Bugünden başla bakalım haftaya güzel performans bekliyorum Senden akrepcim
krakere derken sen de pideleri sıkmaları meyve sularını nescafeleri hupletmissin akşamMenü
Sabah
1 Türk kahve
Öğlen
Biraz yufka
2 yk domates sosu
2 kk peynir
Ara 1 kase yoğurt baharatlı
Aksam
Yarım Kıymalı pide
Sıkma meyve suyu 1 bardak
Nescafe
Yok canım neden kızayım ama ben de oyle bi kaçamak yapmadım ve çok da yurudum..Bana kızma ama çok fazla olmuş takım adına da
Ben bugun sabahtan yoğurt baharat karışımına başladım..Şimdi karnımda makine var sanki, bağırsak da çalıştırıyomuş, unutmuşum ben..Bugünden başla bakalım haftaya güzel performans bekliyorum Senden akrepcim
Kız ben hafta sonu da kaçamak yapmamıştım amaaaben haftaya kadar beklemiycem, pazartesi gününe hepinizden güzel bir performans bekliyorum
pazartesileri unutmayın lütfeenn,ona göre yiyinnn
3 günde aldığımızı 4 günde vermeye çalışınca olmuyooo
yedığım yarım pıde kaptancım , sıkma meyve suyu(katı meyve sıkcagından sıktım)cezama razıyım .krakere derken sen de pideleri sıkmaları meyve sularını nescafeleri hupletmissin akşam
Valla cok haklisin canm artik kimse hafta sonu birakmasin diyee devam etsin sporunada lutfennnn haftaya dreceye girelim bari yaa cok istyorummm bennn sizde isteyinnnnben haftaya kadar beklemiycem, pazartesi gününe hepinizden güzel bir performans bekliyorum
pazartesileri unutmayın lütfeenn,ona göre yiyinnn
3 günde aldığımızı 4 günde vermeye çalışınca olmuyooo
Hoşgeldin canım..merhabalar arkadaşlar bu takıma davet edildim kuralları nereden okuyabilirim ya da benim için paylaşır mısınız
Kaptanım daveti için çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen tamamen benimle ilgili bir konudan dolayi başka bir takıma geçmek istedim takımımız çok hoş ama 70 lerde bile çok az kişi var bana yakın kilosu olan bir takıma gecsem daha çok motive olurum 100 kilo ile başlayacağım çünkü Özür dilerim tekrarHoşgeldin canım..
Kurallarımız ilk sayfamızda..
Kendini tanıtırmısın bize?
Tamam canım..Kaptanım daveti için çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen tamamen benimle ilgili bir konudan dolayi başka bir takıma geçmek istedim takımımız çok hoş ama 70 lerde bile çok az kişi var bana yakın kilosu olan bir takıma gecsem daha çok motive olurum 100 kilo ile başlayacağım çünkü Özür dilerim tekrar
Kaptanım sabah bal tereyağı cis olmuşMenü
Sabah
Yogurt baharat karışımı
Kahvaltı
Peynir,zeytin,bal tereyağı,pide çay,süsbiber sosu, 1 tablet omega3
Öğle yok
Akşam
Yogurt karışımı
Pirinç pilavı,tavuk, yarım kase çorba, turp, süs biberi...
Bol suu
Hala içim yanıyor, karışım çok su içiriyor
Spor
80 dk yuruyuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?