bak nasıl bildim sanaldan bile hissedebiliyorum kaç yaşında gösterdiğinigünaydın fıstık bugün tartıldım gerçekten de düne göre -1 idi gözlerime inanamadım,hedef56 canım benim sen çok tcrübeli bir hatunsun maşallah sana
ilahi canım ya güldürdün beni, 37 im ama minyon olduğum için 30-32 gösteriyorum , gerçekten zayıfladıkça da kendimi daha genç daha enerjik hissediyorum
ooooo iddaa var ortada ama ben kendime söz verdim kendimi kasmıcam ama yinede merlin ve ben sizi ezip geçerizBizde dukana başlıyoruz 3 gün atak yapcaz azaydidem ile bakalım en çok hangi ikili kilo verecek
onceki akşam çok yediğin için canımZuhal okuldaydi hafta sonuda gorevliydi oyuzden girememis olablir :) suanda sabahki kilomdan 700gr eksigim nasl oldu anlamadim sabah gzel kilo vermis olrak uyanicam galiba insallah bekledigim gbi kilo verip cuma gnu hedefime ulasicam sizleri mahcup etmicem sozzzzz
günaydın fıstık bugün tartıldım gerçekten de düne göre -1 idi gözlerime inanamadım,hedef56 canım benim sen çok tcrübeli bir hatunsun maşallah sana
ilahi canım ya güldürdün beni, 37 im ama minyon olduğum için 30-32 gösteriyorum , gerçekten zayıfladıkça da kendimi daha genç daha enerjik hissediyorum
Sen fazla yazma bence, seni çok pis kiskaniyorumbu arada dün hiç kaçamak yapmadım yapmayınca çok mutlu oluyorumkrakker nerdesin rakibemmmmm
Hoşgeldin canim.30 yaşındayım.100 kiloydu 2 hafta once yapım 3 günlük olarak 97.500 düştüm pazar gününden beride hiç kaçamak yapmadan yapıyorum. hedefim 80 olmak şimdilik. bakalım verebilecek mıyım. ama çok şukur açıkmıyorum kan sekerim düşmüyor.spor yapamıyorum çalışıyorum ve 10 aylık bebeğim var zor oluyor. boğazımı kısarak denıyecem inşallah başarılı olurum.
cevizin yanındaki soru işaretlerine takıldım 5 mi 10 mu hemennn aydınlatılmak istiyoruzdünkü menüm
sabah
1 çay bardağı süt 1 kasik yulaf ve 1/3muz
1 üçgen peynir 2 etimek az yumurta
Öğlen: 1 pkt cubuk kraker az labne peynir
2 dilim ekmek kadar kuru tarhana
Ceviz 5-10 adet?
akşam: 1 iri cennet elması
8-9 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt salata bol
ara:
1 muz
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim ekmek kadar kuru tarhana
3 ceviz
spor:14000 adım gün boyu
sabah menün çok güzelBu sabah: 1 cennet elması,1 su bardağı light süt,1 kaşık yulaf , 1 etimek yarım dlim peynir,
[/QUOTE] canım ben de çalışıyorum öğlen araları yürüyorum , öğlen arası yürüyemediğimde akşam telafi ediyorum bence sen de bir yerlere sıkıştır, bu arada hoş geldin aramıza30 yaşındayım.100 kiloydu 2 hafta once yapım 3 günlük olarak 97.500 düştüm pazar gününden beride hiç kaçamak yapmadan yapıyorum. hedefim 80 olmak şimdilik. bakalım verebilecek mıyım. ama çok şukur açıkmıyorum kan sekerim düşmüyor.spor yapamıyorum çalışıyorum ve 10 aylık bebeğim var zor oluyor. boğazımı kısarak denıyecem inşallah başarılı olurum.
Sen fazla yazma bence, seni çok pis kiskaniyorum
kaptanım seninkine elma günü demeyelim benceDun kacamakli bir elma gününün ilkini tamamladim.
Sabah
Yoğurt karisimi ( yeşil kahve,funda yapragi,aci çehre,biberiye)
Peynir, tahin pekmez, tereyağı bal, pide, cay
Ara
Bitki cayi
Aksam
Yoğurt karisini
3 klasik barbunya, 3 yeşil elma 1 portakal
Gece 1.5
2 lahmacun, maydanoz limon, bitki cayi
3 yıldır her haftasonu yiyip her pazrtesi dikkat eden ve sık tartılan biri olarak iyi tecrübe ettim bu durumu
ağır gıdalar bünyeyi hemen terk etmiyor.
pazar gün boyu dikkat etmedik akşamı pide dolma vs. yedik sabaha fazla çıkıyoruz lavaboya çıktıkça da akşama azalıyoruz.
aynen ben de akşama 66,5ten 66,2ye düşmüştüm bu sabah da 65,8 dim.700 g kilo verdim demiyim normalleştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?