Merhaba ben de bu hafta katildim burçak adim :)hepımız oyle dusunuyoruz galıba onun ıçın yazılmış yazılmamış bakmıycam yazıcam mesaj
Memnun oldum. İnsallah hep beraber amacimiza ulasiriz :)merhaba hoşgeldın ben de ırem
Cuma Kilo bildirimi sonu sesiniz çıkmıyor cumartesi pazar ben burdaydım grup kurallarına hiç uyulmuyo 2 gün coşkulu msj atılıyor 3. Gün ses yok tek başıma konuştuğumu düşündüğüm anlar oluyo o yüzden kilo bildirimi yapmayı gerekli bile görmedim nasılsa sonucu ben görüyorum herkes kendini yoklasın kural neydi hergün girilecek bildirim yapılacak hastalık harici sebepler bahane işiniz varsa benimde işim var ama grup sorumluluk bilinciyle hergün bildirim yapıyorum herkes iğneyi kendine batırsın
Benim dsarda netim yok cuma gunu misafirim vardi ayriyetten kizim hasta zaten onunla ugrasiyorum cumrtesi kiz kardesimdeydim pazar gunuda kizimla ugrastim bi turlu iyilesemiyo son 1 aydr hep hasta suanda bile ayagimda uyutmaya calisiyorum melrincim ben senin ne kadr aktif ildugunu biliyorum sozum sana degil aslinda alinmaman lazndi iki haftadr sen listeyi yapiodun sanirm gzek gidiyo pazartesi gunleri heo bildirim yapiorum kilo alsamda almasam sin iki haftadrda cumrtesi pazar griyodum ama bu hafta bole oldu cuma gunude bildirimde bulunurken solmistim kzim hasta grip yazamiyrum dye tekrar kusura bakmayin kizlar
Aslinda son iki haftadr herkes cok aktifti sporlar yarislar havada ucusuyodu bu hafta kzim hastaligi daha kotu olunca bide ben 62 grunce smarip bigun ole yiynce ertesi gun kilo alinca motivemi kaybettim tekrar cumaya kadr toprladim ama hafta sonubtekrar motivem yerlerdeydi misafirlik misafr kizim hastaligi fln derken tabi aslnda hepsi bahane gbi geliyo size ama durum bu bgunden itibarem eski halime geri donucem sozzz
Sen bilirsin ama bence gitmeYaa kizlar aslinda ben dun aksam cok dusundum takimdan cikmaya karar vermistim ama bu sabah ole bianda sevk geldi hem yeni dyete baslamisken ckmim dedim ama galiba eskisi kadr motive alamiyorum kilo alip veriyorum surekli takimada cokda katkim oldugunu dusunmuyorum oyuzden kararim izne ayrilmak yerine takimdan tamamen cikmak belki kendimi bunyemi biraz rahat brakmam lazm suanki kilomu korumam lazm
Srekli sok diyetler yapip duruyorum 17 kilo verdim ama gerisi gelmiyo istesem olur biliyorum ama hemn gtsin istedgim icn srekli sok dyet yapiorum bu seferde dyet bttiginde geri aliyorum niyetim normal az yiyerek metabolizmamin kendine gelmesini beklicem ama kilo almamaya calisicam tabi bu surede kendime geldigime dsundum hazr oldgum anda tekrar aranizda olurum insallahhh
Ellssa kaptanim izin verirsen didem kacarrr
Evet canim.Kizlarrr noldu bizim takima kimseler ugramamisssss
Hani kilo bildirimleri size soluyorum ama ben artidayim bgun 64.6 kiloyum hafta sonu hic dkkat edemedim neden hemn kilomu geri aldimida bliosunz oyuzden hic anlatmim nese insallah cumaya kadr artida degil ekside olucam insallahhh
Lutfen herkes kurala uyup kilo bildiriminde bukunsn ltfen
Bu arada bgun muzaffer kushanin 15 gunde 8-10 kilo dyetine basladik zuhalle bakalim nolcak ben daldan dala atliyorum bakalim sonumuz ne olacak
Bide goji beryy dye bi bitki varmis onu istedigin gbi tuketebliyomussun dun arastrdim kim kullansa spirsuz dyetsiz kilo vermis 2 ayda 42 kilo bile veren var cnku 100 kiloymus ama 68 kilo olup 1 ayda 52 kiloya dusende var oyuzden heveslendim hic bir zarari yok okadr cok yarari varki saymakla bitmez oyuzden insallah bende kullanmaya baslicam
Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda goji duyan varmi yada kullanan varmi aranizda?
Cok gecmis olsun.. Havalar cok soguk dikkat etmek gerekiyorKizlar mrhba cok hastayim.eşim,küçuk oglum ve bakicim da hasta ..atesler icinde yaniyoruz halimiz yok.5 gun rapor aldim..bu arada katilimdan falan bahsetmissiniz ya bence de kinse yeterince girmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?