Ara ara girip okuyorum canım yorum yazmasam da bakıyorum sayfalara ama farklı bir menü görememiştim 2.5 kiloyu görünce bundan sonra dikkatli bakarım artık ne güzel hedefine ulaştın darısı başımıza artık bu hafta nasıl yarışıyoruzGirseydin hafta içi yoğun bi şekilde görürdün şekerim menulerimden yaptiklarimdan
Seni daha çok görmek istiyorum sayfalarimizda bilgi ne sekerim
ambitious_girl ikimizin de 500-600 g. kilo vermemize sevindim. Birbirimize daha yeni ısınıyoruz biz seninle gene yarışa devam edebiliriz
Biz haftaya ayrılalım olmaz mı
vay anam vayyyy.bende kepek ekmek yedim diye üzülüyordum.sen ıspanakalı börek yemişssinSabah:1.5 cemenli yumurta
1 dilim yufka
1 damlasakizli kahve
Öğlen. çiçek ekmeğin 2 çiçeği
2 dilim eski kaşar
Domates
Ara.1 mandalina
Aksam ( bu ekmekler den sonra heleki yeşil çay ile su atmissam kilo geri gelir diyordum kilom 64.6)
Pırasa
4 kasik yoğurt
4 kasik barbunya
Çeyrek yufka dan ıspanaklı börek
Ara.1 cennet meyvesi ile süt inşallah
olmaz kaptanım daha az yemeli.herkes çok daha az yesin.(not:acımasız merve)Lütfen hafta sonu böyle devam et en azından akşamları yüklenme..
bende yeşil çaya başlıyacağım.herkes içiyor ve ciddi faydasını görüyor.sallam alsam olur mu?Yarın kahvaltıya misafirim geliyor.
Börek ve kek hazır mantar sucuk peynir türler hamur işleri...isim zor yani.en iyisi yiyen değil hizmet eden ev sahibi olayım.
Şimdi yeşil çay içiyorum. 3 yeşil cayi cam demlikte demledim.dün kilo verince hoşuma gitti aynısını bi daha istiyorum:)
Canim olurmuş AC gezdim resmen.. Doğru dürüst yemek yoktu menulerimde...Ara ara girip okuyorum canım yorum yazmasam da bakıyorum sayfalara ama farklı bir menü görememiştim 2.5 kiloyu görünce bundan sonra dikkatli bakarım artık ne güzel hedefine ulaştın darısı başımıza artık bu hafta nasıl yarışıyoruz
Sahlebi yatsida içme canim. Aksam ekmek yerine salata veya yeşillik ve yoğurt ye bebemkızlar dünki menüm
sabah:2 dilim ekmek,peynir
ara:1 mandalina
öğleatatesli salata,ayran
ara:1 mandalina,1 bardak süt
akşameynirli,mısırlı ızgara tavuk göğsu,1 dilim ekmek
yatsı:1 bardak sahlep
dünki mısır ve sahlep çok geldi sabah tartıda +300 gram vardı.bir de kahveyi azaltmalıyım.çok içiyorum ve sade nescafe,filitre kahve falan içiyorum.1 ocağa kadar 7 kilo vermem lazım.
Yaristasiniz canim, devamhedef56 şimdi yarıştamıyız değilmiyiz?anlamadım.istersen seve seve devam edebilirim
Teşekkür ederim canim. Haftaya sizlere de nasip olsunEllssa canım çok tebrik ederim derceye girmişsin.bizide dördüncü yapmışsın.
Sen bakma hedefe, hedefin stili bu ve onun bünye aliskin, hem yer hem kilo verir, isin sirrini kalmis maşallah .vay anam vayyyy.bende kepek ekmek yedim diye üzülüyordum.sen ıspanakalı börek yemişssin
Canim ölçü önemli ve evet hamur isleri sabah yenmeli ve hedef cuma diye yemiş ve az yemiş aynen devam etmek icin .olmaz kaptanım daha az yemeli.herkes çok daha az yesin.(not:acımasız merve)
Ben aktaran aldim ayri demiyorum demligimde, daha etkili oluyor ama işyerinde sallama daha iyi olur tabi.bende yeşil çaya başlıyacağım.herkes içiyor ve ciddi faydasını görüyor.sallam alsam olur mu?
ben öyle yapamıyorum iş yerinde olunca sabah öğlen az akşama iyi yiyorum ama birkaç gündür az yiyince valla uykum bile gelmiyor.bi yerde ne yersen o sun diye birşey okumuştum.hamuru yiyince hamur gibi oluyorsun.Bu hafta kaptanım gibi yapcam sabah öğle yiyip akşam yoğurt salata ile kapatcam umarım iyi bi sonuç alırım
Bu hafta hatta bu ay seninle yarışalımhedef56 şimdi yarıştamıyız değilmiyiz?anlamadım.istersen seve seve devam edebilirim
Olur tabi ki ben hep öyle kullaniyorumbende yeşil çaya başlıyacağım.herkes içiyor ve ciddi faydasını görüyor.sallam alsam olur mu?
Ben +700 dum yarına +1.5 olurum bu gidişlekızlar dünki menüm
sabah:2 dilim ekmek,peynir
ara:1 mandalina
öğleatatesli salata,ayran
ara:1 mandalina,1 bardak süt
akşameynirli,mısırlı ızgara tavuk göğsu,1 dilim ekmek
yatsı:1 bardak sahlep
dünki mısır ve sahlep çok geldi sabah tartıda +300 gram vardı.bir de kahveyi azaltmalıyım.çok içiyorum ve sade nescafe,filitre kahve falan içiyorum.1 ocağa kadar 7 kilo vermem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?