor istiyor geçen hafta sınavım vardı çok yoğundum spor yapmadım oda hemen etkiledi

kaptanim bu hafta seb,ben,merlin,azaydidem sanirim hedef52 artidayiz.mucize lazim bizeee

65 iyi bence daha fazla kilo vermeme gerek yok artık bu yaştan sonra 49 kilo hayali kurmam.
herşeyin azıda zarar çoğuda
kaç yaşindasin canim ben 37 yadindayim kilo verdikce genclesiyorum dogrusu

Hadi bakalım, inanıyorum sana.. Hani rakiben nerde ??

Zuhal okuldaydi hafta sonuda gorevliydi oyuzden girememis olablir :) suanda sabahki kilomdan 700gr eksigim nasl oldu anlamadim sabah gzel kilo vermis olrak uyanicam galiba insallah bekledigim gbi kilo verip cuma gnu hedefime ulasicam sizleri mahcup etmicem sozzzzz

evet kızlar hafta sonu çok yoğundum kurs vardı giremedim bu yüzden üstelik hasta oldum çok kötüyüm yatıyorummm hafta sonu bende 1.1 kilo almışım ama cumaya vermiş olcam benden de söz eşim tabiki azaydidemmmm

benimde bugün fazlalığım var canım aşağıda anlatıcam ayrıntılarını

kaptanim bu hafta seb,ben,merlin,azaydidem sanirim hedef52 artidayiz.mucize lazim bizeee

kaç yaşindasin canim ben 37 yadindayim kilo verdikce genclesiyorum dogrusu
37 yaşındamısın seni hayallerimde 30-32 düşünüyorum.

çok geçmiş olsun allahım şifa versin

Günlük sporumuda yaptım şükürler olsun
rakibimi kıskandım

günaydınlar benide aranıza alırmısınız
tabi alırız kendini tanıtırmısın

günaydın fıstık bugün tartıldım gerçekten de düne göre -1 idi gözlerime inanamadım, hedef56 canım benim sen çok tcrübeli bir hatunsun maşallah sana

ilahi canım ya güldürdün beni, 37 im ama minyon olduğum için 30-32 gösteriyorum , gerçekten zayıfladıkça da kendimi daha genç daha enerjik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…