Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benim dsarda netim yok cuma gunu misafirim vardi ayriyetten kizim hasta zaten onunla ugrasiyorum cumrtesi kiz kardesimdeydim pazar gunuda kizimla ugrastim bi turlu iyilesemiyo son 1 aydr hep hasta suanda bile ayagimda uyutmaya calisiyorum melrincim ben senin ne kadr aktif ildugunu biliyorum sozum sana degil aslinda alinmaman lazndi iki haftadr sen listeyi yapiodun sanirm gzek gidiyo pazartesi gunleri heo bildirim yapiorum kilo alsamda almasam sin iki haftadrda cumrtesi pazar griyodum ama bu hafta bole oldu cuma gunude bildirimde bulunurken solmistim kzim hasta grip yazamiyrum dye tekrar kusura bakmayin kizlar

Aslinda son iki haftadr herkes cok aktifti sporlar yarislar havada ucusuyodu bu hafta kzim hastaligi daha kotu olunca bide ben 62 grunce smarip bigun ole yiynce ertesi gun kilo alinca motivemi kaybettim tekrar cumaya kadr toprladim ama hafta sonubtekrar motivem yerlerdeydi misafirlik misafr kizim hastaligi fln derken tabi aslnda hepsi bahane gbi geliyo size ama durum bu bgunden itibarem eski halime geri donucem sozzz

Yaa kizlar aslinda ben dun aksam cok dusundum takimdan cikmaya karar vermistim ama bu sabah ole bianda sevk geldi hem yeni dyete baslamisken ckmim dedim ama galiba eskisi kadr motive alamiyorum kilo alip veriyorum surekli takimada cokda katkim oldugunu dusunmuyorum oyuzden kararim izne ayrilmak yerine takimdan tamamen cikmak belki kendimi bunyemi biraz rahat brakmam lazm suanki kilomu korumam lazm

Srekli sok diyetler yapip duruyorum 17 kilo verdim ama gerisi gelmiyo istesem olur biliyorum ama hemn gtsin istedgim icn srekli sok dyet yapiorum bu seferde dyet bttiginde geri aliyorum niyetim normal az yiyerek metabolizmamin kendine gelmesini beklicem ama kilo almamaya calisicam tabi bu surede kendime geldigime dsundum hazr oldgum anda tekrar aranizda olurum insallahhh

Ellssa kaptanim izin verirsen didem kacarrr

Sen bilirsin ama bence gitme
Hepimiz öyleyiz bazen kilo alıyoruz bazen veriyoruz
Buradan uzak kalınca daha kötü oluyor kilo alıyor insan

Kizlar mrhba cok hastayim.eşim,küçuk oglum ve bakicim da hasta ..atesler icinde yaniyoruz halimiz yok.5 gun rapor aldim..bu arada katilimdan falan bahsetmissiniz ya bence de kinse yeterince girmiyor

Evet canim.
Benim aktar söyledi. Kuru üzümün pembe hali, tasi da çok güzel.
Aktarin kendisi de kullanıyormuş ama o sağlık için. 1 aydir 3 kilo gitti diyor.
Bi doktor arkadaş da hastasini yönlendirmiş, kilo için. Bayanin bacak agrilari varmış, merdiven cikamiyormus. Bu meyveyi kullandıktan sonra agrilar geçmiş,rahatça merdiven cikabiliyormus.
Düşünüyorum ama su an e!imda tam 3 koca paket slimcafe var.
1 kutusu nerdeyse bitmek üzere çok da umdugum gibi cikmayinca 1 haftadan fazladır kullanmiyorum.
Aslında kullansam bitse ve goji meyvemi akşam diyorum.

Normalde biraaz fazla yerim.ondan olacak ki nasil aciktim nasil aciktim var yaa. Ama bugun patates yemek istemiyorum ya uc gun nasil katlancam.

Çıkmak ya da kalmak sorun değil bu grubun birleşme amacı hedefe ulaşmak pes etmek işin en kolayı ben bu saatten sonra tekrar obez olmak istemiyorum fit anne fit eş fit kadın olmak için sonuna kadar uğraşacağım alinin velinin diyetiyle değil vücudumu sağlıklı besleyip spor yaparak başaracağım bence kendiniz için vazgeçmemelisiniz yine de karar sizin

Kizlar mrhba cok hastayim.eşim,küçuk oglum ve bakicim da hasta ..atesler icinde yaniyoruz halimiz yok.5 gun rapor aldim..bu arada katilimdan falan bahsetmissiniz ya bence de kinse yeterince girmiyor
Cok gecmis olsun.. Havalar cok soguk dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…