bizim işyerinde de yapıyr arkadaşlar genelde kahvaltı yapılan odaya uğramamaya çalışıyorum ben simite dayanamıyorumSABAH İŞYERİNDE KAHVALTI YAPTIK ÖNCEDEN HABERİŞM OLDUĞU İÇİN KAZASIZ BELASIZ ATLATTIM
canım sen fena kaçırmışsın cııssları pastalar kurabiyeler ...inş artı olarak dönmez sana emeğin boşuna gitmesin..Slm kizlarrrr ohh ohh masallah ne cok konusmussunuz ben carsamba gunu bzmustum bliyosunuz aksam mantiyi erken yemistim daha bsey yemicem dedm ama tutamadim kendimi 1 koca dilim pasta ve 4 tane kurabiyebyedim ve sonuc dun sabah 64.4 kiloydum
Dunde saf protein olrak gune basladim ama gozum dondu sabah 2 haslanmis yumrta
Oglen 2 dlim pasta yedim
Ikindi gibi 7-8 tane kurabiye yedim
Evde olunca bole seyler bazen gzum donuyo tutamiyorum kendimi snra aksam alti gbi 1 tane but yedim
2 saat snra 1 tane muz 1 tane mandalina yedim
Gun boyu kiraz sapi cayi ve kendi cayimdan ictim
2 lt gecik su ictim aksam yemegimi yedikten sonra 2 kupa kiraz sapi cayi ictim 2 kupada kendi caymdan ictim bol bol su ictim cnku pisman oldum yedklerimden belki caylar ise yara dedim gitmese bile almim yetr dye dsundum ama bu sabah 600 gr gitmisti 63.8 kiloyum suan
Ve bgunde saf protein gunu yaptim ama tam uyucam size soz veriyorum yarin aldigim kiloyu vermis olucam ve 63.2nin altinda bi kilo bildiricem bu hafta azda olsa vermis olucam insallahhhhhhh
Bgunku menum
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak - su ve kendi cayimdan ictim
Kahvalti 2 haslanmis yumrta 2 kasik yogurt
Ara bitki cayi , kiraz sapi cayi - su
Ogle 3 kasik yogurt 1 kasik yulaf kepegi
Ara bitki cayi kiraz sapi cayi - su
Aksam 3 baget 1 kasik yogurt
Ara bitki cayim - kiraz sapi cayi -su
Bgunku menum bu sekilde olucak bozmicam kacamak yapmicam ve yarina hedefim 62.9 olmak hadi bakalim herkes bitki caylarina abansin aksami proteinle atlatin derim
Menümü anlatayım
Sabah Haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık 3 zeytin
Taze sıkılmış portakal suyu
Zencefilli yeşil çay
1 kepekli etimek
Ara yeşil çay
Muz
Öğle
2 yemek kaşığı kuskus salata
4 yemek kaşığı zeytinyağlı Brüksel lahana yemeği
Yoğurt ekmeksiz
1 çatal süt helvası
Ara
3 hurma
1 bardak süt
Akşam
1 kase Çorba
2 yemek kaşığı Salata
3 yemek kaşığı Zeytinyağlı brüksel lahana yemeği ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi olcak
bizim işyerinde de yapıyr arkadaşlar genelde kahvaltı yapılan odaya uğramamaya çalışıyorum ben simite dayanamıyorum. bu sabah da çeyrek simit yedim
canım sen fena kaçırmışsın cııssları pastalar kurabiyeler ...inş artı olarak dönmez sana emeğin boşuna gitmesin..
azaydidem çok coşkulu bi gün olmuş bazen benim de gözüm dönüyor sıkılıyorum bunalıyorum kaçamak yapıp sonra pişman oluyorum nolcak bu halimiz bilmiyorum çevremdeki zayıfları görüp napıyorsun kendine deyip kızıyorum
İlginç bir menüMrhb menum
Sabah:az ekmek 10 zeytin ceyrek simit
Ara elmakurusu
Ogln:kucuk sut 1avuc badem
Ara kucuk sut
Aksm: yumrta salarasi az ekmk 4 ceviz15 zeytin
Yuruyus 2 saat
Su 2.250 ml
2 kupa yesilcay
*** 2.Takım 448. Etap ***
akrep33 (70 / / / %)
hedef52 (66,2/ 66.1/0.1 /0.15 % )
zuhal32( 64,3 / / / %)
azaydidem ( 63,2/ / / %)
Melrin( 66.5 / 66/ 0.5/ 0.75%)
krakker (74.2 /73.5 /0.7 /0.94 %)
losefar ( 60 /59,1 /0,9 / %1,5)
2. Takım ortalaması %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?