evet ya bu hafta iyi gibi merakla kaptanı bekliyoruzlistede kilo alan yokkkk maşallah
geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yokturben çıkıyorum kızlar eşimin doktorda randevüsü var onunla beraber gidiyorum
öptüm hepinizi
Maalesefgünaydın hayırlı cumalarr
2 güne kadar iyiydi de ,şu malum dönemler tam 2 haftama mal oluyo verdiğimi göremiyoruumm deli ediyo beni
2 gündür + gösteriyo tartı
bu haftada 700 grla idare edicem artık ,başka haftaya kaldı 2 kg vermek
Ellssa çiğime yakalnmadan kaçayım
o şimdi döktürmüştür kiloları
B bur50 listedemisin bu hafta
Senin bu hafta gelmemenden belliydi canim.Maalesef
73.7 yum
700 gr almışım
Allahtan listede değilim de ortalamaya zararım yok
kaptanım çok büyük geçmişler olsun şimdi nasılsınÇok şükür sabitim kizlar..
Dünden bu yana serum yiyorum hastanede..
Dun sabah acele ile cikarken hormon ilaci yerine, farklı bi ilaç icmisim. Yüksek etkili sinirsel bi ilaç ve hayatim boyunca bu tür ilaç hiç kullanmadim..
Aldigim ilaçla ayni büyüklükte ama nasil yaptim boyle bi hata hala saskinim.
Yürüyüş dönüşü benim adimlar sasirmaya başladı gözler kapanıyor yer bi gidip bi geliyor..
Anormal bisiler olduğunu farkedip hemen telefona sarildim ve son gördüğüm ekrani oldu, yigilmisim..
Oy oyy basa gelecek var ise insan kör sagir oluyor onu anladım..
Ve hastanede o serumlari yerken aklımda krakker verdinasil etkilemişse beni
Ben paylaştımKızlar ben ve akrep musait değiliz listeyi paylasirsiiz değil mi
Hoşgeldin canım...Meraba kizlar uzunn bir ardan sonraa yine geldimmm
Üstümden tır geçmiş gibi, hala tuhafım, yüzüm gözüm şiş..kaptanım çok büyük geçmişler olsun şimdi nasılsın
Ellerine sağlık canımSonucu paylaşım alanına taşıdım inşallah iyi bir sonuç alırız
iyi olda kaptanım şişlik problem değil geçer elbet rabbim bir daha yaşatmasın tekrardan çok çok geçmiş olsunÜstümden tır geçmiş gibi, hala tuhafım, yüzüm gözüm şiş..
Bol su tüketmem söylendi, anca gidermiş şişlik, o yüzden de wc ile epey arkadş olduk..
Beyaz ışığı görenlerden oldum yani
Taşımada sıralamaya dikkat edildiğini bilmiyordum bi dahaki sefere daha dikkatli olurum kusura bakmayınBugün yine biz yapıcaz listeleri, son ceza haftamız sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?