Olcak devamıda gelcek doğru yoldasınyarımşar porsiyon kuru ve pilav
bu sabah aç karına tarfıda gördüğüm 65,5
yıllar sonra 65 i test etmiş bulunaktayım
Sen ne diyorsun, super olur sonucun.Bu hafta kaptanım gibi yapcam sabah öğle yiyip akşam yoğurt salata ile kapatcam umarım iyi bi sonuç alırım
Kesinlikle canim. Yatağa yapistiriyor resmen, fazla fazla yenen aksam yemekleri. Sabahları da kalkamiyor insan o yuzden.ben öyle yapamıyorum iş yerinde olunca sabah öğlen az akşama iyi yiyorum ama birkaç gündür az yiyince valla uykum bile gelmiyor.bi yerde ne yersen o sun diye birşey okumuştum.hamuru yiyince hamur gibi oluyorsun.
Ben de dun çok cekirdek yedim coook..Ben +700 dum yarına +1.5 olurum bu gidişle
Ama su saatten sonra dikkat edip pztsiye -çıkmam lazim
Ben de dun çok cekirdek yedim coook..
Olcak devamıda gelcek doğru yoldasın
Allahtan sizin gibi çekirdek değil fındık yedimFilm izlerken bende çok çekirdek yedim inş çok almamışımdır Evet yarışa devam cumaya hepimiz vermiş olalım kızlar
ya bende haftasonu düşünüyordum akşamlarımı salata yapıcam bu hafta için demiştim.bu hafta hatta yılbaşına kadar rakibim sen ol istiyorum canım akrepciğimi kıskandım bende artık 62 leri görmek istiyorum.Bu hafta kaptanım gibi yapcam sabah öğle yiyip akşam yoğurt salata ile kapatcam umarım iyi bi sonuç alırım
Seve seve olur oyyy ben de sıkıldım bu saçma kilolardanya bende haftasonu düşünüyordum akşamlarımı salata yapıcam bu hafta için demiştim.bu hafta hatta yılbaşına kadar rakibim sen ol istiyorum canım akrepciğimi kıskandım bende artık 62 leri görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?