Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü
Sabah
1 Türk kahve
Öğlen
Biraz yufka
2 yk domates sosu
2 kk peynir

Ara 1 kase yoğurt baharatlı
Aksam
Yarım Kıymalı pide
Sıkma meyve suyu 1 bardak
Nescafe
krakere derken sen de pideleri sıkmaları meyve sularını nescafeleri hupletmissin akşam

ben haftaya kadar beklemiycem, pazartesi gününe hepinizden güzel bir performans bekliyorum

pazartesileri unutmayın lütfeenn,ona göre yiyinnn

3 günde aldığımızı 4 günde vermeye çalışınca olmuyooo
Kız ben hafta sonu da kaçamak yapmamıştım amaaa

Menü

Sabah
Yogurt baharat karışımı

Kahvaltı
Peynir,zeytin,bal tereyağı,pide çay,süsbiber sosu, 1 tablet omega3

Öğle yok

Akşam
Yogurt karışımı

Pirinç pilavı,tavuk, yarım kase çorba, turp, süs biberi...

Bol suu
Hala içim yanıyor, karışım çok su içiriyor

Spor
80 dk yuruyuş

ben haftaya kadar beklemiycem, pazartesi gününe hepinizden güzel bir performans bekliyorum

pazartesileri unutmayın lütfeenn,ona göre yiyinnn

3 günde aldığımızı 4 günde vermeye çalışınca olmuyooo
Valla cok haklisin canm artik kimse hafta sonu birakmasin diyee devam etsin sporunada lutfennnn haftaya dreceye girelim bari yaa cok istyorummm bennn sizde isteyinnnn

Ellssa Kaptanim naptin verdigin kiloyu geri almissin amaninnn bu hafta bize takil sennn en iyisi

Kizlarrrr lutfenn pazartesi gunu herkes kilo bildiriminde bulunsun kimse kilo almis olmasin hatta vermis olursaniz gr da olsa sevinirim

* 2.Takım 447. Etap ***

akrep33 (68,1/ 70 / -1,9 / -2,79%)
hedef52 (66,2/ / / % )sabit
uhs( 64,1/ 64,5/ -0,4/-0,62 %)İzinli
zuhal32( 64,8 /64,3 /0,5 /0,77 %)
azaydidem ( 63,9 / 63,2/ 0,7/1,1 %)
Melrin( 65,5 /66.5 / -1/ -1.53%)
krakker (75 /74.2 /0.8 / 1.07 %)
losefar ( 59,6 /60 / -0,4/ -%0,67)

2. Takım ortalaması : %-0,333

Ayy listeye bak yerlerdeyiz resmennnn cok uzuldum bu hafta bole olmasina gerckten ben hepimizden umitliydim cokda iyi gidiyoduk aslnda

M Melrin L losefar ben azminizden dolayi sizi tebrik ediyorum cnku bu hafta menuleriniz gzeldi ayriyetten sporda yaptiniz yinede arti olmaniz sasrtici eger beni bi kcugunuz olarak dinlerseniz size bi onerim varrrr

Sporunuzu cok abartmasaniz yuruyus yapiyosanz aksam 20 dakidan fazla egzersiz yapmayin mesela yani toplam 1 bcuk saati gecmesin sporlariniz cok agir sporlar yerine yuruyus yapsaniz bu hafta aslnda dahaa iyi olur
Bide son olrak menulerinzde kuru yemisleri bu haftalik ckartsaniz yerine bol protein ve lif ekleseniz yani sebze salata tavuk yumrta sut yogurt gbi ara ogunlernizi sutle bitki caylariyla gecistirseniz yda bir mandalinayla mesela ornek veriyorum ama bu hafta ozetle sizden istedigim

Sporu abartmayip menulernzdeki findik fistklari ckarip yerine protein agirlikli beslenmenizi istesem bu haftalikkkk bide bole deneyin bakalim nolcak ben daha gzel kilo vericeginize inaniyrum tabi bu benim onerim yinede size kalmis

@uhs ben senin gitmeni istemiyorum lutfen izine ayrilma cnku istersen cok gzel kilo verebliyosun ve kendini cok gzel tutuyosun gectigimiz haftalardan biliyorum biz hafta sonlari artilarla donerken sen kilo vermis olrak dondugun haftalari bliyorum oyuzden sen yeterki iste basarablirsn bnun yoluda bizimle kalip devam etmennn

Neyse olsun bakalım bu haftanın acısını çıkaralım bende o kadar uğraştım giden ortada... Yarından itibaren dikkat edelim Menü bildirelim spor yapalım.didemcim çok haklısın aynen katılıyorum

Hoşgeldin canım..
Kurallarımız ilk sayfamızda..
Kendini tanıtırmısın bize?
Kaptanım daveti için çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen tamamen benimle ilgili bir konudan dolayi başka bir takıma geçmek istedim takımımız çok hoş ama 70 lerde bile çok az kişi var bana yakın kilosu olan bir takıma gecsem daha çok motive olurum 100 kilo ile başlayacağım çünkü Özür dilerim tekrar

Tamam canım..
Yolun açık olsun

İnanın kızlar kendimi çok iradeli hissediyorum.Sizlerle birkaç şey paylaşmak istiyorum.Mesela geçen hafta çok aç hissettiğim anda hatta didemle yazışırken kapı çaldı vee komşu börek patates salatası ve kabak tatlısı getirdi düşündüm bütün emeğime yazık olcak yemedim eşime yedirdimm tabi azaydidem beni motive etti :) dün bakıcıya girdim kek tatlı koydu sadece çay içtim ısrar edince 1 çatal aldım.Akşam oturmaya gittik tabi orada da ikram vardı 1 lokma aldım.Yani kendimi tutabiliyormuşum gezmeye gitmek istemiyordum yerim diye artık uzak kalmıyorum hatta öğleden sonra apartman günü var oraya gideceğim ve yemeyeceğimm hedefime ulaşana kadar devam amacım 60 kilo olmak ve belli bir süre korumak sonrasında 57 hedefim var yani uzunca süre beraberiz kızlarr :) dünkü yazdıklarıma kimse alınmasın kırmak için yazmadım özellikle akrep kaptanım seni motive olalım istiyorummm öpüyorum hepinizi...

Kaptanım sabah bal tereyağı cis olmuş
Pidenin falan ölçüsü ne kadar
Aksamda pilav cis
Bunların ölçüsü de önemli ölçüsünü yazalım bence
Ama yürüyüşün iyi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…