Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım ne haber nasılsın şimdi fırsat bulabildim girdim ne durumdasın ben yarın güzel sonuçlar bekliyorum
bugün yediklerim
sabah 1/2 simit domates salatalık 1 üçgen peynir çay
ara 1 mandalina
öğlen 2 parçayaklaşık 100-150 gram tavuk haşlama 4 kaşık pilav ayran
ara mandalina
akşam çorba falan içmeyi düşünüyorum bugünü hafif kapatalım yarın hafif olalım

İyiyim çok şükür inşallah tartı yarın yüzümüzü güldürür bu hafta çok dikkat ettik hele bugün dikkat konusunda zirve yaptık ben bugün çakma dukan yaptım yoğurt süt ekledim umarım işe yarae

Bildigin en kralından dukan yapmissin canm dukanda yogurt ve sut serbest yagsiz olmasi sartiyla yani %2 yagdan fazla olmicakmis ama ben normal yiyorum her dukan yapismda bence yatmadan yesil cay ic 2 lt su kesn ic bgun yarin garanti 1 kilo gitti senden bak gorursun

Bu arada ben bgun ne yaptim bilmiyorum sacmaladim iyice
sabah 2 haslanmis yumrta az peynir
Arada 4 tane kurabiye
Aksam saat 16.30 da cigkofteli durum yaptim yedim yaninda 3 kurabiye ve bir bardak sekersiz limonayla o saatten beri agzima bsey surmedim baska hic bsey yemicem cayimi iciyorum ve temizlik yapiyorum koltuklari sliyorum perdeleri ckar yika as ole bir suru isim var suan insallah yarina kilo vermis olurum suan cok pismanim cig kfte yedigime i beni kesn sisiricek

Azaydidem ne ettiğin
Perşembe günü çiğ köfte mi yenir?
Kilo yapması filan değil de yarına acayip ödem yapacak.hemen bol su içip ödem atmaya başlamak lazım. Şu içtikleri vücuttaki ödem de dökülmeye baslarmis

Kızlar akşam köfte yerine 2 haşlanmış baget ile ayran yedim yoğurt ev yapımı olduğu için yağına bakmadım o kadarcık olsun diye düşünüyorum

Sabah 1 yumurta ile yulaf kepekli cemenli krep

Öğlen et döner.2 kasik pilav.2 bardak ayran.2 dilim pide

Ara.1 kuru incir

Aksam.mercimek çorba. 5-6 tavuk kanat.zero kola.

Bu saatten sonrası nasıl geçer
Bugun yerli malı için kek yaptım tadına bile bakmadan okula gönderdim. Aksama birazı geri gelmiş.artık tadına baktım.

Hmm yeşik çay....
Hemen yeşilçay demliyeyim kendime..

Canım naptın bulgur işi yemişsin ve dürüm halinde ve kurabiye..

Son cümleyi anlamadım, anlamak istiyorumm

Kızlar akşam köfte yerine 2 haşlanmış baget ile ayran yedim yoğurt ev yapımı olduğu için yağına bakmadım o kadarcık olsun diye düşünüyorum
Ev yapımı yoğurt.. Harika.
Yoğurt ve süt yağı bize çok faydalı yağlardan.

kk nedir?
...ve o zero ne hedef

Aslında bugün hedefin normal menü standartlarının çok çok altında, yarın için çaba gösteriyosun, kutluyorum canım

Bugünkü menüm

Sabah
Yoğurt karışımı
1 haşlanmış yumurta,1 küçük kase haşlanmış nohutlu mantı ( mantı için haşlıyordum çorba gibi yoğurtsuz ve sulu halde içtim küçük kase dayanamadım çok lezzetliydi ve sıcak sıcak ohh içimi ısıttı)

Ara
2 kupa bitki çayı

Öğle (okulda yerli malında )
3-4 tane patates kızartması, küçük hindistancevizli sütlü tatlı(lokum büyüklüğündeydi) 1 bardak ayran..

Aaaaa yaşasın fazla yememişim bende çok yedim diye hayıflanıyodum

Ara
1elma, 1bardak ada çayı

Akşam
Yoğurt karışımı
Balık, maydanoz, limon

Öğlen neler vardı neler yemedim:
Bol dolma sarma vardı, ne kadar yesem o kadar artı kilo olacaktı yemedim, bol karışık kızartma çeşitleri vardı hiç almadım, bulgur köfte çeşitleri vardı,tartı öncesi kocaman bir risk şişirecek çünkü yemedim, tatlı kek pasta çeşitleri vardı, sıkmameyve sularını bile içmedim şeker depolamamak için.

Bu aralar su çok az tüketiyorum sabah farkettim ve bugün su içmeye çalıştım..

Kitap:köprü

Canım senin tek eksiğin fazla protein tüketmemen.
Kilo vermede büyük etkendir protein..
Kek yeme tabi şimdi, ayır kendine sabah bakarsın tadına kahvaltıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…