Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah ince kucuk dilimden yapilmis tost yedim. Uc kupa sekersiz cay ictim.yanina azicik salatalik yedim. Kahvaltilik yemeyi sevmiyorum malesef
Bir tane havuc yedim arada.
Oglen: 3 yemek kasigi kuru fasulye.
Ardindan 3 yemek kasigi pilav
Yaninda bir buyuk kase yogurt yedim.
Arada sade bir turk kahvesi ictim.
Aksam yemek yemeyecegim. Gün icinde fazlaca kendimi doyurdum. Bir porsiyon meyveyle ve tabiki sekersiz cayla gunu sonlandiracagim. Yarindan itibaren daha diaiplinli bir program uygulayacagim :)

İlk gün için fena degil azda spor eklemeni tavsiye ederim

İnsallah olur Allah gonlunuze gore versin. Ben yer hareketi yaptim yarim saat. Spor salonuna gittigimde ogrenmistim basen bolgesi icin. Zaten internette de her sey var :) aksamda yarim saat step yapacagim insallah :)

İnsallah olur Allah gonlunuze gore versin. Ben yer hareketi yaptim yarim saat. Spor salonuna gittigimde ogrenmistim basen bolgesi icin. Zaten internette de her sey var :) aksamda yarim saat step yapacagim insallah :)
Amin hepimizin hedeflerimize ulaşmamızı nasip etsin

Aksam yemegi tuketmedim. Meyve de yemedim. Yalnizca cay içiyorum. Belki bur de turk kahvesi icerim. :) step yapamadim bugun. Yarin baslayacagim. Gunduz yarim saat yer hareketi yapmistim. aksamda yaptim bugunumu sonlandiriyorum boyle :) cuma sabah mi tartilacagiz belli bir saat var mi bildieim icin :)

Pazartesi ve cuma günü yapıyoruz öğlene kadar yaparsan iyi olur liste yapıldığı için ne kadar erken tartılırsak o kadar kolay oluyor spor olarak fena değil ben bi başlayınca hepsini yapıyorum tatile girince ikiye bölebilirim

Spor bildirimim
45 dk orta tempolu yürüyüş ( açık havada)
45 dk Jessica
30 dk jillian
200 ip atlama
50 mekik
20 sguat
20 plank hareketi

Spor bildirimim
45 dk orta tempolu yürüyüş ( açık havada)
45 dk Jessica
30 dk jillian
200 ip atlama
50 mekik
20 sguat
20 plank hareketi
Masallah cok fazla spor yapmissiniz gercekten :) hayran kaldım gaza geldim bende :)
Hem cuma hem pazartesi mi bildirecegim anladim :) ya ben cok sevdim bu grup isini :)

Plan hareketi nasıl bisey
Şınav pozisyonunda el üstünde duruyorsun bunda dirsek üstünde bacak ve vücut gergin birçok kas aktif oluyor bikaç hareketi var o şekli verip durunca bile karnın ağrıyor internetten plank hareketleri diye ara bi sürü video var ben karnımdan şikayetçiyim inşallah sonuç alırım

Masallah cok fazla spor yapmissiniz gercekten :) hayran kaldım gaza geldim bende :)
Hem cuma hem pazartesi mi bildirecegim anladim :) ya ben cok sevdim bu grup isini :)
Kuzum ben yaklaşık 30 kilo verdim koşu bandım sayesinde Son 10 kilo için değişik hareketlerle destekleyip sıkılaşmak istiyorum onun için bu kadar spor yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…