sağol kaptanımYoo ben tost yemedim sabah
Eşine de maşallah
kaptanım çekşrdeği anladı diyelim hadi şalgamı da ama pide arası peynir neden kiiiiiiiiiiGelelim dünkü menü bildiriminee
Sabah
yoğurt karışımı
Peynir,zeytin,pide, çay
Öğle
Etsiz çiğ köfte,turşu,tere,marul
Akşam
1 ince dilim pasta
Yoğurt karışımı
İlerleyen saatlerde
Çekirdek
1 bardak şalgam
Pide arası peynir
Sabah şişti gözlerim, onca tuzlu şey yendi tabi
Yoğurt karışımı acaip ödem attırıyor, hala wc ye taşınıyorum, ne ödem yapmış vücut..
Ya sorma, gözüm döndü birden sanırım..sağol kaptanım
kaptanım çekşrdeği anladı diyelim hadi şalgamı da ama pide arası peynir neden kiiiiiiiiii
Ayyy giyme o zaman canımm..gelelim losafarın mensüne
sabah:kaşarlı minik bir tost ,10-15 zeytin, 1 lokam reçel , 3 ceviz
ara:yaprak çiko(bitterli) emekli olan biri dağıtıyordu, yeşilçay
öğlen:küçük avuç badem, 1 küçük süt.
ara:1 küçük portakal yyeceğim (oda arkadaşımın ikramı)
akşam: köfte+salata NOT:EVDEKİLER MAKARNA YİYECEK
SPOR:1 Saat yürüdüm
Gçen hafta giydipğim dar pantolon hala darrrrrrr, tezgahtar esneyebileceğini söyledi ama tıkkkkkk yok üst baldırı sıkıyor korkuyorum dikişleri atacak iye,eğilip ayakkabımı bile bağlayamıyorm
neyse kaptanım olmuş bitmiş bazen insanın gözü dönüyor ..çok şükür benim öyle ataklarım olmuyor, diyetten önce de geç saatlerde bir şey yememe alışkanlığım vardıAslında akşam yediğimde erken saatti..
Açtım, pastayı yuttum hemen, baktım fenaym yoğurt karışımı yaptım kendime..Eşim balık getiricekti..
Plan bir anda değişti..
Eşim maçı çıktı, balık işi yattı..
Evdekilere acil bişiler hazırlama koşturması ile açlığım komple gitti..
Öle işte...
Sonra da başka işler açtım başıma, doldurdum midemi
kaptanım öyle güzelki dayanamıyorum zaten gaza getiriyor beni onun içine rahatça sığmam lazım , ptesi 60 kg cuma kaç çıkarım biliyorum tartılmıyorum, 58i bir göreyim 1 ay jillian patlatacağım , yorumları okudum bayağı incelttiği söyleniyor, bu arada benim hedefim 55 idi sonra bir gazla 52 diye güncellemiştim , 55 i görürsem duruma bakacağım ..uzun lafın kısası hedefim 52 ya ben 55 le de mezun olabilirmiyim????????Ayyy giyme o zaman canımm..
istediğin kiloya inince rahat giyersin..
Ben arada jillian yapmayı denedım ertesi gün ağrıdan ölüyorum acaip bi Video bende az zayıflayayım düzenli yapcamneyse kaptanım olmuş bitmiş bazen insanın gözü dönüyor ..çok şükür benim öyle ataklarım olmuyor, diyetten önce de geç saatlerde bir şey yememe alışkanlığım vardı
kaptanım öyle güzelki dayanamıyorum zaten gaza getiriyor beni onun içine rahatça sığmam lazım , ptesi 60 kg cuma kaç çıkarım biliyorum tartılmıyorum, 58i bir göreyim 1 ay jillian patlatacağım , yorumları okudum bayağı incelttiği söyleniyor, bu arada benim hedefim 55 idi sonra bir gazla 52 diye güncellemiştim , 55 i görürsem duruma bakacağım ..uzun lafın kısası hedefim 52 ya ben 55 le de mezun olabilirmiyim????????
aaaayyy ne güzel birlikte başlarız tahmini kaç kg sonra başlarsın, ağrı bir-iki gün olup sonrasında geçiyormuş...nolu nolu nolur birlikte yaparsak daha güzel olurBen arada jillian yapmayı denedım ertesi gün ağrıdan ölüyorum acaip bi Video bende az zayıflayayım düzenli yapcam
Sorarız onu, olursun sanırım ya..neyse kaptanım olmuş bitmiş bazen insanın gözü dönüyor ..çok şükür benim öyle ataklarım olmuyor, diyetten önce de geç saatlerde bir şey yememe alışkanlığım vardı
kaptanım öyle güzelki dayanamıyorum zaten gaza getiriyor beni onun içine rahatça sığmam lazım , ptesi 60 kg cuma kaç çıkarım biliyorum tartılmıyorum, 58i bir göreyim 1 ay jillian patlatacağım , yorumları okudum bayağı incelttiği söyleniyor, bu arada benim hedefim 55 idi sonra bir gazla 52 diye güncellemiştim , 55 i görürsem duruma bakacağım ..uzun lafın kısası hedefim 52 ya ben 55 le de mezun olabilirmiyim????????
Canım senle 21 gün ebru çalışması yapalımmı?aaaayyy ne güzel birlikte başlarız tahmini kaç kg sonra başlarsın, ağrı bir-iki gün olup sonrasında geçiyormuş...nolu nolu nolur birlikte yaparsak daha güzel olur
Jillian 3 Set halinde her biri 10 ar gün yapılıyor diyelim 2. Seviyede yapamıyorsun zorlanıyorsun tekrar 1 . Seviyeyi yapıyorsun 30 dk sürüyor bence önce Leslie 3 mil yapalım ardından jillian daha etkili olur bugün akşam başlayalım mı ne dersinaaaayyy ne güzel birlikte başlarız tahmini kaç kg sonra başlarsın, ağrı bir-iki gün olup sonrasında geçiyormuş...nolu nolu nolur birlikte yaparsak daha güzel olur
Sen öyle san..
Dün akşam ilerleyen saatte suç işledimo yüzden bugün ceza verdim kendime
Yoo ben tost yemedim sabah
Eşine de maşallah
Yazıyı
Dün
Sabah
1 has yumurta
2 dilim ekmek
Domates sos
Öğlen yok
Aksam
Balık fırında
Salata
Jillian 3 Set halinde her biri 10 ar gün yapılıyor diyelim 2. Seviyede yapamıyorsun zorlanıyorsun tekrar 1 . Seviyeyi yapıyorsun 30 dk sürüyor bence önce Leslie 3 mil yapalım ardından jillian daha etkili olur bugün akşam başlayalım mı ne dersin
başlayalım ama ctesiden itibaren olsa sana uyar mı, bugün dizimde hafif bir ağrı var yarın da yemeğe misafirim olacak...Jillian 3 Set halinde her biri 10 ar gün yapılıyor diyelim 2. Seviyede yapamıyorsun zorlanıyorsun tekrar 1 . Seviyeyi yapıyorsun 30 dk sürüyor bence önce Leslie 3 mil yapalım ardından jillian daha etkili olur bugün akşam başlayalım mı ne dersin
plates mi oluyor ebru çalışması , benim topum yokCanım senle 21 gün ebru çalışması yapalımmı?
Tamam cumartesi başlangıcımız olsunbaşlayalım ama ctesiden itibaren olsa sana uyar mı, bugün dizimde hafif bir ağrı var yarın da yemeğe misafirim olacak...
Teşekkürler inşallah güzel sonuçlar alırızhadi bakalım kolay gelsinn,aferin sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?