Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menümü anlatayım
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 dilim ekmek
Bal( köyünden) kaymak ( yoğurt için aldığım sütü kaynatırken olan kaymak)
Taze sıkılmış meyve suyu
Ara Türk kahvesi
Yaprak bitterden 2 tane
Akşam
Ev yapımı iskender
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak

Merhabaa. Bende vu gruba davet edilmistim. Pazartesu basliyorum :) yapmam gereken ne var :)
Hoşgeldin iki hafta boyunca hergün bildirim yapacaksın ilk sayfada neler yapman gerektiği anlatılıyor orayı bi oku istersen bu arada boyun kilon hedefin kaç

Hoşgeldin iki hafta boyunca hergün bildirim yapacaksın ilk sayfada neler yapman gerektiği anlatılıyor orayı bi oku istersen bu arada boyun kilon hedefin kaç
hosbulduuuk :)
Tamamdir o zaman okuyayim simdi :)
Boyum 1.60 kilom:53 tu en son ama pazar baslamadan tartilicam tam olarak 53-54 civari.
Hedefim:48 kilo olmak :)

Kizlar merhaba.kaptanim cok gecmis olsun Allah korumus.
Cok hastayim bacaklarimda muthis bir sızı var sanirim usuttum.sabahtan beri yerimden kalkamadim.surekli kusburnu iciyorum.

Cok hastayim bacaklarimda muthis bir sızı var sanirim usuttum.sabahtan beri yerimden kalkamadim.surekli kusburnu iciyorum.
Sanada çooook geçmiş olsun Zencefilli süt yap balda kat içine çok iyi geliyor bende bugün Spor yapamadım işlerim vardı yarın kesin yapıyorum sende iyileşince başlarsın

Sağol canım sana da geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…