Ben ilk dolma yapmıştım ay ne kötü olmuştu annem babam mükemmel aşçı yemeği yer gibi yemişlerdi şimdi bu kadar maharetli olduğumu bi bilseler ne mutlu olurlardı en beceriksiz zamanında varlardı nasip tabiAksam yapacağım insallah :) annem babam iste patates yemegi yaptim tek cocugum cok ustume dustuler. yemek yapmayi falan anca ogreniyorum. Bakalim nasil oldu :)
Bende ilk kez kek uapmistim. Yag damliyordu her yanından babam enfes demisti bayila bayila yemisti :) sanirim azicik elim yatkin degil. Nasipten,kaderden ote yol yok tabi. Ama o mefis yemekleri kuzucuklar yiyor simdi :) annemde bana yedirmis yedirmis. Hep şişko oldum hayatim boyunca :) anca normal kilodayim gecen yildan beri :)Ben ilk dolma yapmıştım ay ne kötü olmuştu annem babam mükemmel aşçı yemeği yer gibi yemişlerdi şimdi bu kadar maharetli olduğumu bi bilseler ne mutlu olurlardı en beceriksiz zamanında varlardı nasip tabi
Benim takip ettiğim hiç sıkıntı yaşamadığım yemek Blogları var adresini vereyim istersen inan yaptıklarını görünce sen bile inanamayacaksın yaptıklarınaBende ilk kez kek uapmistim. Yag damliyordu her yanından babam enfes demisti bayila bayila yemisti :) sanirim azicik elim yatkin degil. Nasipten,kaderden ote yol yok tabi. Ama o mefis yemekleri kuzucuklar yiyor simdi :) annemde bana yedirmis yedirmis. Hep şişko oldum hayatim boyunca :) anca normal kilodayim gecen yildan beri :)
Valla olur en azindan arada yaparim. Ya az once ogrendim bute kalmisim medeni hukuktan. Of ya butsuz gectim diye cok mutlu olmustum ucundan kalmisim yaBenim takip ettiğim hiç sıkıntı yaşamadığım yemek Blogları var adresini vereyim istersen inan yaptıklarını görünce sen bile inanamayacaksın yaptıklarına
Sagol cnm tesekkur ederim..bu arada benim kilo farkim 200 degil 300 olacakti.br de yeni giren arkdas listeye 2 hafts sonra kilo verebilirse girecek diye biliuorum*** 2.Takım 449. Etap ***
akrep33 (70 / / / % )
hedef52 ( 66.1/ / / % )
zuhal32( 64,3 /64,3 /0 /0 % ) sabit
azaydidem ( 63,2/65,0 /-1,8 / -% 2,85)
Melrin( 66/ 66.7 / -0.7/ % -1.06)
krakker (73,5 /73,5 /0 / %0 ) sabit
losefar ( 59,1 /58,8 /0,2 / 0,5% )
Burcak41(54.4/53.4/ 1,0/ % 1.84)
bur50(71,2/71,0/0,2/%0,004) 375. etapta ızne ayrılan uye gerı dondu yuzdesı 74e bolundü
2. Takım ortalaması
geçmiş olsunn L losefar Allah şifa versin kuzucuğa
Kusura bakmayin boyle bir kural oldugunu bilmiyordim ben ekledim kendimi oraya :)Sagol cnm tesekkur ederim..bu arada benim kilo farkim 200 degil 300 olacakti.br de yeni giren arkdas listeye 2 hafts sonra kilo verebilirse girecek diye biliuorum
Sorun degil tatlim duzeltilebilecek birsey.. bütünlemen icin uzuldum .halledersin inşKusura bakmayin boyle bir kural oldugunu bilmiyordim ben ekledim kendimi oraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?