Yürüyüş iyidir devaeYa bugünde baya gezdim :) ama normalde bu ladar gezmiyorum ya :)
Anlık zevklerimiz için ömürlerindeki rahat yaşamları daha önemli benimde aklıma çok gelir evimde kalsam tek derdim çocuklarım olsa bu zamanı kaçırmasam diye sonra onların istekleri ve ihtiyaçları aklıma gelir devam derimİyi akşamlar hatta geceler
Saçma ve boş işlerle uğraşıyoruM
Hatta isim yok is yapacak ortam yok çünkü
Yapsam is çok ama bir yüz versem 1 gun isim çıksa izin almaya kalksam tepeme çıkacak insan çok veya herkes mağdur olacak niye insanlar alıştı ve hizmet sekteye uğradı diye.
Meyve veren ağaç misali ...
Tipik memuriyet halleri ..
Galiba bu is yerinde düzenin oturmamasi da canımı sıkıyor yani istifayi getiriyor aklıma
Bosum= canım sıkılıyor ama maaş alıyorum= vicdanı rahatsızlık
Doluyum insanlar memnun =isim çıkıp gelmezsem insanlar magdur=vicdanı rahatsızlık
Ve yarın karne günü çocukların karnesi almaya gidememek ayrı dert karne den sonra 3 çocukla ise gelmek paha biçilemez!!!
Bana tek tek yazınca daha iyi geliyorEvet menüleri bütün yazmak lazım
Hedef sabahı öğleyi yazıyor neden aksami yazmıyor çünkü diyet ikindi ye kadar sürüyor
Kolay gelsiiinBen az spor yapayım sonra uğrarım
Anlık zevklerimiz için ömürlerindeki rahat yaşamları daha önemli benimde aklıma çok gelir evimde kalsam tek derdim çocuklarım olsa bu zamanı kaçırmasam diye sonra onların istekleri ve ihtiyaçları aklıma gelir devam derim
Ben az spor yapayım sonra uğrarım
Bugun tam 15.000 adim attimm :)
Akşam menüsünde yeşillik yiyerek c vitamini de alabilirdin canım, etin vücuduna daha faydalı olmasını sağlardı..Menum : sabah bir kase yogurt
Oglen seyy dayanamadim cigkofte yedim yaninda ayran
Ara salep
Aksam uc tane izgara kofte
Ara :Sekersiz turk kahvesi
Evet canım yapıyoruz..Yarin kilo bildirimlerimizi yapıyoruz dimi hadi bakalim :) heyecan yaptim :)
Hayat, koşturmacadan ibaret değilmidir zaten..İyi akşamlar hatta geceler
Saçma ve boş işlerle uğraşıyoruM
Hatta isim yok is yapacak ortam yok çünkü
Yapsam is çok ama bir yüz versem 1 gun isim çıksa izin almaya kalksam tepeme çıkacak insan çok veya herkes mağdur olacak niye insanlar alıştı ve hizmet sekteye uğradı diye.
Meyve veren ağaç misali ...
Tipik memuriyet halleri ..
Galiba bu is yerinde düzenin oturmamasi da canımı sıkıyor yani istifayi getiriyor aklıma
Bosum= canım sıkılıyor ama maaş alıyorum= vicdanı rahatsızlık
Doluyum insanlar memnun =isim çıkıp gelmezsem insanlar magdur=vicdanı rahatsızlık
Ve yarın karne günü çocukların karnesi almaya gidememek ayrı dert karne den sonra 3 çocukla ise gelmek paha biçilemez!!!
Canım toparlayalım kendimizi..Akşamlarımıza sınır koymazsak bu iş sonlanmaz maalesef..Evet menüleri bütün yazmak lazım
Hedef sabahı öğleyi yazıyor neden aksami yazmıyor çünkü diyet ikindi ye kadar sürüyor
Canım ajandana tek tek yazarsın ama buraya birleşmiş halini yaz, kontrol yapan arkadaşın işi kolay olsun..Bana tek tek yazınca daha iyi geliyor
Hayırlısı ne ise o olsun canım..Kişisel gelişim kitaplarıni severim.RİSK almaktan bahseder.veya plan yapmaktan geleceği planlamaktan. 1 defa sorunlardan kaçmak için 1 defada özel yer açmak için istifayi düşündüm. İlkinde arkamda destek yoktu ikincisinde çocuklar 6 aylık ti özelin şartları bana uymazdi.ama yoğunlugu görünce özelde iyi para kazanilacagini ongörmüştüm. Nihayetinde bir kurum özel büro açtı ve 10-15.000 lira aylık verdi oraya gelen meslektaşımà.
Şimdi gene ön görüm var bizim kurumdan bi cacık olmaz:)
Kacayim gideyim ....
Kaptanım 2gün izinliyim kızıma bakan abla hastalandı yarn paylaşım yapıcam bugün hiç fırsatım olmadı
Eşim ilgileniyorÇocuk lar ne yapıyor sen spordan ken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?