Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar size bakmaya geldim cuma günü sonuçlar nasıldı.ben geçen hafta çok hastaydım rapor aldım evde yattım.4 ağzıma doğru düzgün hiç birşey sürmedim midem kabul etmedi ama yinede kilodan fazla giden yok öpüyorum hepinizi görüşürüz

Kızlar uzun zamandır motivasyonuM düsük yok bu hafta ayrılmayayım yok kilo vereyim öyle ayrılayım Vs. Derken zaman geçiyor kilo değişmiyor. Azimli üyelere de haksızlık oluyor.
Ben biraz takım dışında kalmak istiyorum.bir kaç yeni üye daha alarak takımın da bir ivme kazanması şart.
Bu hafta ben izine ayrılmak istiyorum.
Eminim aranızda hasretle döneceğim :)

Kizlarrr noldu bizim takima kimseler ugramamisssss

Hani kilo bildirimleri size soluyorum ama ben artidayim bgun 64.6 kiloyum hafta sonu hic dkkat edemedim neden hemn kilomu geri aldimida bliosunz oyuzden hic anlatmim nese insallah cumaya kadr artida degil ekside olucam insallahhh

Lutfen herkes kurala uyup kilo bildiriminde bukunsn ltfen

Bu arada bgun muzaffer kushanin 15 gunde 8-10 kilo dyetine basladik zuhalle bakalim nolcak ben daldan dala atliyorum bakalim sonumuz ne olacak

Bide goji beryy dye bi bitki varmis onu istedigin gbi tuketebliyomussun dun arastrdim kim kullansa spirsuz dyetsiz kilo vermis 2 ayda 42 kilo bile veren var cnku 100 kiloymus ama 68 kilo olup 1 ayda 52 kiloya dusende var oyuzden heveslendim hic bir zarari yok okadr cok yarari varki saymakla bitmez oyuzden insallah bende kullanmaya baslicam

Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda goji duyan varmi yada kullanan varmi aranizda?

Merhabaa. Ben yeni katildim gruba :) dediginiz konu hakkinda bilgim yok. Bende bugun patates yogurt diyetine basladim bakalim ne olacak :)

Slm hosgeldin arkadasim ne gzel byumuz ayni ve sen benim ideal kilomdasin aslinda sende ideal kilondasin neden kilo vermek istyosun ki
Ayni anda birbirimize yazmisiz :). Ya ben normal kiloda bir kizim ancak zayıf olmak istiyorum biraz :) ayrica basenlerim var biraz. Onlardan kurtulmak istiyorum :) önceden 50 kiloydum simdi 54 olunca cok moralim bozuldu :) bir ayda verebildigim kadar verecegim :) ama evet grup cok aktif degil sanirim bende fark ettim :)

Cuma Kilo bildirimi sonu sesiniz çıkmıyor cumartesi pazar ben burdaydım grup kurallarına hiç uyulmuyo 2 gün coşkulu msj atılıyor 3. Gün ses yok tek başıma konuştuğumu düşündüğüm anlar oluyo o yüzden kilo bildirimi yapmayı gerekli bile görmedim nasılsa sonucu ben görüyorum herkes kendini yoklasın kural neydi hergün girilecek bildirim yapılacak hastalık harici sebepler bahane işiniz varsa benimde işim var ama grup sorumluluk bilinciyle hergün bildirim yapıyorum herkes iğneyi kendine batırsın

Canım ben bu sabah 67.4tum yani kilo alıyorum o yüzden hiç yazmıyim dedim.
Goji beri yabani bir meyve sağlıklı diye biliyorum ama iki ayda o kasalar kilo verilir mi abartı geldi bana biraz

Haftasonu karşılıklı konuştuk

Evet evet sizi tenzih ediyorum zaten.gruva giris yaptigimdan beri duzenli olarak aktifsiniz ve konusuyoruz.
Sağol canım üzerime alınacağım bişey yok ben lafta değil gerçekte burdayım hedefime ulaşmak için uğraşıyorum burası bireysel değil grup o yüzden herkes grup kurallarına uymak zorunda

Bugün daha düzenli yapcam demiştin spor yapabildin mi
Evet evet cok sukur ya :) yarim saat pilates yaptim. Yarim saat step yattim. Yer hareketleri yaptim. Simdilik 60 squatta yaptim aksama kadar 150 ye tamamlayacagim insallah :).
Patates yogurt diyeti var 3 gunluk ona da basladim. Bakalim nasil sonuc alacagim. Siz de durumlar nasil masallah cok azimlisiniz ama

Ben öğretmenim akşamda ev ve çocuklarımın işlerini bitince spora başlıyorum öncede o büyük kiloyu verdiğim zaman öyle yapardım

Ben 5 te 5 denen diyetten yaptım bitince aynısını aldım sen başarılı olursan bizede haber verirsin bu arada plank hareketleri denesene sana çok iyi gelecektir zaten squatta yapıyorsun

Ben 5 te 5 denen diyetten yaptım bitince aynısını aldım sen başarılı olursan bizede haber verirsin bu arada plank hareketleri denesene sana çok iyi gelecektir zaten squatta yapıyorsun
Aa ne ogretmenisiniz acaba :) brans mi sinif mi :) ne guzel, ama cokca sabir gerektiriyor dimi :) plank hareketi ne bilmiyorum ama internetten arastirip deneyecegim :)

Aa ne ogretmenisiniz acaba :) brans mi sinif mi :) ne guzel, ama cokca sabir gerektiriyor dimi :) plank hareketi ne bilmiyorum ama internetten arastirip deneyecegim :)
Sınıf öğretmeniyim sabır gerçekten sabır ve sevgi istiyor plankta tüm kasların çalışıyo sarkmaları topluyormuş sıkılaştırıyor bide jillian diye bi kadının 10 ar günlük 3 setten olan videoları var yapanlar çok memnun bende yapmaya yeni başladım onuda incele istersen

Allah yardımcıniz olsun. :) kucukken herkes gibi bende cok istiyordum ogretmen olmak. Sonrasinda gerek ailemin dusunceleri gerekse kendimde o iradeyi bulamamam sebebiyle tercihimi farkli yonde kullandim :) tamamdir arastiracagim. Kalca kismimi sıkılaştırmak istiyordum sanirim tam bana gore. Kismetse ona da baslayacagim :) bir ayi en verimli sekilde gecirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…