ay ben çok göstereni kabul ediyorum ,aynı yerde tartılınca aynı çıkıyor allahtan senin tartı gibi kafayı yememiş dahaBen olsam en azı kabul ederdim
Hosgeldin canm hadi baklim bu hafta gzel sonclar bekliyoruz sendenben nescafe seviyorum turk kahveside oyuzden srun olmuyo sdece beni isvecden sogutabileck sey haslanmis ispanak onuda yemiyorum onun yerine yenilebileck seylerden yemege calisiyorum
ben de kahveciyim de kahvaltı yapmayınca çok mutsuz oluyorum. bu arada bu cuma bildirim yapılacak mı bilmiyorum
Tavsiyelerin için teşekkur ederim ...aslinda akşamlari ekmek yemiyorum ama menüde bahsettigim kuru biber kavurmasi (et yok) ekmeksiz yenmiyor maalesef.canım benimmsağolasınn
bugün çok az yemişsin güzelim ama nacizane tavsiyem sana akşam öğününde ekmek yemesen
birde leblebi yerine başka bi kuruyemiş daha iyi olur karatayta leblebi yasakların arasında
bu yazdıklarınla günü kapatırsan güzel ,çok az ama öğle öğününe biraz protein ekle
yürüyüşe devam etmen çok iyi aferin sana
Senin yemişleri gordukce benim de yiyesim geliyor .sen bir dene bakalim faydasi olscak mi diyetine bir de spor yapip yapmadigini merak ettim.ay ben çok göstereni kabul ediyorum ,aynı yerde tartılınca aynı çıkıyor allahtan senin tartı gibi kafayı yememiş daha
cuma gününe kadar yeni tartın gelir inşallh
yarış var yarış
menüm
sabah
yazmıştım
ara
2 ceviz 3 dut
öğlen
sarmısaklı yoğurtlu çılbır 1 yumurtalı
ara
2 ceviz 1 fındık
akşam
1 tane lahana sarması
az yoğurt
çayın yanında
2 kayısı 2 ceviz
3 litre su
spor yok
bugün çok kuruyemiş yemişim yazınca farkettim
yarın tartı ne diycek bakalım ,haftasonu aldığımı vericem gibi gözüküyo
ıspanak yenmezmi ,yoğurt varmı yanında
bende kahvaltıcıyımm ,kahvaltısız diyetleri yapamıyorum
canım süper gidiyorsun sakın bozma...cumaya belki dereceye girebilirsin, kızına da çok geçmiş olsun umarm ciddi birşeyi yoktur.Bgunku menum sabah kizim hastalandi agzima bisey suremeden hastaneye gttik oyuzden sabah kahvalti yok
Ara bitki cayim - su
Ogle 3 kasik yogurt 1 dlim salam
Arada bitki cayim- su
Aksam 2 firinda baget
Az zeytin yagli limonlj yesil salata
Ara bitki cayi
Tekrar ara yarim muz 1 kucuk mandalina
Toplamda 3 kupa bitki cayi ve 2.5 lt su ictim bgun spor yok insallah sporda yapmaya calisicam artik bu arada 1 kcuk dlim un helvasi kacamagim var insallah yarin oda olmicakbakalim cuma gunu sonuclari bekliyorum bu arada bu sabah cuma gunku kilomdaydim hafta sonu aldim ve hemn verip pazartesi sabahina ayni uyanmak gzel bakalim cuma gnu ne olucak
hoş geldin canım tkrar geçmiş olsun, burası da çok soğuk hele de bizim ev kombili ,dünyanın yakıt parasını ödüyoruz ama alt kat boş olduğu için( yazın gelip kışın giden bir gurbetçi) ısıtamıyorum evi 3 senedir canımdan bezdimgünaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiyim çok şükür iğneler haplar ayağa kalktım işe geldim.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bugün menümü yazayım.
sabah 1/2 simit 1 üçgen peynir çay
arada bol su çay
öğlen aynısı(canım bir şey istemediğinden yiyecek getirmedim okula)
akşam ne yaparım bilmiyorum yazarım yine
görüşürüz
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım rapor aldım evde yatıyorum acayip bir salgın var herkes hasta ailemden en az 5-6 kişi hasta
Yediklerime dikkat ediyorum zaten canım da istemiyor ama meyve çok yediriyorlar hastayım diye
Daha adetde olmadım inş olurum eskiden güzel düzenliydi spiralden sonra duzenim kayboldu çok korkuyorum kazayla hamile kalırım diye
Perşembe yapilacak canim. Cuma değilben de kahveciyim de kahvaltı yapmayınca çok mutsuz oluyorum. bu arada bu cuma bildirim yapılacak mı bilmiyorum
günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Tavsiyelerin için teşekkur ederim ...aslinda akşamlari ekmek yemiyorum ama menüde bahsettigim kuru biber kavurmasi (et yok) ekmeksiz yenmiyor maalesef.
Leblebi mevzusuna gelince memleketten getirdim(ablam verdi) yoksa almiyorum ben .gerci bazi diyetlerde de var ama bilmiyyorum dogruyu yanlisi.bizim hinerli bakicinin yaptigi bisküvili pasta dişinda sadik kaldim
Oglen arasi 30 dk yuruyuse ek yapamadim akşam alisverise gittik.
Senin yemişleri gordukce benim de yiyesim geliyor .sen bir dene bakalim faydasi olscak mi diyetine bir de spor yapip yapmadigini merak ettim.
ayböyle anlatınca bende soğudum şimdi ıspanaktanAyy sadece haslama canm yagsiz tuzsuz bikere denedim snra yogurt katip yedim ama yok yenmiyo midem kalkti biraktim ondan berj agzima surmedm ama insallah gzel sonuclar alicam bakalim
günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiyim çok şükür iğneler haplar ayağa kalktım işe geldim.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bugün menümü yazayım.
arada bol su çay
görüşürüz
günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiyim çok şükür iğneler haplar ayağa kalktım işe geldim.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
bugün menümü yazayım.
arada bol su çay
görüşürüz
canım süper gidiyorsun sakın bozma...cumaya belki dereceye girebilirsin, kızına da çok geçmiş olsun umarm ciddi birşeyi yoktur.
hoş geldin canım tkrar geçmiş olsun, burası da çok soğuk hele de bizim ev kombili ,dünyanın yakıt parasını ödüyoruz ama alt kat boş olduğu için( yazın gelip kışın giden bir gurbetçi) ısıtamıyorum evi 3 senedir canımdan bezdim
Ben de biraktim leblebiyi, önce çok yerdim.karatay kilo vermek istediğimizde nohut ve leblebi olmaz diyor , bende önceden leblebi yiyordum ,okuyunca vazgeçtim
vallahi ben kuruyemişlerin çok faydssını görüyorum ,tokluk hissi veriyor ekmek yemediğim için ,gerçekten ceviz ekmeğin yerini tutyor bir süre sonra
aldığım 800 gitmiş dün
spor yapamadımmmm
ayböyle anlatınca bende soğudum şimdi ıspanaktan
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?