Giremiyorum bu hafta
Haftaya hedefim listeye girmek 1.8 kg vermem lazim
Tamam özellikle dikkat edicemo zaman bu hafta 1.8kg veriyosun ona göree haftasonuna çok dikkat et
benimde niyetim bu hafta 1 kilonun üzerinde vermek
Geçmiş olsun bebis iyidir umarimben çıkıyorum 2 gece uyuyamayınca kafa gitti
herkezi öpüyorum haftasonu dikkkaaaattt
pazartesi kilo bildirimi var unutmayın
Tamam özellikle dikkat edicem
Geçmiş olsun bebis iyidir umarim
canım sen yine iyisin ben bu hafta yine cok dikkat ettim ve hergün yürüyüş ama +400 neler oluyor anlamıyorum çakıldım resmen bu 60'a.....son derece üzgünüm ben
kızlar bu hafta için benim kusuruma bakmayın lütfen anlatmıştım hiç istek arzu yoktu.ama sizin yazdıklarınızı görünce hiç burdan ayrılasım gelmiyor.çok güzel gaza getirdiniz beni bugünden itibaren daha sıkı sarılıyorum diyetime ve evde de spor yapıyorum.(beni her zaman gaza getirin olur mu noooolurrr)
bilmiyorum canım neden böyle olduğunu durmayacağım ama daha çok hırslanıyorum.neden böyle oldu kii
menülerin gayet güzeldi ,bitki çayı içtinmi canım,bitki çayı şart ben içmeyince çok az gidiyo ,bu hafta bitkiçayına dikkat et yemeklerden önce 1 bardak ,yatmadan önce 1 bardak,tamammı
bilmiyorum canım neden böyle olduğunu durmayacağım ama daha çok hırslanıyorum.
senin verdiğin kilo 0,8 değil mi 0,7 yazmışsın kilona ..ama yüzden doğru
canım 1,5mu 0,5 mi??? listede hata olmasın sonraAman kızlar ne zor gidiyor vermek zorlaştı isveçin 6.günü ama 1.5 kilo gitti yinede devam etmem cuma günleri tartışınca yiyordum bu hafta sonu bozmak yok bakalım haftaya ne olur
rica ederimteşekkür ederim düzelttiğin için sabah 74.2 çıktım 800gr oluyo tabii
tebrikler fıstık bana yetişiyorsunSlm kizçelerrrrr
Dun iyiki isvec atak yapmisim diyorum kendi kendime cnku sonuctan mutluyum
Isvec baslangic kilom 65.7 pazar gunu
1.gun 64.7
2.gun 63.9
3.gun 63.8
4.gun 63.7
Veeeeeee 5.gun 63.2
Dunku menum saf protwin ilan ettim gunu ve ismini isvec atak koydum
Sabah 2 haslama yumrta
Ara Nescafe
Ara bitki cayi - su
Ogle 3 kasik yogurt 1 kasik yulaf kepegi
Ara bitki cayi - su
Aksam 3 baget firinda pismis 1 kasik yogurt
Ara bitki cayi- su
Kacamak yarim cikolatali gfret yedim
Kilomu birinizblisteye koyarsanz sevinirim kizlarrrr bgun aynen devam bozmicam haftaya 61 ucundanda olsa gorucem insallahhhhhh
Kilom 63.2
dertleşmek istediğim kişi geldi nihayet, bu hafta neden böyle olduk bilmiyorum ... senin menün de bu hafta çok güzeldi ve sporun ...benim de güzeldi kaçamak da yapmadım ve hergün deli gbi 50-60 dk yürüdüm ....Çok üzgünüm bu kaçamaksızlık ve spora rağmen artıdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?