Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar hatta geceler
Saçma ve boş işlerle uğraşıyoruM
Hatta isim yok is yapacak ortam yok çünkü
Yapsam is çok ama bir yüz versem 1 gun isim çıksa izin almaya kalksam tepeme çıkacak insan çok veya herkes mağdur olacak niye insanlar alıştı ve hizmet sekteye uğradı diye.
Meyve veren ağaç misali ...
Tipik memuriyet halleri ..
Galiba bu is yerinde düzenin oturmamasi da canımı sıkıyor yani istifayi getiriyor aklıma
Bosum= canım sıkılıyor ama maaş alıyorum= vicdanı rahatsızlık

Doluyum insanlar memnun =isim çıkıp gelmezsem insanlar magdur=vicdanı rahatsızlık

Ve yarın karne günü çocukların karnesi almaya gidememek ayrı dert karne den sonra 3 çocukla ise gelmek paha biçilemez!!!

Evet menüleri bütün yazmak lazım
Hedef sabahı öğleyi yazıyor neden aksami yazmıyor çünkü diyet ikindi ye kadar sürüyor

Anlık zevklerimiz için ömürlerindeki rahat yaşamları daha önemli benimde aklıma çok gelir evimde kalsam tek derdim çocuklarım olsa bu zamanı kaçırmasam diye sonra onların istekleri ve ihtiyaçları aklıma gelir devam derim

Kişisel gelişim kitaplarıni severim.RİSK almaktan bahseder.veya plan yapmaktan geleceği planlamaktan. 1 defa sorunlardan kaçmak için 1 defada özel yer açmak için istifayi düşündüm. İlkinde arkamda destek yoktu ikincisinde çocuklar 6 aylık ti özelin şartları bana uymazdi.ama yoğunlugu görünce özelde iyi para kazanilacagini ongörmüştüm. Nihayetinde bir kurum özel büro açtı ve 10-15.000 lira aylık verdi oraya gelen meslektaşımà.
Şimdi gene ön görüm var bizim kurumdan bi cacık olmaz:)
Kacayim gideyim ....

Hayat, koşturmacadan ibaret değilmidir zaten..
Ne kadar koştursanda hep bişeyler yarım, eksik...
O yüzden hep imdada Allah'a olan inancımız yetişir..
İnancımız bizi daha kuvvetli, sabırlı ve tabiki huzurlu yapar..

Kendini yıpratmadan, elinden geldiğince yap gerisine bişey yapamazsın o yüzden vicdanını da çok yorma..

Çocuklu olmanın güzellikleri işte..
Karne alırken onları yalnız bırakma,sonrası bi şekilde geçer ama yıllar sonra bile tatlı bir anı olarak kalır, çocuklarla geçirilen zaman..

Son düzenleme:
Evet menüleri bütün yazmak lazım
Hedef sabahı öğleyi yazıyor neden aksami yazmıyor çünkü diyet ikindi ye kadar sürüyor
Canım toparlayalım kendimizi..Akşamlarımıza sınır koymazsak bu iş sonlanmaz maalesef..
İstesekte istemesekte akşam yeme zevkimizi başka hobilerle değiştirmeliyiz..
İrademizin gücünü yükseltelim..
Yaparız biz..
Başarırız

Hayırlısı ne ise o olsun canım..
İyice düşünmen için uzun süreli izinler al, öyle ver kararını..

21.01.2016 BİLDİRİM SAYILARIMIZ
Ellssa ------------------------14
hedef56 -------------------------4
B bur50 -----------------------------3
B Burcak41 -----------------------6
zuhal32 ---------------------------1
azaydidem ----------------------2
M Melrin -----------------------------11
Bugünlük bu kadar arkadaşlarım minimum 5 bildirime tamamlarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…