Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

SABAH İŞYERİNDE KAHVALTI YAPTIK ÖNCEDEN HABERİŞM OLDUĞU İÇİN KAZASIZ BELASIZ ATLATTIM

Slm kizlarrrr ohh ohh masallah ne cok konusmussunuz ben carsamba gunu bzmustum bliyosunuz aksam mantiyi erken yemistim daha bsey yemicem dedm ama tutamadim kendimi 1 koca dilim pasta ve 4 tane kurabiyebyedim ve sonuc dun sabah 64.4 kiloydum

Dunde saf protein olrak gune basladim ama gozum dondu sabah 2 haslanmis yumrta
Oglen 2 dlim pasta yedim
Ikindi gibi 7-8 tane kurabiye yedim
Evde olunca bole seyler bazen gzum donuyo tutamiyorum kendimi snra aksam alti gbi 1 tane but yedim

2 saat snra 1 tane muz 1 tane mandalina yedim

Gun boyu kiraz sapi cayi ve kendi cayimdan ictim
2 lt gecik su ictim aksam yemegimi yedikten sonra 2 kupa kiraz sapi cayi ictim 2 kupada kendi caymdan ictim bol bol su ictim cnku pisman oldum yedklerimden belki caylar ise yara dedim gitmese bile almim yetr dye dsundum ama bu sabah 600 gr gitmisti 63.8 kiloyum suan

Ve bgunde saf protein gunu yaptim ama tam uyucam size soz veriyorum yarin aldigim kiloyu vermis olucam ve 63.2nin altinda bi kilo bildiricem bu hafta azda olsa vermis olucam insallahhhhhhh

Bgunku menum
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak - su ve kendi cayimdan ictim

Kahvalti 2 haslanmis yumrta 2 kasik yogurt

Ara bitki cayi , kiraz sapi cayi - su

Ogle 3 kasik yogurt 1 kasik yulaf kepegi

Ara bitki cayi kiraz sapi cayi - su

Aksam 3 baget 1 kasik yogurt

Ara bitki cayim - kiraz sapi cayi -su

Bgunku menum bu sekilde olucak bozmicam kacamak yapmicam ve yarina hedefim 62.9 olmak hadi bakalim herkes bitki caylarina abansin aksami proteinle atlatin derim

SABAH İŞYERİNDE KAHVALTI YAPTIK ÖNCEDEN HABERİŞM OLDUĞU İÇİN KAZASIZ BELASIZ ATLATTIM
bizim işyerinde de yapıyr arkadaşlar genelde kahvaltı yapılan odaya uğramamaya çalışıyorum ben simite dayanamıyorum . bu sabah da çeyrek simit yedim

canım sen fena kaçırmışsın cııssları pastalar kurabiyeler ...inş artı olarak dönmez sana emeğin boşuna gitmesin..

azaydidem çok coşkulu bi gün olmuş bazen benim de gözüm dönüyor sıkılıyorum bunalıyorum kaçamak yapıp sonra pişman oluyorum nolcak bu halimiz bilmiyorum çevremdeki zayıfları görüp napıyorsun kendine deyip kızıyorum

Emegim bosa gtmesin dye toparladim kendimi canm aldigimi vericem hatta cuma gnku kilomdanda cermis olucam insallah

Ayy o zayiflari grdukce saclari baslarini yolasim geliyo hem cok yiyip hemde kilo almayan zaten beni ölduryo ben nye ole degilim de cildiriyorum

Gozumn dondugu anlar cok oluyo artik zaten eskisi gbi kendimi tutmakta cok zorlaniyorum sali gunku kiloma gore mayis ayinda diyete basladigimdan beri 17.1 kilo vermisim bgun onu farkettim cok az kaldi bari 1 sene dolmadan hedefime ulasabilsem
Tek temennim bu onumde 2 bucuk ayim var

Mrhb menum
Sabah:az ekmek 10 zeytin ceyrek simit
Ara elmakurusu
Ogln:kucuk sut 1avuc badem
Ara kucuk sut

Aksm: yumrta salarasi az ekmk 4 ceviz15 zeytin
Yuruyus 2 saat
Su 2.250 ml
2 kupa yesilcay

Bugün de diyeyim devam edebilseydim Sabah 65. 5 olurdum belki ama pek umutlu değilim.
Kahvaltıdan sonra bir programa gittik.saat 12de başladı. Gitti yemek saati.keşke yanımda araoguunu vardı yeseydim o saatte.işimiz bittiğinde saat 2.30du araoguunu yaptım. Eve gelince öğlen yemeği yedim.sonra ikindi araoguunu...yiyecek aradım durdum.malesef
2 dilim ispanakli börek
4 yerli muz
1 portakal
1 dilim pide az menemen 2 zeytin aksam yemegimdi .
Şimdi yazarken fark ettim de ben daha kötü olduğunu düşünuyordum.
Neyyyse depresyona girmiyim

Sen yerken ben spor yapıyordum ben yerken de sen tabiki neyse spor bildirimi yapayım
45 dk Jessica
10 dk sopalı hareketler
200 ip atlama
100 mekik
20 plank
20 sguat
10 yarı şınav
Yarım saat parkta çocuk kovalamaca

Cuma öncesi sessizliğimi nedir anlamadım kızlar nerdesiniz hani spor bildirimleriniz bi uğrayıp kaçıyosunuz hani birbirimize destek olacaktık grupça çözecektik valla pek parlak değil sonumuz sanki, bazıları sadece cuma geliyo özellikle tartı öncesi birbirimizi daha fazla motive etmeliyiz çok yorgun bile olsam gramda versem ben burdayım lütfen sizde ciii deyip kaçmayın

*** 2.Takım 448. Etap ***

akrep33 (70 / / / %)
hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,5/ / / %) izne ayrıldı
zuhal32( 64,3 / / / %)
azaydidem ( 63,2/ / / %)
Melrin( 66.5 / 66/ 0.5/ 0.75%)
krakker (74.2 / / / %)
losefar ( 60 / / / %)

2. Takım ortalaması %

akrep33 (70 / / / %)
hedef52 (66,2/ 66.1/0.1 /0.15 % )
zuhal32( 64,3 / / / %)
azaydidem ( 63,2/ / / %)
krakker (74.2 / / / %)
losefar ( 60 / / / %)

2. Takım ortalaması %

akrep33 (70 / / / %)
zuhal32( 64,3 / / / %)
azaydidem ( 63,2/ / / %)
krakker (74.2 / / / %)
losefar ( 60 /59,1 /0,9 / %1,5)

2. Takım ortalaması %

akrep33 (70 / / / %)
zuhal32( 64,3 / / / %)
azaydidem ( 63,2/ / / %)
krakker (74.2 /73.5 /0.7 /0.94 %)
losefar ( 60 /59,1 /0,9 / %1,5)

2. Takım ortalaması %

günaydın hayırlı cumalarr

2 güne kadar iyiydi de ,şu malum dönemler tam 2 haftama mal oluyo verdiğimi göremiyoruumm deli ediyo beni
2 gündür + gösteriyo tartı
bu haftada 700 grla idare edicem artık ,başka haftaya kaldı 2 kg vermek

@akrep33 çiğime yakalnmadan kaçayım
o şimdi döktürmüştür kiloları
B bur50 listedemisin bu hafta

listede kilo alan yokkkk maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…