Hoşgeldin iki hafta boyunca hergün bildirim yapacaksın ilk sayfada neler yapman gerektiği anlatılıyor orayı bi oku istersen bu arada boyun kilon hedefin kaçMerhabaa. Bende vu gruba davet edilmistim. Pazartesu basliyorum :) yapmam gereken ne var :)
hosbulduuuk :)Hoşgeldin iki hafta boyunca hergün bildirim yapacaksın ilk sayfada neler yapman gerektiği anlatılıyor orayı bi oku istersen bu arada boyun kilon hedefin kaç
Süper vereceğin kilonda az biraz sabırla kurtulursunhosbulduuuk :)
Tamamdir o zaman okuyayim simdi :)
Boyum 1.60 kilom:53 tu en son ama pazar baslamadan tartilicam tam olarak 53-54 civari.
Hedefim:48 kilo olmak :)
İnsallah ya bakalim. Cok azimliyim. 1 ay okulum tatil bu surede vermeye calisacagim. :) hepimize kolay gelsiiin :)Süper vereceğin kilonda az biraz sabırla kurtulursun
Aa tamam. Pazartesiden itibaren muhakkak paylasacagim :). Tesekkurlerr.Menünü yaptığın sporu bizimle paylaşmayı ihmal etme
Sanada çooook geçmiş olsun Zencefilli süt yap balda kat içine çok iyi geliyor bende bugün Spor yapamadım işlerim vardı yarın kesin yapıyorum sende iyileşince başlarsınKizlar merhaba.kaptanim cok gecmis olsun Allah korumus.
Cok hastayim bacaklarimda muthis bir sızı var sanirim usuttum.sabahtan beri yerimden kalkamadim.surekli kusburnu iciyorum.
Merhabaa. Ben yeniyim burçak adim :) cok gecmis olsun. Havalar soguk dikkat etmek gerekiyor ya.Kizlar merhaba.kaptanim cok gecmis olsun Allah korumus.
Cok hastayim bacaklarimda muthis bir sızı var sanirim usuttum.sabahtan beri yerimden kalkamadim.surekli kusburnu iciyorum.
Teşekkür ederim canım.. Ellerine sağlıkEllssa kaptanım, yönetim kadronuzdaki değişikliği hem karar defterinde hem de takım topiği giriş mesajında güncelledim. Tekrar hayırlı olsun.
Sağol canım sana da geçmiş olsun..Kizlar merhaba.kaptanim cok gecmis olsun Allah korumus.
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler arkadaşlarım
Hoş geldin canım..Merhabaa. Ben yeniyim burçak adim :) cok gecmis olsun. Havalar soguk dikkat etmek gerekiyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?