Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menümü anlatayım sabah tereyağlı yumurta peynir domates salatalık yeşillik 2 dilim peynirli börek 1 dilim nutellalı ekmek çay
Ara türk kahvesi
Öğle ve ara yok
Akşam yulaf kepeğini yoğurt pul biber, zencefil, zerdeçal karışımına ekledim öğünüm buydu
Ara yeşil çay yapmayı hedefliyorum

ben öyle yapamıyorum iş yerinde olunca sabah öğlen az akşama iyi yiyorum ama birkaç gündür az yiyince valla uykum bile gelmiyor.bi yerde ne yersen o sun diye birşey okumuştum.hamuru yiyince hamur gibi oluyorsun.
Kesinlikle canim. Yatağa yapistiriyor resmen, fazla fazla yenen aksam yemekleri. Sabahları da kalkamiyor insan o yuzden.

Menüm sabah krallara layık bi kahvaltı pazar günü bizde yoğun geçiyor
Poğaça, tereyağlı yumurta,, sarelle, tahinli pekmez, domates,salatalık, peynir,sucuk çay
Ara öğlen ikinci ara yok
Akşam
5-6 kestane
Yulaf kepeğini yoğurt pul biber zencefil zerdeçal kattım öğünüm buydu
Ara türk kahvesi olcak
Spor olarak sabah aç karnına 45 dk yürüyüş, ev temizliği ve 2 saat direksiyon dersi oldu

Niye Niye bu kötülüğü kendimize yapıyoruz?
68i görmüşken
Ben 64.5i görmüşken...
Bu rakamları kolay yakalayamiyoruz
Hemen duzeliyoruz ve geçen haftà yaptığımız gibi önce haftasonu aldiklarikizi sonrada 500 ğ. Daha veriyoruz.
Ben de dun çok cekirdek yedim coook..

günaydın kızlar
kilom 66,4cuma hedefim 64.0
çabuk gelen çabuk gidecek inşallah

Bu sabahki kahvaltım
150 ml light süt/3 kaşık mısır gevreği/1 küçük elma/2 köfte kadar et/1 etimek/1 tatlı kaşığı labne peynir

Bu hafta kaptanım gibi yapcam sabah öğle yiyip akşam yoğurt salata ile kapatcam umarım iyi bi sonuç alırım
ya bende haftasonu düşünüyordum akşamlarımı salata yapıcam bu hafta için demiştim.bu hafta hatta yılbaşına kadar rakibim sen ol istiyorum canım akrepciğimi kıskandım bende artık 62 leri görmek istiyorum.

günaydın kızlar nasıl geçti haftasonu akrepcim çok çokkk tebrik ederim.darısı başımıza inş
sabah 64,2 çıktım suçlusu da dün akşam köyden gelen yufkalar çok özlemişim tadını
bu hafta regl öncesi haftam ama ben tuzlu falan yemeyip çarkı tersine çeviricem kilo almıcam kilo vericem.

Slm kizlar kilom 66.9 hizli gelen hizli gidermis insallah gecen haftaki gibi olur nese artik bu kotulugu kendime yapmicam hafta sonu alip hafta ici aldiklarimi vermekten biktim zuhal32 le dun miladimiz olsun dedik ve tekrar 1 ayligina dukana basladik eger sklirsak dukan exspres yapariz ama dukandan ckmak yok artik agzimi muhurledim bozmadan devam edicez insallahhhh bu arada yarisa akrep ben ve zuhal 3 lu olrak devam ediyoruz

Seve seve olur oyyy ben de sıkıldım bu saçma kilolardan

Selam kizlar nasilsiniz.ctesi gunu görümcemin dügunu vardi .kinada süper olmuştum ama düğunde eh işte kirmizi uzun bir abiye almistim kiz tarafindan ben dahil 3 kişi 2 de erkek tarafi tam 5 kişi renk konusunda pişti olduk.
Düğunnde saçlarimi yuksek topuz yaptirdim hic begenmedim vakit olmadigi için düzelttiremedim de .yüzüm de fondotenden dolayi casper gibi olmuştu
Velhasil bir dügunun de sonuna geldim sanirim hayatim boyunca topuz yaptirmayacagim.......
5 gün izin aldim şu sn memleketteyim h annemler hem kayinvalidemler ayni sehirde...sabah annemdeydim bir ton patates soymuş kizartmak icin ve biber bu çok dedim ben yemiyorum çocuklar yer dedi...anlayscaginiz bir haftadir duzenim bozuldu.ama yurumeye devam oglum uyutuyorum simdi.o uyuyunca kendim disari atacagim bi hafta tek amacim sabit olmak.o yuzden rakip olarak beni saymayin canlar....

Menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yarım 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı tahinli pekmez yarım bardak portakal suyu
Ara elma
Öğle 1 kase ekşili köfte,yoğurt
Ara muz,bi avuç içi ceviz, 6-7 fındık, 7-8 cips
Akşam yulaf kepeğini yoğurt pul biber zencefil zerdeçal katcam
Ara Türk kahvesi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…