Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hava soguk ancak yuruyus yapmaya cikacagim cok canim istedi :) daha sonraysa aile seansi malum haftasonu hehe :)

Sabah: ezogelin corbasi ekmeksiz.
Oglen: bir pogaca
Sarimsakli kofte
Sehriye salatasii
2tane havuc topu
Ara:sekersiz kahve sekersiz cay
Aksam: portakal
Not: bu sabah tartilmistim 52.8 di oysa... aama dayanamadim....

Menümü anlatayım
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
3 zeytin
Çeyrek simit
1 dilim ekmek
Yarım açma
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaşığı kaymak
1 çay kaşığı bal
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 Kurabiye
Öğle yok
Ara
2-3 ceviz
Akşam
2 yemek kaşığı makarna
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
Salata
Ara
Yok

23.01.2016 BİLDİRİM SAYILARIMIZ
asivemai ----------------2
@akrep33 ------------------0
B bur50 ---------------------1
M Melrin ---------------------5
L losefar ---------------------0
krakker --------------------0
@hedef52 ---------------------0
B Burcak41 ------------------5
Kocaman cumartesi için bildirim sayımız

5 bildirim olacak (kişi başı en az)

Merhaba kizlar.benim de bugun arkadaslarla oturmam vardi.en az hasarla atlatmaya calistim.kaptanim gecmis olsun bu senek gripler gercekten cok farkli.kendimizi ne kadar korusak da gelip bizi buluyor.
@Melrincigim sagol canim.ailemin gelecek olmasina ben de cok seviniyorum.birkac gun kalacaklar ama herkesin isi gucu var.oglumun 18 ocak da dogum gunu vardi teyzelerini o davet etti.18inde yapamadik haftaya yapcaz inş

Çocuklar aileyle doğum günü kutlamaları seviyorlar olsun bu bahaneyle bir araya geleceksiniz Rabbim evladına hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu başarının hiç eksik olmadığı bir yaşam nasip etsin

Ben ananemde kalmistim okula giderken. İkinci dönem yurtta olacagim. Dersten kaldim ya kitaplarımi almaya geldim calisayim diye mahsur kaldim disarda acaip kar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…