Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kirapsapının tadı kötü değil canım karışık bitki çayının tadına benziyor

bende sana takılıyorum kaptanım bugün neler yedin yazmadıysan alabilir miyiz

merhaba kızlar bu hafta dereceye girelim ptesi cuma tartılma işi çok iyi oldu artık haftasonu eskisinden daha çok dikkat etmeye başladık , bu hafta eksiler ve sabitler var ne güzl....
benim bu hafta herzamanki gibi dikkat edip yürüyüşlerimi aksatmayacağım , diğer haftalardan farklı olarak perşembe günü sabah normal kahvaltı yapıp günü sadece 1 lt süt ile kapatacağım nasıl fikir sizce????

gelelim losefarın bugünkü menüsüne:

sabah :1 haşlanmış yumurta , birkaç zeytin, (peynir yoktu), 1 lokma reçel, azıcık ekmk

ara:türk kahvesi+yeşilçay

öğlen :1 küçük süt 1 avuç badem

Arasanırım kahve olacak)

Akşam:
1 kase mercmk çrb, salata, yoğıurtlu kuru biber .ekmek yemeyeceğim kızlar size söz

selam kızlar Ellssa kaptanım bende squat yapmak istiyorum ya benimde 2 kilo fazlam var 59 kiloyum o bile şuan fazla görünüyo.Geçen akşam eşim ''bu ne hal göbek almış başını gitmiş çok saldın kendini '' dedi bana ki sadece 2 kilo fazlam var ve o göbekte göbek değil sadece sezeryan göbeği bunu da biliyo neymiş beni gaza getirmek için söylemişmiş çok sinir oldum

Beni unuttunuz yaaa
Hadi bu hafta 3 umuz yarısalim cuma sonuçları goruruz
Akrep
Krakker
Ben
Kilosu yakın olanlar

canımm seni hiç unuturmuuyuuumm
beraber vericez bu kiloları,beraber mezun olucazz,senin yerin ayrıı
cumayı çok merak ettim özellikle kaptanımızı

pazartesi hayallerr......... cuma............... gerçeklerrrr görücez bakalım
ben pazara çıkamadım servisi kaçırdım akrebin yüzünden
bende çılbır yedim 1 yumurtalı sarımsaklı yoğurtlu
B bur50 kimse duymasın ama yumurta çok çabuk kilo verdiriyooo,perşembe günü sende sırf yumurta yee fazlasıda kesinlikle zararlı değilmiş günde 10 yumurtaya izin var canan hocadan
E ecem847 senin yumurta gününde neler var bi anlatt

Kızlar okullar tatil olunca evdeyim :)cumaya göre +200 sinir oldum Ah o nohutu yemeyecektim cumaya vermek istiyorum yaa

benimde bu gün aklıma geldi yarıyıl tatili var bide ,onu nasıl atlatıcaz bakalım
nohutu bu gün dedi canan hoca nişasta miktarı çokmuş ,fasulye ye canım

sormayın aldığımı hemen vermeliyim.
bugünkü menüm sabah:nescafe 1 parça boğaca
öğle :çay az peynir 1 dilim ekmek
akşam :ızgara da balık salata yemeyi düşünüyorum
1.5 litre su içeceğim
yürüyüş yapacağım inş...

sabah tek yumurta 1 dilim ekmek söğüş salata
öğlen 2 yumurta söğüş salata
akşam 2 yumurta söğüş salata kırmızı biberli yoğurt
(eşim pide arası yumurta bol yeşillik çok seviyor onu istedi bugün bende yumurta günü yapıp günü değerlendiricem)

Menümü anlatayım
Sabah
Haşlanmış yumurta peynir 3 zeytin
Domates salatalık
2kepekli etimek
Zencefilli yeşil çay
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara
Armut ( küçük)
Öğle
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği
3 yemek kaşığı salçalı makarna
Yoğurt
Ara
Armut( küçük)
1 hurma
Akşam
5 yemek kaşığı Zeytinyağlı pırasa yemeği
Yoğurt
Yağsız Salata
Ara Türk kahvesi olcak

merhaba güzellikler bugün kaçamaksız kapatalım günü .....benim kaçamaksız gidiyor ama çok acıktım .... eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ...bu arada öğlen arası koşu bandında 45 dk yürüdüm, akşam da çocukları eşime bırakıp yürüyeceğim. yeşilçay sayısını 2'ye çıkardım ve birkaç gündür zecfl-zerdçl-tarşın karışımından yiyorum ...metobolizmamın allak bullak olmasından korkuyorum bir şey olmaz dimi, kalbimizden böbreğimize birçok organımız etkileniyor ya ondan diyorum .

kirapsapının tadı kötü değil canım karışık bitki çayının tadına benziyor

bende sana takılıyorum kaptanım bugün neler yedin yazmadıysan alabilir miyiz
Sabah
Yoğurt karisini

Ara
Kahvalti, 1 haşlanmış yumurta, zeytin,deri peyniri,lavaş cay.

Akşam
Yoğurt karisimi ve meyve düşünüyorum.

Yuruyusum tamam, akşam ebrucum ile bulusucam bi ara plates yapicaz..
Sporlarimi sonra yazarim.

Veee tartima pil almaya unuttum

bu arada squat yapacak arkadaşların dizine çok dikkat etmesi gerekiyor sanırım , ben şu an 60 kg 'ım 57 olunca ben de jilllian başlayacağım çok güzelllll yorumlar okudum
Pssstt hayr dusunelim, hayirli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…