Lütfen hafta sonu böyle devam et en azından akşamları yüklenme..Sabah:1.5 cemenli yumurta
1 dilim yufka
1 damlasakizli kahve
Öğlen. çiçek ekmeğin 2 çiçeği
2 dilim eski kaşar
Domates
Ara.1 mandalina
Aksam ( bu ekmekler den sonra heleki yeşil çay ile su atmissam kilo geri gelir diyordum kilom 64.6)
Pırasa
4 kasik yoğurt
4 kasik barbunya
Çeyrek yufka dan ıspanaklı börek
Ara.1 cennet meyvesi ile süt inşallah
Sakın çekirdeğe başlamaSabah menüm daha doğrusu öğle
Az pide ile tereyağında yumurta, peynir,tereyağı çay..
Akşam
1 tabak sulu bir şekilde mantı..
Başka bişii yememişimeh belki az sonra çekirdek yada meyve tabii belki olmayadabilir bunların yerine bol su olabilir.
Başladım ama 1 kasede sonlandırdım, zor oldu ama olduSakın çekirdeğe başlama
Aaaa evet benimde var yeşil çayım, dur hemen alıp geleyim yanımda olsun yudumlarım soğuk soğukYarın kahvaltıya misafirim geliyor.
Börek ve kek hazır mantar sucuk peynir türler hamur işleri...isim zor yani.en iyisi yiyen değil hizmet eden ev sahibi olayım.
Şimdi yeşil çay içiyorum. 3 yeşil cayi cam demlikte demledim.dün kilo verince hoşuma gitti aynısını bi daha istiyorum:)
Hadi bakalım biz üç kişi olduk yokmu artıran katılmak isteyenAaaaa ben seni hic satarmiyimzuhal32 ben demek biz demek canim benim akrep zuhal ve ben ne dersiniz 3 kisilik bi yaris olsun bu haftada
Ama ben bgun bozdm normal yedm cokda yemedim ama yarndan snra aynen devam 1 saat sonra yola ckicaz grumceme gidiyoruz hafta sonu orda olucam cayimi aldim yanima diyetime insallah devam edicem ordada aayy smdiden tirstimmm yenmem lazim sizi yoksa cok pis sinir olurummmm
Ay canım benim yine beraberiz tabiki ama Akrep 2.5 kilo verince bizi dikkate alır mı kiAaaaa ben seni hic satarmiyimzuhal32 ben demek biz demek canim benim akrep zuhal ve ben ne dersiniz 3 kisilik bi yaris olsun bu haftada
Ama ben bgun bozdm normal yedm cokda yemedim ama yarndan snra aynen devam 1 saat sonra yola ckicaz grumceme gidiyoruz hafta sonu orda olucam cayimi aldim yanima diyetime insallah devam edicem ordada aayy smdiden tirstimmm yenmem lazim sizi yoksa cok pis sinir olurummmm
Girseydin hafta içi yoğun bi şekilde görürdün şekerim menulerimden yaptiklarimdanAkrep nasıl verdin 2.5 kiloyu ayrıntılı anlatır mısınnn
Ay canım benim yine beraberiz tabiki ama Akrep 2.5 kilo verince bizi dikkate alır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?