kaptanım sen de +1,3 olmuşsun dön başa oluyor hep , elma diyetinde başarılar ben de bir kez denemiştim 2 gün de bırakmıştım aslında ben de bu hafta patates+yoğurt yapmak istiyordum 3 gün yapılıyormuş ama bu hafta araziye gitme durumum var belki yarın, diyeti sekteye uğratırım diye başlamadım ...Bugun kilom 71,9
Elma diyetine basliyorum bugun kizlar...
Herkes sectimi eslerini, bu hafta super olsun, dereceye girmemiz lazim kizlar..
Ooo maşallah
Buraya başlangıç tarihin neydi sanki 2 cuma geçti ve bu cuma listeye hızlı bir girisxyapacaksin
bence benim gibi yap derim canım belirli bi yemek düzeni düşün ve bundan çıkmamaya çalış zaten sporda yapıyorsun.kilonda azaldı yavaş yavaş gidecektir.kızlar canım çok sıkkın , hafta sonu sadece sigara böreği ve kek dışında kaçamağım olmamasına rağmen bu sabah tartıldım cumaya göre +1 fazlam var , neler oluyor anlayamıyorum sürekli aç mı gezmek gerekiyor kilo alırken bu hızda neyin nesi böyle , metobolizma hızım sıfır mı yoksa , hayat boyu diyet mi yapacağım ?????
aklımda deli sorular ve içimde de deli bir hırs var bu hafta...... 5li rakamları görmüşken tekrar 6lı rakam görmek beni adeta delirtti , gerekirse açlık grevine girip bu cuma yine 5li rakam göreceğim başka yolu yok
beklerim canım
Ya sorma canim. İflah olmaz bir pis bogazim amaa buna dur dicem artik...kaptanım sen de +1,3 olmuşsun dön başa oluyor hep , elma diyetinde başarılar ben de bir kez denemiştim 2 gün de bırakmıştım aslında ben de bu hafta patates+yoğurt yapmak istiyordum 3 gün yapılıyormuş ama bu hafta araziye gitme durumum var belki yarın, diyeti sekteye uğratırım diye başlamadım ...
Sen elma diyetinden gelmistin dimi?bu konuya ilk mesajı 1 aralıkta yazmışım
Oooo guzel herkes esini bulmus, ben acikta kalmisim ama olsun benim hirsim hepinize yeterakrep33 -
hedef52 - ambitious_girl
uhs - Melrin
zuhal32 - azaydidem
krakker - losefar
Gecmis olsun canim.ben mandalinaları yemeği unuttum hastayım bugün biraz grip başlangıcı var
birazdan öğle yemeğimi hazırlayıp yanında limonlu çayımı içerim.görüşürüz
Sen elma diyetinden gelmistin dimi?
Buraya mesaj yazdiginda kilon kacti veee hedef kilon kac ?
Evet canım çok haklısın..yok elma diyeti değildi benimki, bir ara iştahım olmadığı için akşamları birer elma ile geçiştiriyordum.
70 kilo civarındaydım, bundan sonraki hedef eğer yapabilirsem 1 kilo daha vermek ve
mevcut kiloyu korumak. çünkü hızlı kilo veren biri tam tersi durumda hızlı kilo da alabilir.
Yaz canım yaz..Korkunun ecele faydası yokmuş, yaz sen bakalım.Slm Kizlar moralim cok bozuk kilomu yazmak istemiyorum cuma gunu bgunku kilomuda bildiririm olurmu
Sevgili rakibecim nasılsın ben bugün nöbetçiyim menümü anlatayım sabahgünaydın kızlar hafta sonum güzel geçti. acıköğretim görevlendirmeleri vardı bu yüzden düzenli 3 öğün yedim ve az yedim.
ve sonuç 300 gram gitmiş 64 kiloyum bu sabah
bugünkü menümüz
sabah domates salatalık 4 zeytin 1 üçgen peynir 2 etimek 1 yumurta limonlu çay
arada 2 mandalina
öğlen sabahın aynısı içine fazladan patates
arada yeşil çay 1 ceviz
akşam yine patatesle bir menü kavurma yaparım yanına ayran
sonra çay sonra uyku
ambitious_girl diyet arkadasin ben oluyorum
Bu hafta birbirimizin menüsünü değerlendirelim. Haftasonu menümu bosverbugünden baslayalim
sağol kaptancım ama evde kaynar yok bende pek sevmem akşam menüme bol limonlu kış çorbası eklemeyi düşünüyorum yetiştirebilirsem.Gecmis olsun canim.
Kaynar yap hemen aksama ama sekersiz ic lutfen, bol cevizli super olur
ohhh misss
eğer moralin çok fazla yediğin için bozuksa sende bana katıl ve düzenli beslenme şekli yarat kendine geri kalan kilolarında az az gitsin olur mu canımSlm Kizlar moralim cok bozuk kilomu yazmak istemiyorum cuma gunu bgunku kilomuda bildiririm olurmu
azcık hastayım grip başladı inş hemende geçer.menün güzel benimde akşam az yemem lazım.Sevgili rakibecim nasılsın ben bugün nöbetçiyim menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi lokma ekmek şekersiz çay
Ara elma bi tane tahinli kurabiye
Öğle 4 yemek kaşığı nohut susuz tarafından, yoğurt
Ara bitki çayı
Akşam haşlanmış brokoli yoğurt belki çorba
Ara türk kahvesi olcak
Evet canım çok haklısın..
Canım hedef oyle değil yani kaç olmak istiyorsun. Kaç kiloya kadar devam ediceksin?
Ben takım olayını anlayamadım tatlım bide kilomu bildirimmi beraber ilerlicez sanırım bu sayfadanmı? Bu kadar:)))Kızlar diğer takımlardan rakibeler buldum kendime..
Bu hafta takımımız da süper olacak inşallah, süper olması için de siz elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız dimi kızlar...
Bu hafta takımımda ben de çook iddialıyız çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?