Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tamam canim başla bugün sen de..

İlk gün 55 squat yapiyoruz..
Yarışmaya da katilabilirsin.

Olculerimi galip yazicam ajandama.
Göğüs bel göbek bacak

Spora basladigim için günde en az 2 yumurta yicem bende, protein şart

Suyu fazlalastir canim

Canim karisimi diyosan çok saglikli.

Slm kızlar
Çok sey yazmışsınız anca okuyabildim

Kilom 67.0
Sabah 67.4 yani 1 günde 1 kilo fazlaydim oysa öyle bir kacamak yapmadım. Tuzlu zeytin yemistim kaçamak herhalde ondan oldu.

#spora başladım öğlen 22 dk koşu bandında yürüdüm biraz daha yuricem

Sabah kahvaltım diyette cokbuygun degildi öğlen aksam ve ara iyi gidiyor.

Bu haftaki hedefim 65.5 olmak.
Sonrada 64.0 olmak
Bunu sık sık tekrarlicam

Yoğurt kurune ben de başlıyorum
Ayıptır söylemesi hemoroid olmustum yoğurt kürüne bol kattığım acı biberden biliyordum. Anladığım kadariyla limon daha çok dokunuyor.limonsuz kürleri yapabilirim.

Yumurta günü de aklımı celiyor

Bubhafta hergun kilo bildereyim size

Direksiyon sınavını geçince okula profiterol sözüm vardı onlara yapınca evdekılere de yaptım akşam 2 yemek kaşığı makarna kahve yanında 2 profiterol fazlam oldu

Slm kizlarrr okadr cok sey yazmissknz ki anca okuyup cvp verebildim

Ellssa cim isvec cuma gunu bitiyo cumartesi akdeniz diyetine baslicaz bol bol yicem hemde kilo vericem bence akdeniz diyeti sizlere gore menum menulerime az dedginiz icn diyorum akdeniz dyetinde bol bol ara ogun var balik baklagiller ve sebze meyve agirlili bi diyet 2 haftada 6-8 kilo verdiriyomus ama okadr verilicegini sanmiyorum yorumlarada baktim veren var ama en az 4 kilo veren var yrumlardan okudugum kadryla oyuzden hem vcdum dinlenir kilo vermesem bile kilomu sabitlerim bu dyetle dye dusunuyorum

Bgunku menum
Sabah nescafe

Ara bitki cayi-su

Ogle koca kase yogurt bir dilim salam

Ara su

Aksam balik salata ardinda 1 tane kcuk portakal yedim

Ara bitkicayi - su

Aksam yemeginden hemen once kiraz sapi cayi demledim 1 bardak ictim 3 bardak daha su ictim cnku alisverisden geldim su icemedim dsarda tartildim 63.0 gsterdi tarti beni mutlu etti tartimin pilinide yeniledm bu arada dun sabh beni uyuz etmisti cnku

Ve smdi yesil maske yaptim yuzume bekliyorum birazdan yuzumu yikayip spora baslicam leslie yapicam yine yapabilirsemde zumba yapicam bgun yorucu bugundu ama yinede spor yapmam lazm skilasmam lazmmmmmm

Demet akalinin 3 gunde 3 kilo diyeti var sirf yumrta yiyo gun boyu ve ilk gun 1 kilo vermis roprtajinda yaziyodu bence hepimiz persembe gunu saf protein gunu ilan edelim goruceksiniz cok gzel kilo vermis olucaz cuma sabahi

Acayip bağırsak calistiriyor.
Daha önce bu kadar ciddiye almadigimdan sanirim bu kadar etki etmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…