Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugun kilom 71,9

Elma diyetine basliyorum bugun kizlar...

Herkes sectimi eslerini, bu hafta super olsun, dereceye girmemiz lazim kizlar..
kaptanım sen de +1,3 olmuşsun dön başa oluyor hep , elma diyetinde başarılar ben de bir kez denemiştim 2 gün de bırakmıştım aslında ben de bu hafta patates+yoğurt yapmak istiyordum 3 gün yapılıyormuş ama bu hafta araziye gitme durumum var belki yarın, diyeti sekteye uğratırım diye başlamadım ...

bence benim gibi yap derim canım belirli bi yemek düzeni düşün ve bundan çıkmamaya çalış zaten sporda yapıyorsun.kilonda azaldı yavaş yavaş gidecektir.

beklerim canım

Ya sorma canim. İflah olmaz bir pis bogazim amaa buna dur dicem artik...
Takimda olmasam neler olurmus mazallah..

Patatesi bol bir menu istemiyorum artik... Kahvalti onemli benim icin, o yuzden kahvaltili saglikli menuler beri gelsin...

Elma diyetine bir muddet devam edeyim bakalim....

ben mandalinaları yemeği unuttum hastayım bugün biraz grip başlangıcı var
birazdan öğle yemeğimi hazırlayıp yanında limonlu çayımı içerim.görüşürüz
Gecmis olsun canim.
Kaynar yap hemen aksama ama sekersiz ic lutfen, bol cevizli super olur
ohhh misss

Sen elma diyetinden gelmistin dimi?

Buraya mesaj yazdiginda kilon kacti veee hedef kilon kac ?

yok elma diyeti değildi benimki, bir ara iştahım olmadığı için akşamları birer elma ile geçiştiriyordum.
70 kilo civarındaydım, bundan sonraki hedef eğer yapabilirsem 1 kilo daha vermek ve
mevcut kiloyu korumak. çünkü hızlı kilo veren biri tam tersi durumda hızlı kilo da alabilir.

Evet canım çok haklısın..
Canım hedef oyle değil yani kaç olmak istiyorsun. Kaç kiloya kadar devam ediceksin?

Sevgili rakibecim nasılsın ben bugün nöbetçiyim menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi lokma ekmek şekersiz çay
Ara elma bi tane tahinli kurabiye
Öğle 4 yemek kaşığı nohut susuz tarafından, yoğurt
Ara bitki çayı
Akşam haşlanmış brokoli yoğurt belki çorba
Ara türk kahvesi olcak

Kızlar diğer takımlardan rakibeler buldum kendime..

Bu hafta takımımız da süper olacak inşallah, süper olması için de siz elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız dimi kızlar...

Bu hafta takımımda ben de çook iddialıyız çoook

Gecmis olsun canim.
Kaynar yap hemen aksama ama sekersiz ic lutfen, bol cevizli super olur
ohhh misss
sağol kaptancım ama evde kaynar yok bende pek sevmem akşam menüme bol limonlu kış çorbası eklemeyi düşünüyorum yetiştirebilirsem.

Slm Kizlar moralim cok bozuk kilomu yazmak istemiyorum cuma gunu bgunku kilomuda bildiririm olurmu
eğer moralin çok fazla yediğin için bozuksa sende bana katıl ve düzenli beslenme şekli yarat kendine geri kalan kilolarında az az gitsin olur mu canım

azcık hastayım grip başladı inş hemende geçer.menün güzel benimde akşam az yemem lazım.
bugün tartıldın mı azlık yada fazlalık var mı bakalım cumaya kim kimi yenecek

Ben takım olayını anlayamadım tatlım bide kilomu bildirimmi beraber ilerlicez sanırım bu sayfadanmı? Bu kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…