tatlım ne haber nasılsın şimdi fırsat bulabildim girdim ne durumdasın ben yarın güzel sonuçlar bekliyorumMerhaba arkadaşlar menümü anlatayım sabah 2 haşlanmış yumurta peynir Yeşil çay
Ara süt
Öğle kızımdan kalma yarım yumurta 4 tane köfte ayran
Ara yoğurtlu yulaf ezmesi
Akşam köfte ayran olcak
Ara türk kahvesi
İyiyim çok şükür inşallah tartı yarın yüzümüzü güldürür bu hafta çok dikkat ettik hele bugün dikkat konusunda zirve yaptık ben bugün çakma dukan yaptım yoğurt süt ekledim umarım işe yaraetatlım ne haber nasılsın şimdi fırsat bulabildim girdim ne durumdasın ben yarın güzel sonuçlar bekliyorum
bugün yediklerim
sabah 1/2 simit domates salatalık 1 üçgen peynir çay
ara 1 mandalina
öğlen 2 parçayaklaşık 100-150 gram tavuk haşlama 4 kaşık pilav ayran
ara mandalina
akşam çorba falan içmeyi düşünüyorum bugünü hafif kapatalım yarın hafif olalım
Merhaba arkadaşlar menümü anlatayım sabah 2 haşlanmış yumurta peynir Yeşil çay
Ara süt
Öğle kızımdan kalma yarım yumurta 4 tane köfte ayran
Ara yoğurtlu yulaf ezmesi
Akşam köfte ayran olcak
Ara türk kahvesi
Azaydidem ne ettiğinBu arada ben bgun ne yaptim bilmiyorum sacmaladim iyice
sabah 2 haslanmis yumrta az peynir
Arada 4 tane kurabiye
Aksam saat 16.30 da cigkofteli durum yaptim yedim yaninda 3 kurabiye ve bir bardak sekersiz limonayla o saatten beri agzima bsey surmedim baska hic bsey yemicem cayimi iciyorum ve temizlik yapiyorum koltuklari sliyorum perdeleri ckar yika as ole bir suru isim var suan insallah yarina kilo vermis olurum suan cok pismanim cig kfte yedigime i beni kesn sisiricek
Hmm yeşik çay....Bildigin en kralından dukan yapmissin canm dukanda yogurt ve sut serbest yagsiz olmasi sartiyla yani %2 yagdan fazla olmicakmis ama ben normal yiyorum her dukan yapismda bence yatmadan yesil cay ic 2 lt su kesn ic bgun yarin garanti 1 kilo gitti senden bak gorursun
Canım naptın bulgur işi yemişsin ve dürüm halinde ve kurabiye..Bu arada ben bgun ne yaptim bilmiyorum sacmaladim iyice
sabah 2 haslanmis yumrta az peynir
Arada 4 tane kurabiye
Aksam saat 16.30 da cigkofteli durum yaptim yedim yaninda 3 kurabiye ve bir bardak sekersiz limonayla o saatten beri agzima bsey surmedim baska hic bsey yemicem cayimi iciyorum ve temizlik yapiyorum koltuklari sliyorum perdeleri ckar yika as ole bir suru isim var suan insallah yarina kilo vermis olurum suan cok pismanim cig kfte yedigime i beni kesn sisiricek
Son cümleyi anlamadım, anlamak istiyorummAzaydidem ne ettiğin
Perşembe günü çiğ köfte mi yenir?
Kilo yapması filan değil de yarına acayip ödem yapacak.hemen bol su içip ödem atmaya başlamak lazım. Şu içtikleri vücuttaki ödem de dökülmeye baslarmis
Sabah en çok senin durumunu merak ediyorumKızlar akşam köfte yerine 2 haşlanmış baget ile ayran yedim yoğurt ev yapımı olduğu için yağına bakmadım o kadarcık olsun diye düşünüyorum
Ev yapımı yoğurt.. Harika.Kızlar akşam köfte yerine 2 haşlanmış baget ile ayran yedim yoğurt ev yapımı olduğu için yağına bakmadım o kadarcık olsun diye düşünüyorum
Sabah en çok senin durumunu merak ediyorumKızlar akşam köfte yerine 2 haşlanmış baget ile ayran yedim yoğurt ev yapımı olduğu için yağına bakmadım o kadarcık olsun diye düşünüyorum
kk nedir?Sabah 1 yumurta ile yulaf kepekli cemenli krep
Öğlen et döner.2 kasik pilav.2 bardak ayran.2 dilim pide
Ara.1 kuru incir
Aksam.mercimek çorba. 5-6 tavuk kanat.zero kola.
Bu saatten sonrası nasıl geçer
Bugun yerli malı için kek yaptım tadına bile bakmadan okula gönderdim. Aksama birazı geri gelmiş.artık tadına baktım.
Geçen haftasonu saçma yeme sonrası pazartesiden beri sebze ağırlıklı yedim bugün dukana benzer bişeydi bende sonucu merak ediyorum hatta şuan fırından çıkmış mis gibi cevizli üzümlü kek var önümde ama tadına bile bakmayacağımSabah en çok senin durumunu merak ediyorum
Son cümleyi anlamadım, anlamak istiyorumm
Canım senin tek eksiğin fazla protein tüketmemen.Geçen haftasonu saçma yeme sonrası pazartesiden beri sebze ağırlıklı yedim bugün dukana benzer bişeydi bende sonucu merak ediyorum hatta şuan fırından çıkmış mis gibi cevizli üzümlü kek var önümde ama tadına bile bakmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?