Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uff ne oldu bana ya, dün belime ters bir hareketten dolayı ağrı saplandı belim ağryor daha önce de ani bir hareketten aynı noktaya ağrı girmişti kilitlenmiştim resmen.
bugün işbaşı yaptım dışarıda olmasa bile spor salonunda yürümeyi düşünüyordum ama düz yolda bile yürüyemiyorum zaten çarş-perş-cuma misafirlerimden dolayı spor yapamayacağım , bu hafta elimden gelen tek şey yediklerimi kontrol etmek olacak

karın sporu eklermısınız bıraz benım gobuş sorunum var da
canım seninle çocuklarımız yaşıttı hatırladığım kadarıyla, benim de sezeryan göbeğim var ; şu an bekarlık kıyafetlerimin çoğuna giriyor olmama rağmen göbeğim çok kötü duruyor ne yapacağım bilmiyorum düz bir karnım olsun istiyorum ben de....2-3 kg sora ben jillian yapacağım bakalım göbek gidecekmi....bir de ben yatmadan önce yatağa sırtüstü uzanıp bacakalrımı 90 derece kaldırıp indiriyorum 30 defa falan ( bu aralar hiçbirşey yapmıyorum ama düzenli yapıyordum) alt göbek için ...

Kahvaltimi da yaptım biraz sonra ders calismaya baslicam. Ben polisiye turde eser severim. Ahmet umit e kesinlikle bayiliyorum. Ama su son donemde gerek ygs lys ye hazirlandigim son yil gerek bu yil hic kitap okuyamadim. Uc ay tatillerde elime ne alirsam okumaya bayilirdim ama bende baslayacagim. Benim en buyuk eksikligim turk klasiklerini okumadim ben onlari okumak istiyorum. Yabanci yazarlardan once iyice kendi kulturumun kitaplarini okumaliyim

24.01.2016 BİLDİRİM SAYILARIMIZ
asivemai ----------------1
@akrep33 ------------------0
B bur50 --------------------0
M Melrin --------------------13
L losefar -------------------2
krakker ------------------0
hedef56 ---------------------1
B Burcak41 -----------------12
Kocaman pazar için bildirim sayımız

5 bildirim olacak (kişi başı en az)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…