kirapsapının tadı kötü değil canım karışık bitki çayının tadına benziyorSlm kizlar naptiysam olmadi gitmiyo artik durdu sankiii
Bende kiraz sapi alip icicem yarndan itibaren baslicam belki bi ise yarar cuma gnu 1 kilo vermis olmak istyorum insallahhh
Bu arada tadi nasl kotumu aliskinim aslnda bitki caylari icmeye ama genede bazilarini icemiyorum bende aksamlari yogurt kurune baslicam ve sporu aksatmicam insallah ama benim yogurt kurum kirmizi pul biber limon ve yogurt olucak dgerini yiyemem bunu bile zor bitiriyorm cnkunese pazartesine kilo almadan basladim bakalim nolcak herkese bol eksili gunlerrrrrr
bende sana takılıyorum kaptanım bugün neler yedin yazmadıysan alabilir miyizCanım, sen son zamanlarda çok yüklendin kendine, çok aç bırakan diyetleri fazla yapınca vücut kitlenir..
Gel sen de bana takıl..
Sabah krallar gibi yiyelim..
Öğle ölçülü porsiyon menü, ekmek olmasın
Akşam daa çok fakir..
Ben kahvaltımı yaptım, çok güzel..Hala aç değilim..
Akşamı sadece yokurt kürü ile geçiricem, yersem üstüne meyve tabağı yaparım olur biter..
tadı çok güzel değil ama yutuyorsun gidiyorBu kür iyiymiş kaptanı
Zencefil özellikle göbek yağlarını eritiyomus bugün bende yoğurdu içine katayim biraz tadı nasıl kötü mü oluyo iyimi
Beni unuttunuz yaaa
Hadi bu hafta 3 umuz yarısalim cuma sonuçları goruruz
Akrep
Krakker
Ben
Kilosu yakın olanlar
Kızlar okullar tatil olunca evdeyim :)cumaya göre +200 sinir oldum Ah o nohutu yemeyecektim cumaya vermek istiyorum yaa
sabah tek yumurta 1 dilim ekmek söğüş salatacanımm seni hiç unuturmuuyuuumm
beraber vericez bu kiloları,beraber mezun olucazz,senin yerin ayrıı
cumayı çok merak ettim özellikle kaptanımızı
pazartesi hayallerr......... cuma............... gerçeklerrrr görücez bakalım
ben pazara çıkamadım servisi kaçırdım akrebin yüzünden
bende çılbır yedim 1 yumurtalı sarımsaklı yoğurtlu
B bur50 kimse duymasın ama yumurta çok çabuk kilo verdiriyooo,perşembe günü sende sırf yumurta yee fazlasıda kesinlikle zararlı değilmiş günde 10 yumurtaya izin var canan hocadan
E ecem847 senin yumurta gününde neler var bi anlatt
Akrep varim diyoorBeni unuttunuz yaaa
Hadi bu hafta 3 umuz yarısalim cuma sonuçları goruruz
Akrep
Krakker
Ben
Kilosu yakın olanlar
Sabahkirapsapının tadı kötü değil canım karışık bitki çayının tadına benziyor
bende sana takılıyorum kaptanım bugün neler yedin yazmadıysan alabilir miyiz
Pssstt hayr dusunelim, hayirli olsun inşallahbu arada squat yapacak arkadaşların dizine çok dikkat etmesi gerekiyor sanırım , ben şu an 60 kg 'ım 57 olunca ben de jilllian başlayacağım çok güzelllll yorumlar okudum
Benim 3 klasik yoğurt karisim eklenince 6 kasik oluyor, hala cozemedim sirrinitadı çok güzel değil ama yutuyorsun gidiyor.Zaten 3 yemek kaşığı yoğurt olduğundan fazla olmuyor miktar olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?