Tamam canim başla bugün sen de..selam kızlarEllssa kaptanım bende squat yapmak istiyorum ya benimde 2 kilo fazlam var 59 kiloyum o bile şuan fazla görünüyo.Geçen akşam eşim ''bu ne hal göbek almış başını gitmiş çok saldın kendini '' dedi bana ki sadece 2 kilo fazlam var ve o göbekte göbek değil sadece sezeryan göbeği bunu da biliyo neymiş beni gaza getirmek için söylemişmiş çok sinir oldum
Spora basladigim için günde en az 2 yumurta yicem bende, protein şartcanımm seni hiç unuturmuuyuuumm
beraber vericez bu kiloları,beraber mezun olucazz,senin yerin ayrıı
cumayı çok merak ettim özellikle kaptanımızı
pazartesi hayallerr......... cuma............... gerçeklerrrr görücez bakalım
ben pazara çıkamadım servisi kaçırdım akrebin yüzünden
bende çılbır yedim 1 yumurtalı sarımsaklı yoğurtlu
@bur50 kimse duymasın ama yumurta çok çabuk kilo verdiriyooo,perşembe günü sende sırf yumurta yee fazlasıda kesinlikle zararlı değilmiş günde 10 yumurtaya izin var canan hocadan
@uhs senin yumurta gününde neler var bi anlatt
Suyu fazlalastir canimsormayın aldığımı hemen vermeliyim.
bugünkü menüm sabah:nescafe 1 parça boğaca
öğle :çay az peynir 1 dilim ekmek
akşam :ızgara da balık salata yemeyi düşünüyorum
1.5 litre su içeceğim
yürüyüş yapacağım inş...
Canim karisimi diyosan çok saglikli.merhaba güzellikler bugün kaçamaksız kapatalım günü .....benim kaçamaksız gidiyor ama çok acıktım .... eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ...bu arada öğlen arası koşu bandında 45 dk yürüdüm, akşam da çocukları eşime bırakıp yürüyeceğim. yeşilçay sayısını 2'ye çıkardım ve birkaç gündür zecfl-zerdçl-tarşın karışımından yiyorum ...metobolizmamın allak bullak olmasından korkuyorum bir şey olmaz dimi, kalbimizden böbreğimize birçok organımız etkileniyor ya ondan diyorum .
ölçüleri almam için en uygun zaman ne zaman olur ki O_OTamam canim başla bugün sen de..
İlk gün 55 squat yapiyoruz..
Yarışmaya da katilabilirsin.
Olculerimi galip yazicam ajandama.
Göğüs bel göbek bacak
Sabah AC karnina şekerimölçüleri almam için en uygun zaman ne zaman olur ki O_O
tmmdır kaptanım teş.ederimSabah AC karnina şekerim
Ben 3. Kupami az önce ictimkızlarr günde 3 bardak bitkiçayı içmeyi unutmayııınnnnn
Acayip bağırsak calistiriyor.Yoğurt kurune ben de başlıyorum
Ayıptır söylemesi hemoroid olmustum yoğurt kürüne bol kattığım acı biberden biliyordum. Anladığım kadariyla limon daha çok dokunuyor.limonsuz kürleri yapabilirim.
Yumurta günü de aklımı celiyor
Bubhafta hergun kilo bildereyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?