Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyide şekerim ben yüzdesine değil kilosuna girdim yarışa ama Menesa güzel bir rakipti ve o da güzel kilo verdi helal olsun tebrik ediyorum..
Bize neden söylemedin kiloya göre yaristigini zaten 4 günde 4 kilo verdigin Icon rekor kitabina girmen gerek , artiyla baslamistin dimi sen .. biz yüzdeye göre yaristik

Simdi tam oldu

Kaç haftadir 69 görmeye calisirken 69 u görmeden 68 e atak yaptim çok şükür, benim hep yarismam lazim sanirim

Eee sizler naptiniz ve rakibelerim ne durumda?

Önce kendimi ekleyeyim dimi
senin yağ kas su ölçen güvenilir bir tartıya ihtiyacın var
bu kadar hızlı kilo kastan gider
evde hani bir cihazım var ya onu profesyonel cihaz ile karşılaştırdım cihazımın doğru olduğuna kanaaat ettim. tavsiye edebilirim.
lütfen kilonu koru ben de koruyacağım inşallah hatta 62 kiloyu görünce izine ayrılacağım ve aldığın kiloyu vermeden listeye giremiyorsun ya kendimi 62 kiloda kalmaya mecbur bırakıcam. biraz 62yi korursam kalıcı olacak inşallah sonra kilo verip listeye girerim ve devam ederim

Bize neden söylemedin kiloya göre yaristigini zaten 4 günde 4 kilo verdigin Icon rekor kitabina girmen gerek , artiyla baslamistin dimi sen .. biz yüzdeye göre yaristik
Aaaa evet artı ile başladım artı 800 gr eklersek aslında 3.300 gr gitmiş...

Ben de kiloya göre yarıştım.. iki tarafta birinci o zaman

69 u görürsem yürüyüşe ek spor yapıcam diyordum eh şimdi 68 le başlamam şart oldu

Bundan sonra bende baklava ve lahmacun yicemmm son iki gun neler yedin canim Ellssa bu kadr verebildin menunu yazarmisin merak ettim bendr esinlenirim belki
Menülerimi yazdım ben ama

Mesele akşamı çok fakir tutmak, yoğurt karışımım var sonra düzenli kullandığım ve ve vee bitki çaylarım ve yeşil çayım sonraa yürüyüşüm bol koşturmacam ama akşam çok fakir menü en önemlisi, karnımın gurultusu ile zor uyudum son 3 gün ve sabah uzuuuun uyumuş gibi erkenden kalkıyordum

Hadi kızlar yarışımız başlasın Ben kabul ediyorum..

***2.Takim 443. Etap***

akrep33 (70.6 /68,1 /2,5 /3,54 %)
hedef52 (65,1 / 64.5 / 0.6 / 0.92 % )
uhs( 64,3 / 64/ 0,3/ 0,47%)
zuhal32( 65.3 / 65 /0,3 /0,46 %)
azaydidem ( 63,9 /63,8 /0,1 / 0,16%)
Melrin( 66,3 /66 /0.3 / 0.45%)
ambitious_girl (102.5 /102 /0.5 /o,49 %)

krakker (75,4 /75.2 /0.2 /0.27 %)
losefar ( 59,8 /59,6 /0,2 /0,33 %)

2. Takim ortalamasi % 0,787

@hedef52 600 gr verdi ve 500 gr veren ambitious_girl rakibini yendi

@uhs 300 gr verdi, M Melrin 300 gr verdi berabere

@zuhal32 300 gr verdi, 100 gr veren rakibi azaydidem i yendi

krakker 200 gr verdi ve L losefar 200 verdi berabere

Kızlar haftaya yüzde ile olsun yarışımız, hadi bakalım kim kimi seçiyor

Zuhal azaydidemı geçmiş:) valla azayin sesi gür çıkınca ben o rakibini solda sıfır bırakır diyordum

Sabah:1.5 cemenli yumurta
1 dilim yufka
1 damlasakizli kahve

Öğlen. çiçek ekmeğin 2 çiçeği
2 dilim eski kaşar
Domates

Ara.1 mandalina

Aksam ( bu ekmekler den sonra heleki yeşil çay ile su atmissam kilo geri gelir diyordum kilom 64.6)

Pırasa
4 kasik yoğurt
4 kasik barbunya
Çeyrek yufka dan ıspanaklı börek

Ara.1 cennet meyvesi ile süt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…