Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Amin canım Benim yaşadığım pişmanlığı yaşamanı istemediğim için yazdım kimse yaşamasın
Daha önce dayim eşiyle bu konu yuzunden problem yasadigini belirtip ilerde boyle olma kizim demisti. Ona hak vermiştim. Ama hic bu acidan düşünmemistim. Ama abla gibi bana ogut vermeniz cok guzel oldu tesekkur ederim. Dikkat edicem. Haklisiniz cunku.

Rica ederim maalesef tecrübeliyim

Masallah... :) ben ananemdeydim. Babam ve annem geldi pazara ciktik bir seyler aldik. Annem isleri halletmis ders calisiyorum galiba sadce yatarak gun gecirdim
kaçinci siniftasin cnm.

bence gayet guzel menün fazla kaçirmamissin

Süpersin ben tatil olunca o ayrıntıları yarın yapmayı planlıyorum
her hafta sonu bunlaru yapmazsam rahat olamiyorum.

Annede diyet yapmak miiii ooooo yoooooo
Evet evet anca dank ediyor iste. acikcasi wv islerine hic merakim yoktu ama kiyamiyorum. Elimden geldiğince yardım ediyorum. Gerci 3 kisiyiz. Cekirdek aile. Cok sorunda olmuyor temizlik yeme icme ama valla yardim ediyorum ya
bekarken benim de merakim yoktu anca gezeeyim modundaydim.şimdi de yemek yapnayi sevmiyorum

allah rahmet etsin cnm

Ayyy ben de mi yemek yapmayi sevmeyecegim ilerde. Aslina bakarsaniz hosuma gitti. sadece bulaşiklari makinaya yerlestirmeyi sevmiyorum. Elde yikamak daha cok hosuma gidiyor utude seviyorum. Bende toz almayi hic sevmiyorum cin iskencesi gibi universite birinci sinifim :). Lise de bir yill hazirlik okudum ama 5 yildi lisem. Yani normalde iki ye gitmem lazim 19 yasindayim

Selam kizlar bizim zamanlardan kim kaldi bilmiyorum hedefime cok az kala hamile oldugumu ogrendim sayenizde cok guzel kilolar verdim simdi 4 aylik hamileyim hepinizi opuyorum temmuz annelerindeyim)

menum
sabah
1 bardak çay
yarım simit
öğlen
2 kaşık et yemeği
3 sarma
akşam
3 kaşık et yemeği

Cuma günü menu bildiren sadece 2 kişiydi.
***menu bildirmek zorunludur

Sabah: ezogelin corbasi ekmeksiz.
Oglen: bir pogaca
Sarimsakli kofte
Sehriye salatasii
2tane havuc topu
Ara:sekersiz kahve sekersiz cay
Aksam: portakal
Not: bu sabah tartilmistim 52.8 di oysa... aama dayanamadim....

Cumartesi menu bildirimleri 2 kişiden
*menu bildirmek zorunludur

Menu: sabah: patates kizartmasi
Ucgen peynir
Cay
Oglen: meyve salatasi, bir tane baklava
Aksam: 4 yemek kasigi barbunya bir dilim kepekli ekmek
Ara: sekersiz turk kahvesi

Burçak ve melrin in pazar menu bildirimleri

@akrep33

@losefar

krakker

B bur50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…