Kilo baslangic kilom 54.4
Su anki kilom 53.4 bir kilo gitmiiis kaldi 5.5 kilo. Mutlu oldum haliba :)
Kilo bildirimi bu sekilde mi yoksa dahasi vaelr mi ben bilmiyorum ilk haftam :)
Slm kizlar kilom bu hafta kilom 65.0kusura bakmayin uzgunum kilo aldgim icin ama biraz dinlenim donunce telafi edicem sozzzzz
Cok tesekkur ederiiim :) patates yogurt doyeti var ben guya onu yapacaktim 3 gun ama sadece 1 gun yapabildiim :)süperrr tebrik lerrr
çok sinirbozucu bişey tartıda artıları görmek ,tahmin bile etmek istemiyorum bence isveç, 5te 5 i yapmayın artık metobolizmnızla oynamayın ben bir gün pataes yedim kilo aldım ve kilo vermem azaldı altüst oldu
normal beslenme şekline dönüp porsiyonları azaltın ve gece 7 den sonra hiçbirşey yemeyin
senin vermen gereken kilo çok az canım ,hiç şok diyetler yapmaCok tesekkur ederiiim :) patates yogurt doyeti var ben guya onu yapacaktim 3 gun ama sadece 1 gun yapabildiim :)
Onerinizi dikkate alacagim :)) annemde izin vermiyor zaten sok diyet uygulamama :)az gibi geliyor ama gitmiyor ya. Veremedim gitti.senin vermen gereken kilo çok az canım ,hiç şok diyetler yapma
ara öğün yapma aç durmaya alış öğünler arasında ayran ,çay şekersiz içecekler içip çiğneme eylemi yapma pektin hormonunu uyar
süperrr tebrik lerrr
çok sinirbozucu bişey tartıda artıları görmek ,tahmin bile etmek istemiyorum bence isveç, 5te 5 i yapmayın artık metobolizmnızla oynamayın ben bir gün pataes yedim kilo aldım ve kilo vermem azaldı altüst oldu
normal beslenme şekline dönüp porsiyonları azaltın ve gece 7 den sonra hiçbirşey yemeyin
krakkercim bu hafta listedeyım kılom 71,0@akrep33 merakediyorum kilonu
okullar tatil oldu 2 haftayı kilo almadan atlatırım inşallah
kızım da karataycı oldu şeker kullanmıyo ,hamurişini azalttı
ama oğlumm karataya çok kızıyoo
onu dinlememe izin vermiyo
poğaça böreğe bayılıyooo annesi gibi
Onerinizi dikkate alacagim :)) annemde izin vermiyor zaten sok diyet uygulamama :)az gibi geliyor ama gitmiyor ya. Veremedim gitti.
krakkercim bu hafta listedeyım kılom 71,0
süperrr tebrik lerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?