Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Haftasonu spor yapacak mıyız 2 gün dinlenme demiştin yanlış mı hatırlıyorum

Selam kizlar.yogun bir pazar gunu.gerci cok gec uyandigimdan gün kisa sürdü.genel temizligimi yaptim .sil supur.banyo +wc yika.çamasir yika.balkonlar karli oldugundan yikamadim.ve toz alma kaldi.sizler nasilsiniz

Menu: sabah: patates kizartmasi
Ucgen peynir
Cay
Oglen: meyve salatasi, bir tane baklava
Aksam: 4 yemek kasigi barbunya bir dilim kepekli ekmek
Ara: sekersiz turk kahvesi

Selam kizlar.yogun bir pazar gunu.gerci cok gec uyandigimdan gün kisa sürdü.genel temizligimi yaptim .sil supur.banyo +wc yika.çamasir yika.balkonlar karli oldugundan yikamadim.ve toz alma kaldi.sizler nasilsiniz
Masallah... :) ben ananemdeydim. Babam ve annem geldi pazara ciktik bir seyler aldik. Annem isleri halletmis ders calisiyorum galiba sadce yatarak gun gecirdim

Menümü anlatayım
Sabah
3 krep
4 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık yeşillik
250 ml taze sıkılmış meyve suyu
Peynir
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Yarım çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı bal ( yuh bana dünyaları yemişim)
Bu koca kahvaltı sabahla öğlenin birleşimiydi
Ara bisküvi tatlısı ( eşimin gece canı çekmiş dün o yüzden yapmak zorunda kaldım)
Türk kahvesi
Akşam
Yeşil mercimekli erişteli çorba
Salata
Ara Türk kahvesi olcak

Ben bugün çok çalıştım baza altları sandığım eskiyen küçülen kıyafetleri ayıklama yerleştirme derken anca çorba yaptım tabi kahvaltı yoğun olunca akşam dengeledim mutfağı toparlayıp yeni oturdum 1 saat sonra sporu yapcam

Masallah hanimlar pek hamarat. Bende anneme hep laf yapiyordum anne cok temizliyorsun yoruluyorsun dinlen diye o da calisiyor demek cogu bayan ayni :)

Önceliklerimiz farklı biz o günleri geçince yemek temizlik çocuklar ile zaman geçiyor inan en güzel günlerini yaşıyorsun
Herkes aynisini söylüyor valla. Cidden universite haayati cok guzel ama. Lisede oyleydi gerci. Sanirim is hayatina atilmak hiiic istemiyorum :) sonra es cocuklar. Haklisiniz sanirim ya:)

Süpersin ben tatil olunca o ayrıntıları yarın yapmayı planlıyorum

Herkes aynisini söylüyor valla. Cidden universite haayati cok guzel ama. Lisede oyleydi gerci. Sanirim is hayatina atilmak hiiic istemiyorum :) sonra es cocuklar. Haklisiniz sanirim ya:)
Her dönemin ayrı güzelliği var tadını çıkar geçen zaman dönmüyor okul hayatımda güzeldi ama anne olmak çok daha güzel

Slm kızlar
Annemlerdeyim
Kiz kardeşlerimle buluştık burda
1 hafta veya 10 gün kalıcam burda
Diyeté başladık burda
Baskülüm yanımda
Bugun diyetinin 1.gunu:)
Simdilik iyi
Tarçınlı süt belki 1 meyve ile günü noktalarıM

M Melrin videoları henüz incelemedim.inşallah sporujuzxda olacak burda.
Annem veletleri oyalarken az kitap okuyalım.

Napcan bi bezde sen eline alıp annenin yükünü hafifleteceksin
Evet evet anca dank ediyor iste. acikcasi wv islerine hic merakim yoktu ama kiyamiyorum. Elimden geldiğince yardım ediyorum. Gerci 3 kisiyiz. Cekirdek aile. Cok sorunda olmuyor temizlik yeme icme ama valla yardim ediyorum ya

Konudan bagimsiz olacak ama ne tur kitap okuyorsunuz acaba :) pek sık okuyorsunuz merak ettim dikkatimi cekti :)

İlk iki videoda hareketler bacak basen üzerine ben normalde spor yaptığım için üzerine ekleme yapıyorum başlarken yanına sandalye plates lastiği litrelik 2 şişe al ikide bi durdurup eşya aradım bugün daha verimli olacak inşallah

Evet evet anca dank ediyor iste. acikcasi wv islerine hic merakim yoktu ama kiyamiyorum. Elimden geldiğince yardım ediyorum. Gerci 3 kisiyiz. Cekirdek aile. Cok sorunda olmuyor temizlik yeme icme ama valla yardim ediyorum ya
Benim annem babam yaşamıyor o zamanlar pek yemek yapmayı bilmezdim birazda tembeldim şimdi arı gibiyim her tür yiyeceği yaparım hep içimde şu var keşke zamanında bunları onlarada hazırlasaydım anneme yardım etseydim sen keşke dememek için yap be tatlım

Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun. Nur icinde yatsinlar insallah. Gercekten yuregime dokundu dedikleriniz. Okul zamani yurtta olacagim. Ama söz elimden geldigi kadar yardim edecegim.. Haklisiniz. Tesekkur ederim.

Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun. Nur icinde yatsinlar insallah. Gercekten yuregime dokundu dedikleriniz. Okul zamani yurtta olacagim. Ama söz elimden geldigi kadar yardim edecegim.. Haklisiniz. Tesekkur ederim.
Amin canım Benim yaşadığım pişmanlığı yaşamanı istemediğim için yazdım kimse yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…