Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar dün akşamki menüm patates ve salataydı yanında turşuda yedim sabah kilom fazla çıktı bugün itibaren turşuyu iptal ediyorum.(kayımbabamda bu sene özendi turşu yaptı her gittiğimizde turşun bittiyse verim kızım diyo yok var diyom)
bugünkü menüm
sabah domates salatalık 4 zeytin lor peyniri 2 etimek yeşillik
arada yeşil çay
öğlen 4 kaşık patates salata ayran
arada 2 mandalina
akşam eşime börek yapıcam 2 dilim börek domates salatalık zeytin çay

bak nasıl bildim sanaldan bile hissedebiliyorum kaç yaşında gösterdiğini

Bizde dukana başlıyoruz 3 gün atak yapcaz azaydidem ile bakalım en çok hangi ikili kilo verecek
ooooo iddaa var ortada ama ben kendime söz verdim kendimi kasmıcam ama yinede merlin ve ben sizi ezip geçeriz
bu haftanın şampiyonu biz olucaz merlin nerdesinnnnnnn

onceki akşam çok yediğin için canım sabaha atamadın ama akşama kadar bile gitti

3 yıldır her haftasonu yiyip her pazrtesi dikkat eden ve sık tartılan biri olarak iyi tecrübe ettim bu durumu
ağır gıdalar bünyeyi hemen terk etmiyor.
pazar gün boyu dikkat etmedik akşamı pide dolma vs. yedik sabaha fazla çıkıyoruz lavaboya çıktıkça da akşama azalıyoruz.
aynen ben de akşama 66,5ten 66,2ye düşmüştüm bu sabah da 65,8 dim.700 g kilo verdim demiyim normalleştim.

dünkü menüm

sabah
1 çay bardağı süt 1 kasik yulaf ve 1/3muz
1 üçgen peynir 2 etimek az yumurta

Öğlen: 1 pkt cubuk kraker az labne peynir
2 dilim ekmek kadar kuru tarhana
Ceviz 5-10 adet?

akşam: 1 iri cennet elması
8-9 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt salata bol

ara:
1 muz
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim ekmek kadar kuru tarhana
3 ceviz

spor:14000 adım gün boyu

30 yaşındayım.100 kiloydu 2 hafta once yapım 3 günlük olarak 97.500 düştüm pazar gününden beride hiç kaçamak yapmadan yapıyorum. hedefim 80 olmak şimdilik. bakalım verebilecek mıyım. ama çok şukur açıkmıyorum kan sekerim düşmüyor.spor yapamıyorum çalışıyorum ve 10 aylık bebeğim var zor oluyor. boğazımı kısarak denıyecem inşallah başarılı olurum.[/QUOTE]

Hoşgeldin canim.
15 günlük deneme sitemiz var. Sen bol bol yaz bu arada. 15 gün sonraki listemizde olursun inşallah.
Birlikte hedeflerimize ulasicaz daha kolay olacak canim

Dun kacamakli bir elma gününün ilkini tamamladim.

Sabah
Yoğurt karisimi ( yeşil kahve,funda yapragi,aci çehre,biberiye)
Peynir, tahin pekmez, tereyağı bal, pide, cay

Ara
Bitki cayi

Aksam
Yoğurt karisini
3 klasik barbunya, 3 yeşil elma 1 portakal

Gece 1.5
2 lahmacun, maydanoz limon, bitki cayi

cevizin yanındaki soru işaretlerine takıldım 5 mi 10 mu hemennn aydınlatılmak istiyoruz

Bu sabah: 1 cennet elması,1 su bardağı light süt,1 kaşık yulaf , 1 etimek yarım dlim peynir,
sabah menün çok güzel

[/QUOTE] canım ben de çalışıyorum öğlen araları yürüyorum , öğlen arası yürüyemediğimde akşam telafi ediyorum bence sen de bir yerlere sıkıştır, bu arada hoş geldin aramıza

Sen fazla yazma bence, seni çok pis kiskaniyorum

kaptanım seninkine elma günü demeyelim bence gece 1,5 ve lahmacunnnnnn ..... gözümüzden kaçmadı

slm bayanlar bugun diyetimin 3 günü 2 gün boyunca hiç kaçamak olmadı darısı bugünün başına doğum iznim bitti. çalışmak daha fazla disiplin getiriyor daha rahat kontrol ediyorsun kendini. bi filim izledim geçen çok güzel bi söz vardı" DAYANA BİLİRSEN, BAŞARA BİLİRSİN" diye şimdiki sloganım o her yemek tatlı gördüğümde o söz aklıma geliyor frenliyor.

canım ben de çalışıyorum öğlen araları yürüyorum , öğlen arası yürüyemediğimde akşam telafi ediyorum bence sen de bir yerlere sıkıştır, bu arada hoş geldin aramıza[/QUOTE]
LOSEFAR keşke yapabilsem emzirmek için eve kaçıyorum dört gözle bekliyor ufaklık.

Slmmm aksam yemegini yemeden once 700 gr eksideydim yedkten snra yatana kadr -400 du sabahki kilomdan ve byuk sookkkk 65.3 kiloyum dun sabh 66.7 kiloydun saf protein gnuydu aslinda ama kacamaklarmda oldu cikolata cig kfte gbi ama gider 1.400 kilooo sen normallestiysen ozman ben bu kdar kilo vermyle anormallestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…