Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar
Sabahki kilom 65.1

Gecen cuma 65.0
Pazartesi 66.5 ve malum donemin 1.günuydü
Salı 65.7
Çarşamba 66.3 (akşamki dolmalar)

Bu sabah 65.1 (aksam öğünde yenilen balık suyu attiriyor kas gitmesin diye ekmek de yedim fosfor dengesi olsun diye tahin helvasi dayok anam gene de su gidiyor)

Balık sonrası giden su bugün geri gelebilir bugün çook dikkat etmem lazım.

Şimdi yulaf kepegi nden krep
Öğleye döner olabilir
Aksama da tavuk
Bugun 2-3 fincan yeşil çay ve bol su icilecek efem

Günaydın Hanım nasılsınız ben elma diyeti yapıyorum bu gün 5. günüm ve 3 kilo vermişim. iyimi kötümü anlamadım. ben sabah 2 yumurta yemeğe çalışıyorum daha tok tutuyor.Ama açıkmıyorum hırstanmıdır yoksa karatayın dediği gibi şekerli gıdalar kan şekerini zıplatıyor. Normalde çok açıkır ve kan şekerim çok düşerdi. İnşallah herkes istediği kiloya rahatlıkla gelir.

valla dolmanın dibine vurmuşsun

sadece elma mı yiyorsun?

Hirstan olabilir canim. Beni de aksam yediğim elmalar tok tutuyor

vayyy nerdeyse hiç yememişsin
Sabah güzel doyurdum ama karnimi..
Yaris hirsi ile yenmiyor güzelim..

Gece acliktanzor uyudum sabah namaza da kurulu saat gibi kalktim hic zorlanmadan..
Aklima güzel bir söz demeti döküldü o an:
Az ye,
Az uyu,
Az konuş...

Son düzenleme:
öyle olmaz ama dukana başladın mı sonuna kadar gideceksin.bırakınca o aç kaldıkların boşa gidiyor.hem senin o kadar çok kilon yok ki sen düzenli yesen zaten istediğin kiloya hemen düşersin

Neyin sonuna kadar gidebilir ki bunu da devam ettirebileyim.biraz günü kurtarmak gibi benimkisi.yarına kilo vermis olmak istiyorum.
Dukana ekspres de normal dkkandan daha cazip geldi bana.
Kilo konusunda haklısın düzenli yesem evet yavaş da olsa kilom düşer ama istikrar gösteremiyorum.bıktım bu durumdan sistem otursun diye uğraşıyorum ama böyle çeşit çeşit diyet yaparak kilom korumak sistemim oldu.
Senin açıdan da şöyle bir durum var kilosu fazla olan insan daha hızlı kilo verir. ama tabi insülin direnci yoksa.
Menü de yazmiyorsun ya dikkat ettiğin halde mi kilo vermiyorsun ya da batti balik yan gider modundamisin bilemiyorum.

Sabah bin bir umutlarla ciktigim tartidan çok mutlu olmadim.
Gizli gelen kilolar tabiki gizli gidecek dedim sonra, simdi aslolan kilo gidiyor.
Hofff
Ama az gitmiş yaaaa, ben yaristayim ama yaaa
Rakibelerimden Menesa bayaa fazla gitmiş demekki çok güvenerek konusuyor..
Havlu atmak bana gore değil yarin sabaha daha çok var..
Aksi gibi bugün okulda yerli mali düzenlenmiş ve ben de misafir olarak cagirildim..
Herkesin kilo vermeme karesi anlamadimki

Gün dogmadan neler dogar rakibem ama bu sefer havluyu atacaksin

ya ben istediğim gibi dikkat edemiyorum ama bu hafta 500 gram gitmiş olacak.bugün itibariyle sıkı bir diyetteyim ama öyle aç kalmayacağım.3 ana 3 ara öğün olacak.dedğin doğru hızla kilo verebilirim.inşallah önümüzdeki hafta derce yapacağım

Meraba hanimlar bgun giden sadece 100 gr ama dun saf protein olmadi mandalina yedm meyveli yogurt yedim 2 tane cips yedm azck bu kadr oyuzden gitmedi ama bgun dahada dkkat edicem saf protein disina ckmicam suan 100 gr vermis olrak grunuyorum insallah yarn sabaha gzel kilo vericem :)

Merhaba arkadaşlar menümü anlatayım sabah 2 haşlanmış yumurta peynir Yeşil çay
Ara süt
Öğle kızımdan kalma yarım yumurta 4 tane köfte ayran
Ara yoğurtlu yulaf ezmesi
Akşam köfte ayran olcak
Ara türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…