Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Slm kizlar naptiysam olmadi gitmiyo artik durdu sankiii

Bende kiraz sapi alip icicem yarndan itibaren baslicam belki bi ise yarar cuma gnu 1 kilo vermis olmak istyorum insallahhh

Bu arada tadi nasl kotumu aliskinim aslnda bitki caylari icmeye ama genede bazilarini icemiyorum bende aksamlari yogurt kurune baslicam ve sporu aksatmicam insallah ama benim yogurt kurum kirmizi pul biber limon ve yogurt olucak dgerini yiyemem bunu bile zor bitiriyorm cnku nese pazartesine kilo almadan basladim bakalim nolcak herkese bol eksili gunlerrrrrr

şimdilik pazartesiye kilo almadan başlamam bile yeterli bence
bitkiçayı içmeyi sevdiğim için bana güzel geliyo kirazsapı yanına başka çaylarda ekle

Kızlar bugün ölçülerimi alıyorum...
Bugünden itibaren, yürüyüşlerime ek olarak, plates, squat yapıyorum ve bir de bisiklet var..

Menü sonraları 100 kez zıplama tekrar gündemde..

Düşündüğüm plates, 21 günde tüm yağlardan kurtulma videosu... Korkunç bişi ve hatırladığım kadarıyla 1,5 saate yakın süresi...

Günlük kafadan 80 dk yürüyüşüm var zaten..

Bu kadar spora vitamin de lazım.. Ben o konuyu da araştırayım, bana uygun vitamin ayarlatayım..

Sabah bi kaç pantolon denemesi beni krize soktu...

Yeter artık gitsin bu pis kötü yağlar

squat dedikleri bumuymuşşşşş,bende merakediyodum nedir diye ,gerçekten çok yararlı.
Evet canım..

Kırmızı ile renklendirilen yerleri çalıştırıyor..Kaslar şekilleniyor ve bizim de en çok şikayet ettiğimiz yerler oralar..

Canım, sen son zamanlarda çok yüklendin kendine, çok aç bırakan diyetleri fazla yapınca vücut kitlenir..

Gel sen de bana takıl..

Sabah krallar gibi yiyelim..

Öğle ölçülü porsiyon menü, ekmek olmasın

Akşam daa çok fakir..

Ben kahvaltımı yaptım, çok güzel..Hala aç değilim..

Akşamı sadece yokurt kürü ile geçiricem, yersem üstüne meyve tabağı yaparım olur biter..

Squat öncesi ısınma hareketi yaparsan daha etkili olur.. Mesela ev koşturmacası aralarında bile yapabilirsin gün içinde.

Sen sinsi olamazsın kiiiiiiiiiiiiii

Canım 20 şer setlerle ne kadar yapabilirsen..

İlk başlangıçta 20 yap istersen sonra 10 ar 10 ar yükselt..Günde 100 tane çekenler var..

günde 100 taneee çokmuş

ben 10 dan başlıyayım sayı artııkça zorlaşıyor dime
plates ağrılarım ancak geçti
ben şimdi çıkıyorum pazara gidip balık.sebze alayımm

günde 100 taneee çokmuş

ben 10 dan başlıyayım sayı artııkça zorlaşıyor dime
plates ağrılarım ancak geçti
ben şimdi çıkıyorum pazara gidip balık.sebze alayımm
Bak şimdi sana squat takip tablosu göstericem, gör bakalım çokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…