Yaww bi bak yukarıyakk nedir?
...ve o zero ne hedef
Aslında bugün hedefin normal menü standartlarının çok çok altında, yarın için çaba gösteriyosun, kutluyorum canım
Genelde sorun olanlara yorum yapıyorumKaptanım bana yorum yapmamışsın beğendin mi beğenmedin mi
Burda sadece akşam köfte yerine tavuk yedin sanırım..Merhaba arkadaşlar menümü anlatayım sabah 2 haşlanmış yumurta peynir Yeşil çay
Ara süt
Öğle kızımdan kalma yarım yumurta 4 tane köfte ayran
Ara yoğurtlu yulaf ezmesi
Akşam köfte ayran olcak
Ara türk kahvesi
Dedim bu önemli bilgi kesin
Ya valla yazıyı düzelttim ama telefonun otomatik tamamlaması da beni çileden çıkarttı
Bir daha yazayım
Su içtikce vücuttaki ödem de sökülür
Yaww bi bak yukarıya
Alıntıda kek yaziyor:)
Evet önce kk çıkmış
Saniyesinde düzelttim gönderdim
O 2 saniye arada sen alintilamissin
Sen paylasasiya kadar kk olmuş kek:)
Sen büyük kilo veren biri olarak tavsiyelerin önemli, biliyosun ben sebze ağırlıklı besleniyorum ama bugün dediğin gibi yarın için hazırlıktı, salata yemeden zorla durdum meyve sebze benim için çok önemli ama diskalifiye olmamak daha önemli bugüne kadar niyetlendiğim işleri sonucuna vardırdım başarısızlık kabul edemem hele nefsimi tutmayıp elenmeyi hiç istemem yeşil çayımıda demledim dünBurda sadece akşam köfte yerine tavuk yedin sanırım..
Menü güzel hatta dukana göre harika ama bana göre bol proteine c vitamini şart, vücudun daha iyi özümsemesi için besinleri ve kabız olmamak için yani menülere yeşillik veya salata eklemeli..Mevsimizndeyiz zaten yeşilliklerin, tere olur nane maydanoz roka olur..
Bugün yarın için hazırlanmışsın belli, menü melrin menülerinden oldukça farklı bravo canımaynen devamm
Zararı olmaz tabi canım, alışkanlık yap hatta..Sen büyük kilo veren biri olarak tavsiyelerin önemli, biliyosun ben sebze ağırlıklı besleniyorum ama bugün dediğin gibi yarın için hazırlıktı, salata yemeden zorla durdum meyve sebze benim için çok önemli ama diskalifiye olmamak daha önemli bugüne kadar niyetlendiğim işleri sonucuna vardırdım başarısızlık kabul edemem hele nefsimi tutmayıp elenmeyi hiç istemem yeşil çayımıda demledim dünhedef56 yazdığı çaydan tadı kötü benim için napayım sonuç için içmek zorundayım sütçüden süt almıştık kaynattım yatmadan önce tarçınlı süt içsem zararı olmaz değil mi
Ben 18:30 da yeme faslını bitiriyorum eşimin eve gelişi sofraya oturmak anca oluyo inşallah herkes hedefine ulaşırda bugünlerin muhabbetini yaparızZararı olmaz tabi canım, alışkanlık yap hatta..
Sebzelerini protein ile taçlandır,proteini sebze ile süsle..
Akşam menülerini oldukça az tutarsan ve erken yersen başarırsın canım..Amacımız sağlıklı beslenerek kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi bir ömür uygulamak..
İnşallah canımBen 18:30 da yeme faslını bitiriyorum eşimin eve gelişi sofraya oturmak anca oluyo inşallah herkes hedefine ulaşırda bugünlerin muhabbetini yaparız
Ooo sabah eksideyse yarın daha da eksi olur inşallah.Dün atak yaptım bu sabahta eksilerle uyandım. Sabah yumurta domates salatalık 1dilim ekmek çay. Öğle ton balığı az çiğ köfte akşam salata köfte yedim inş yarına gitmiş olurr
Sen büyük kilo veren biri olarak tavsiyelerin önemli, biliyosun ben sebze ağırlıklı besleniyorum ama bugün dediğin gibi yarın için hazırlıktı, salata yemeden zorla durdum meyve sebze benim için çok önemli ama diskalifiye olmamak daha önemli bugüne kadar niyetlendiğim işleri sonucuna vardırdım başarısızlık kabul edemem hele nefsimi tutmayıp elenmeyi hiç istemem yeşil çayımıda demledim dünhedef56 yazdığı çaydan tadı kötü benim için napayım sonuç için içmek zorundayım sütçüden süt almıştık kaynattım yatmadan önce tarçınlı süt içsem zararı olmaz değil mi
Zararı olmaz tabi canım, alışkanlık yap hatta..
Sebzelerini protein ile taçlandır,proteini sebze ile süsle..
Akşam menülerini oldukça az tutarsan ve erken yersen başarırsın canım..Amacımız sağlıklı beslenerek kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi bir ömür uygulamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?