Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kk nedir?
...ve o zero ne hedef

Aslında bugün hedefin normal menü standartlarının çok çok altında, yarın için çaba gösteriyosun, kutluyorum canım
Yaww bi bak yukarıya
Alıntıda kek yaziyor:)
Evet önce kk çıkmış
Saniyesinde düzelttim gönderdim
O 2 saniye arada sen alintilamissin
Sen paylasasiya kadar kk olmuş kek:)

Burda sadece akşam köfte yerine tavuk yedin sanırım..

Menü güzel hatta dukana göre harika ama bana göre bol proteine c vitamini şart, vücudun daha iyi özümsemesi için besinleri ve kabız olmamak için yani menülere yeşillik veya salata eklemeli..Mevsimizndeyiz zaten yeşilliklerin, tere olur nane maydanoz roka olur..
Bugün yarın için hazırlanmışsın belli, menü melrin menülerinden oldukça farklı bravo canım aynen devamm

Ya valla yazıyı düzelttim ama telefonun otomatik tamamlaması da beni çileden çıkarttı

Bir daha yazayım

Su içtikce vücuttaki ödem de sökülür
Dedim bu önemli bilgi kesin okuyorum okuyorum yok anlayamıyorum ya zaten bu telefonlar bizden daha akıllı olduklarını iddia ediyorlar ya mesele orda, sabah benim tablette öyle yapmış, yazdıklarımın arasında acaip kelimeler olmuş düzelttim sonra en güzeli pc..

Yaww bi bak yukarıya
Alıntıda kek yaziyor:)
Evet önce kk çıkmış
Saniyesinde düzelttim gönderdim
O 2 saniye arada sen alintilamissin
Sen paylasasiya kadar kk olmuş kek:)
ay ilahi hedef yaa çok hızlı okuyup alıntılamışım...

***2.Takim 443. Etap*** Dokuzuncu

akrep33 (70.6 / 70.6 / / %) sabit
hedef52 (65,4 /65.1 /0.3 /0,46% )
uhs( 63.1 /64,3 /-1,20 / -1,90%)
zuhal32( 65.6 / 65.3 / 0.3 / 0.46%)
azaydidem ( 63,6 /63,9 /-0,3 /-0.47 %)
Melrin( 65 / 66.3/ -1.3/ -2%)
ambitious_girl (102.5 / / / %)
sabit
krakker (76.3 /75.4 /0.9 /1.8 %)
losefar ( 59,3 /59,8 /-0,5 / %-0,84)

2. Takim ortalamasi: -0,276

***2.Takim 443. Etap***

akrep33 (70.6 / / / %) sabit
hedef52 (65,1 / / /% )
uhs( 64,3 / / / %)
zuhal32( 65.3 / / / %)
azaydidem ( 63,9 / / / %)
Melrin( 66,3 / / / %)
sabit
krakker (75,4 / / / %)
losefar ( 59,8 / / / %)

2. Takim ortalamasi:

Hafiften bağırsak tembelliğim ve yarına daha hafif çıkmak için acı çehre içtim bombayı bekliyorum

Sen büyük kilo veren biri olarak tavsiyelerin önemli, biliyosun ben sebze ağırlıklı besleniyorum ama bugün dediğin gibi yarın için hazırlıktı, salata yemeden zorla durdum meyve sebze benim için çok önemli ama diskalifiye olmamak daha önemli bugüne kadar niyetlendiğim işleri sonucuna vardırdım başarısızlık kabul edemem hele nefsimi tutmayıp elenmeyi hiç istemem yeşil çayımıda demledim dün hedef56 yazdığı çaydan tadı kötü benim için napayım sonuç için içmek zorundayım sütçüden süt almıştık kaynattım yatmadan önce tarçınlı süt içsem zararı olmaz değil mi

Zararı olmaz tabi canım, alışkanlık yap hatta..
Sebzelerini protein ile taçlandır,proteini sebze ile süsle..

Akşam menülerini oldukça az tutarsan ve erken yersen başarırsın canım..Amacımız sağlıklı beslenerek kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi bir ömür uygulamak..

Ben 18:30 da yeme faslını bitiriyorum eşimin eve gelişi sofraya oturmak anca oluyo inşallah herkes hedefine ulaşırda bugünlerin muhabbetini yaparız

Dün atak yaptım bu sabahta eksilerle uyandım. Sabah yumurta domates salatalık 1dilim ekmek çay. Öğle ton balığı az çiğ köfte akşam salata köfte yedim inş yarına gitmiş olurr
Ooo sabah eksideyse yarın daha da eksi olur inşallah.
Çiğköfte hariç tabi..
Bugün azaydidem de çiğköfte yemişti menü aynı olmuş

Ben nasıl oldu da melrin o kadar kilo veremiyorum diye yakındığı halde menulerinde protein eksik olduğunu fark etmedim
Yemeden kilo verilmiyor. Çok yiyince de alınıyor ben de çok yediğim için bu süper diyet ve spor yapan kız nasil kilo veremez diye düşündum durdum.

Bir şey daha paylaşayım
Protein in yanında salata evet olmali ama yarın tartı günüyse ve o hafta dikkat edememissek perşembe akşam yenilen bir koca kase dolusu salata bol posa içeriğinden dolayı sabaha kadar sindirip tartıya çıkmadan önce vücudu terk etmez.
Tuzu ve yağı da çabası.
Ben o yüzden dün öğlen salatayı az yedim aksam da hiç yemedim.
Maydanoz ve dereotu farklı hacim olarak vücutta kalsa da sabaha kadar bol su attiriyor.
Veee yeşil çay da iyi şu attiriyor dün sabah 65.7 veyac65.8 dim öğlen ekmeğe dikkat edemedim akşamdan sonra bol yeşil çay ile ödem atayım dedim.kilom supriz

Kimi yeşil çay iç diye kendine telkin eder kimi de gider içer ödemi gonderir

***2.Takim 443. Etap***

hedef52 (65,1 / 64.5 / 0.6 / 0.92 % )
uhs( 64,3 / / / %)
zuhal32( 65.3 / / / %)
Melrin( 66,3 / / / %)
sabit
krakker (75,4 / / / %)
losefar ( 59,8 / / / %)

2. Takim ortalamasi:

Cuma 65.1
Pazartesi 66.5
Cuma 64.5 4 günde 2 kilo oynadı resmen.eeee haftasonu 1.4 kilo alınmayacağını göre bu giden 2 kiloya da şaşırmamak lazım.

***2.Takim 443. Etap***

hedef52 (65,1 / 64.5 / 0.6 / 0.92 % )
uhs( 64,3 / / / %)
zuhal32( 65.3 / / / %)
Melrin( 66,3 / / / %)
sabit
krakker (75,4 /75.2 /0.2 /0.27 %)
losefar ( 59,8 / / / %)

2. Takim ortalamasi

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…