Bana yarış densin ve rakibim dişli olsun tamamdır..
İyide şekerim ben yüzdesine değil kilosuna girdim yarışa ama
Bize neden söylemedin kiloya göre yaristigini zaten 4 günde 4 kilo verdigin Icon rekor kitabina girmen gerek , artiyla baslamistin dimi sen .. biz yüzdeye göre yaristikİyide şekerim ben yüzdesine değil kilosuna girdim yarışa amaMenesa güzel bir rakipti ve o da güzel kilo verdi helal olsun tebrik ediyorum..
İnanmıyorum yaaaa çok pis gaza geldim canı gönülden tebrik ederim
senin yağ kas su ölçen güvenilir bir tartıya ihtiyacın var
Simdi tam oldu
Kaç haftadir 69 görmeye calisirken 69 u görmeden 68 e atak yaptim çok şükür, benim hep yarismam lazim sanirim
Eee sizler naptiniz ve rakibelerim ne durumda?
Önce kendimi ekleyeyim dimi
Aaaa evet artı ile başladım artı 800 gr eklersek aslında 3.300 gr gitmiş...Bize neden söylemedin kiloya göre yaristigini zaten 4 günde 4 kilo verdigin Icon rekor kitabina girmen gerek , artiyla baslamistin dimi sen .. biz yüzdeye göre yaristik
69 u görürsem yürüyüşe ek spor yapıcam diyordum eh şimdi 68 le başlamam şart oldusenin yağ kas su ölçen güvenilir bir tartıya ihtiyacın var
bu kadar hızlı kilo kastan gider
evde hani bir cihazım var ya onu profesyonel cihaz ile karşılaştırdım cihazımın doğru olduğuna kanaaat ettim. tavsiye edebilirim.
lütfen kilonu koru ben de koruyacağım inşallah hatta 62 kiloyu görünce izine ayrılacağım ve aldığın kiloyu vermeden listeye giremiyorsun ya kendimi 62 kiloda kalmaya mecbur bırakıcam. biraz 62yi korursam kalıcı olacak inşallah sonra kilo verip listeye girerim ve devam ederim
Kimi tebrik ediyosun benimiİnanmıyorum yaaaa çok pis gaza geldim canı gönülden tebrik ederim
Neden ayrılıyosunuz?ambitious_girl ikimizin de 500-600 g. kilo vermemize sevindim. Birbirimize daha yeni ısınıyoruz biz seninle gene yarışa devam edebiliriz
Biz haftaya ayrılalım olmaz mı
sattığını söylemedikiBeni sattın demek azaydidem :) Bende eş arıyorum kendime hadi bakalım
Ahahahaha şimdi gördümEllssa Varmisin haftaya benimle yarisa ikimiz basa bas valla benim icin cok iyi olur hirslanirsam gzel kilo verebilirim ben seninle yarsmak istyorummm kararliyim hafta sonu grumcemde olucam ama genede yememm kabul edersen :)
Menülerimi yazdım ben amaBundan sonra bende baklava ve lahmacun yicemmmson iki gun neler yedin canim Ellssa bu kadr verebildin menunu yazarmisin merak ettim bendr esinlenirim belki
Hadi kızlar yarışımız başlasınKizlar paylasim alanina baktimda suan suan byuk ihtimalle 4. Yada 5. Olucaz gibime geliyo herkes bu hafta farkli esler secip birbirimizle yarisalim bence ama gercek bi yaris olsun hirs yapalim ne dersiniz ben simdiden rakibemi sectim tabi oda isterseEllssa ne dersin
Evet iyiki yarıştaymışsınız, yarışta olmasanız eksilerde olucakmışız nerdeyse..Slm kızlar kilom 65.0 fark 0.3 yüzdesi 0.46 nedense hepimizin gr oynamış hafta sonu yediğimizden mi acaba?
Zuhal azaydidemı geçmiş:) valla azayin sesi gür çıkınca ben o rakibini solda sıfır bırakır diyordum***2.Takim 443. Etap***
akrep33 (70.6 /68,1 /2,5 /3,54 %)
hedef52 (65,1 / 64.5 / 0.6 / 0.92 % )
uhs( 64,3 / 64/ 0,3/ 0,47%)
zuhal32( 65.3 / 65 /0,3 /0,46 %)
azaydidem ( 63,9 /63,8 /0,1 / 0,16%)
Melrin( 66,3 /66 /0.3 / 0.45%)
ambitious_girl (102.5 /102 /0.5 /o,49 %)
krakker (75,4 /75.2 /0.2 /0.27 %)
losefar ( 59,8 /59,6 /0,2 /0,33 %)
2. Takim ortalamasi % 0,787
@hedef52 600 gr verdi ve 500 gr veren ambitious_girl rakibini yendi
@uhs 300 gr verdi, M Melrin 300 gr verdi berabere
@zuhal32 300 gr verdi, 100 gr veren rakibi azaydidem i yendi
krakker 200 gr verdi ve L losefar 200 verdi berabere
Kızlar haftaya yüzde ile olsun yarışımız, hadi bakalım kim kimi seçiyor
Ben deZuhal azaydidemı geçmiş:) valla azayin sesi gür çıkınca ben o rakibini solda sıfır bırakır diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?