Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben olsam en azı kabul ederdim
ay ben çok göstereni kabul ediyorum ,aynı yerde tartılınca aynı çıkıyor allahtan senin tartı gibi kafayı yememiş daha
cuma gününe kadar yeni tartın gelir inşallh
yarış var yarış

menüm

sabah
yazmıştım

ara
2 ceviz 3 dut

öğlen

sarmısaklı yoğurtlu çılbır 1 yumurtalı

ara

2 ceviz 1 fındık

akşam

1 tane lahana sarması
az yoğurt

çayın yanında
2 kayısı 2 ceviz

3 litre su
spor yok

bugün çok kuruyemiş yemişim yazınca farkettim
yarın tartı ne diycek bakalım ,haftasonu aldığımı vericem gibi gözüküyo

ıspanak yenmezmi ,yoğurt varmı yanında

ben de kahveciyim de kahvaltı yapmayınca çok mutsuz oluyorum . bu arada bu cuma bildirim yapılacak mı bilmiyorum

bende kahvaltıcıyımm ,kahvaltısız diyetleri yapamıyorum

Tavsiyelerin için teşekkur ederim ...aslinda akşamlari ekmek yemiyorum ama menüde bahsettigim kuru biber kavurmasi (et yok) ekmeksiz yenmiyor maalesef.
Leblebi mevzusuna gelince memleketten getirdim(ablam verdi) yoksa almiyorum ben .gerci bazi diyetlerde de var ama bilmiyyorum dogruyu yanlisi.bizim hinerli bakicinin yaptigi bisküvili pasta dişinda sadik kaldim
Oglen arasi 30 dk yuruyuse ek yapamadim akşam alisverise gittik.

Günlük menü bildirimim
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi lavaş yeşil çay, portakal suyu
Ara yarım muz
Öğle 3 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı tavuklu mantar sote
Yoğurt
Ara
Avuç içi kuruyemiş
Akşam
1.5 kepçe mercımek çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı tavuklu mantar sote
Yoğurt
Ara
Çay
2 kalburabastı ( köyden kayınvalidem geldi mecburdum)
1 saat orta tempolu yürüyüş yapıldı

Senin yemişleri gordukce benim de yiyesim geliyor .sen bir dene bakalim faydasi olscak mi diyetine bir de spor yapip yapmadigini merak ettim.

ıspanak yenmezmi ,yoğurt varmı yanında

bende kahvaltıcıyımm ,kahvaltısız diyetleri yapamıyorum

Ayy sadece haslama canm yagsiz tuzsuz bikere denedim snra yogurt katip yedim ama yok yenmiyo midem kalkti biraktim ondan berj agzima surmedm ama insallah gzel sonuclar alicam bakalim

Bgunku menum sabah kizim hastalandi agzima bisey suremeden hastaneye gttik oyuzden sabah kahvalti yok
Ara bitki cayim - su
Ogle 3 kasik yogurt 1 dlim salam
Arada bitki cayim- su
Aksam 2 firinda baget
Az zeytin yagli limonlj yesil salata
Ara bitki cayi
Tekrar ara yarim muz 1 kucuk mandalina

Toplamda 3 kupa bitki cayi ve 2.5 lt su ictim bgun spor yok insallah sporda yapmaya calisicam artik bu arada 1 kcuk dlim un helvasi kacamagim var insallah yarin oda olmicak bakalim cuma gunu sonuclari bekliyorum bu arada bu sabah cuma gunku kilomdaydim hafta sonu aldim ve hemn verip pazartesi sabahina ayni uyanmak gzel bakalim cuma gnu ne olucak

günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiyim çok şükür iğneler haplar ayağa kalktım işe geldim.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bugün menümü yazayım.
sabah 1/2 simit 1 üçgen peynir çay
arada bol su çay
öğlen aynısı(canım bir şey istemediğinden yiyecek getirmedim okula)
akşam ne yaparım bilmiyorum yazarım yine
görüşürüz

canım süper gidiyorsun sakın bozma...cumaya belki dereceye girebilirsin, kızına da çok geçmiş olsun umarm ciddi birşeyi yoktur.

hoş geldin canım tkrar geçmiş olsun, burası da çok soğuk hele de bizim ev kombili ,dünyanın yakıt parasını ödüyoruz ama alt kat boş olduğu için( yazın gelip kışın giden bir gurbetçi) ısıtamıyorum evi 3 senedir canımdan bezdim

Geçmiş olsun canim

karatay kilo vermek istediğimizde nohut ve leblebi olmaz diyor , bende önceden leblebi yiyordum ,okuyunca vazgeçtim

Senin yemişleri gordukce benim de yiyesim geliyor .sen bir dene bakalim faydasi olscak mi diyetine bir de spor yapip yapmadigini merak ettim.

vallahi ben kuruyemişlerin çok faydssını görüyorum ,tokluk hissi veriyor ekmek yemediğim için ,gerçekten ceviz ekmeğin yerini tutyor bir süre sonra
aldığım 800 gitmiş dün
spor yapamadımmmm

Ayy sadece haslama canm yagsiz tuzsuz bikere denedim snra yogurt katip yedim ama yok yenmiyo midem kalkti biraktim ondan berj agzima surmedm ama insallah gzel sonuclar alicam bakalim
ayböyle anlatınca bende soğudum şimdi ıspanaktan

geçmiş olsun

Rakibem col gecmis olsun
Cok kotu salgin var bi kar yagsada temizlense hava diye dua ediyorum 2 ayda kzim 4 kez hasta oldu 10 gun arayla hastaneye gidiyoruz bole bisey olablirmi allah kotulerinden saknsin napalim ilaclarla idare ediyoruz
Bu arada yarisa devam diymi

Cok saol canm balgam ve geniz akintisi var dedi dktor cok kotu degil dedi ama gece ateslendi sabaha kadr uyku uyuyamadk ama insallah gecicek
Bu arada son gaz diyete devam hafta sonu almasaydim aldgimi vermekle ugrasmaz drek normal kilomdan gderdi ne gzel nese ama genede cuma gnku kilomdan eksidyim

Bu arada herkese gunaydin galiba surekli kilo alip vermektn metabolizmam allak bullak oldu cok yavas gidiyo isvecde bu kadr yavasmi gidiyodu hatrlayamamdm ama noralimi bozmuyorum gunde 300 400 gr versem 13 gunde 5 kiloya yakin kulo vermis olurum oda bna yetrde artar bile kendimi bu sekilde motive ediyorum

Insallah bugun kacamaksiz atlaticam bgunu agzimi tutucammm

Bildirimin persembe gunu olmasina pek sevinemedim en azndan yarn tarti gnu diyip kendimizi tutardik yemezdik diye dusunuyorum ama ben isvecccccc yapiyorummmm yemicemmmm her turlu tutucam kendimiiii

Ben de biraktim leblebiyi, önce çok yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…