Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Girseydin hafta içi yoğun bi şekilde görürdün şekerim menulerimden yaptiklarimdan
Seni daha çok görmek istiyorum sayfalarimizda bilgi ne sekerim
Ara ara girip okuyorum canım yorum yazmasam da bakıyorum sayfalara ama farklı bir menü görememiştim 2.5 kiloyu görünce bundan sonra dikkatli bakarım artık ne güzel hedefine ulaştın darısı başımıza artık bu hafta nasıl yarışıyoruz

kızlar dünki menüm
sabah:2 dilim ekmek,peynir
ara:1 mandalina
öğleatatesli salata,ayran
ara:1 mandalina,1 bardak süt
akşameynirli,mısırlı ızgara tavuk göğsu,1 dilim ekmek
yatsı:1 bardak sahlep
dünki mısır ve sahlep çok geldi sabah tartıda +300 gram vardı.bir de kahveyi azaltmalıyım.çok içiyorum ve sade nescafe,filitre kahve falan içiyorum.1 ocağa kadar 7 kilo vermem lazım.

vay anam vayyyy.bende kepek ekmek yedim diye üzülüyordum.sen ıspanakalı börek yemişssin

bende yeşil çaya başlıyacağım.herkes içiyor ve ciddi faydasını görüyor.sallam alsam olur mu?

Canim olurmuş AC gezdim resmen.. Doğru dürüst yemek yoktu menulerimde...
Sen katil sohbetlere, sadece bakmak okumak oolmaz

Sahlebi yatsida içme canim. Aksam ekmek yerine salata veya yeşillik ve yoğurt ye bebem

olmaz kaptanım daha az yemeli.herkes çok daha az yesin.(not:acımasız merve)
Canim ölçü önemli ve evet hamur isleri sabah yenmeli ve hedef cuma diye yemiş ve az yemiş aynen devam etmek icin .

Ne çok savundu hedefi istahi bana benzediği için sanirim

Bu hafta kaptanım gibi yapcam sabah öğle yiyip akşam yoğurt salata ile kapatcam umarım iyi bi sonuç alırım
ben öyle yapamıyorum iş yerinde olunca sabah öğlen az akşama iyi yiyorum ama birkaç gündür az yiyince valla uykum bile gelmiyor.bi yerde ne yersen o sun diye birşey okumuştum.hamuru yiyince hamur gibi oluyorsun.

hedef56 şimdi yarıştamıyız değilmiyiz?anlamadım.istersen seve seve devam edebilirim
Bu hafta hatta bu ay seninle yarışalım
Bu arada yıl başına kadar 7 kilo çok değil mi hadi olsun 2serden 4 kilo?
Neyse başlayalım elimizden geleni yapalım da
Bu 2 hafta ne yapmayı düşünüyorsun diyet spor Vs. ?

Ben +700 dum yarına +1.5 olurum bu gidişle
Ama su saatten sonra dikkat edip pztsiye -çıkmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…