Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne kadar düzenli yazmışsıın

arada yulaflı bisküvi olmasamıymış acabaa

dünkü menümü yazayım bende
düzenli yiyemedim
sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,az peynir,1 kaşık bal,çay
ara
1 armut ,6 fındık,1 mandalina
öğle
1 kase mercimek çorbası,az pırasa yemeği,2 kase yoğurt
ara
yarım dilim kerempeynirli ekmek
akşam
ağzımdaki yaralar akşam çıktı
sadece beyaz peynir yedim nedense

canlarımm

benim oğlan yarıyıl tatilini pc başında geçirdiği için (belki bıkar dedik kendi haline bırakmuştık)
haftaiçi oyuna izin vermiyoruz ,tabi krizlere giriyo
saat 15-30 da okuldan geliyor ben bu saate kadar buraya takılabiliyorum
onun evde olduğu saatlerde pc yi açamıyorum,bana da yasak geldi zannediyor
akıllı telefonumda yok telden giremiyorum
bu şekilde idare etçem artık

off çok kötü olmuşşumarım eritmişsindirr
böyle durumlarda şerbetli tatlı bana dokunuyor de canım insanlar diyetetekilere karşı nedense çok ısrarcı oluyorlar,rahatsızım dedinmi daha etkili
hımmmmm iyi fikir bundan sonra deneyeceğim midem rahatsızzz

hastalığın çok üzün sürdü canım ya tekrar geçmiş olsun ....

ayyy sen gel de 15,30 a kadar gel , gerçekten artık doğru dürüst paylaşım olmuyor dolu dolu olsun grubumuzn sayfaları.

menüm gelsin
sabah:
1 haşlanmış yum, birkaç zeytin, çok az tandır ekmeği(kıtır kıtır) 1 lokma bal, 1 ceviz

ara:yok (hayret ettim kendime, bir arkadaş da kek ikram etti yemedim)

öğlen:işyerinde yedim mercimek çb(sanrım içinde un vardı ), el büyüklüğünde somon (ama kızarmışdı) 2 çatal tahin helva, roka salatası

akşam: 4 parça pirzola+ salata (yiyeceğim)

spor: 30 dk koşu bandı (200 kcal)

su 1,5 ltve 1 kupa yeşilçay

Menümü anlatayım
Sabah
1 yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates, 1çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 dilim tuzsuz etimek, 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu ( hasta olduğum için eşim mecbursun dedi)
Ara
Yeşil elma, Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle
5 yemek kaşığı susuz tarafından bezelye yemegi, yoğurt( ekmeksiz)
Ara
1 muffin,avuç içi ceviz, fındık
Akşam
1 kase mercimek çorbası, salata, yoğurt ( ekmeksiz)
Ara
Türk kahvesi ya da bitki çayı

Colinste fena indirim var haberiniz olsun :) ananeme ziyarete gittim cok masumdum. Ama gun oldugunu görünce kacmak zorunda kaldim :))) ya ben bu yil ki gibi hic gezmemistim. Babam diyordu da hep her seyin yasin var kiziyordum

Menu: sabah : k fleks, bir avuc cilek
Oglen: bir kucuk dilim ev pizzasi. İki yemek kasigi kadar kisir
Akşam: bi tane haslanmis patates , biraz taze fasulye ,yogurt salata

Colinste fena indirim var haberiniz olsun :) ananeme ziyarete gittim cok masumdum. Ama gun oldugunu görünce kacmak zorunda kaldim :))) ya ben bu yil ki gibi hic gezmemistim. Babam diyordu da hep her seyin yasin var kiziyordum
ay canım sağol indirim haberleri verdiğin için.. heryerde müthiş indirim var ben özellikle pantolon falan almıyorum zayıflayacağım diye:) Ama içim gidiyor sıkılıyoum aynı şeyleri giymekten....Ne güzel geziyorsun öğrenciliğinin tadını çıkar

Menu: sabah : k fleks, bir avuc cilek
Oglen: bir kucuk dilim ev pizzasi. İki yemek kasigi kadar kisir
Akşam: bi tane haslanmis patates , biraz taze fasulye ,yogurt salata
bu hafta bakalım ne kadar gidecek

yarın tartı sonucuma göre şok birşeyler yapacağım ben ..eğer sabit çıkarsam 5de 5 diyetinden yaparım , ama 300-500 giderse şayet rutin düzenimde devam edeceğim...

müsliye hala devam ediyorum ama işyerinde protein olduğu günlerde yesem mi diye düşünüyorum ama yemek yersem en az yarım saatim gider ve sporumu yapamam diye erteliyorum

bugün işyerinin menüsünde çrb, kadınbudu kfte ve makrna vardı, oda arkadaşım yemeğe gelmiyormusn diye sordu ...ben de kadınbudu kft kızartma olduğu için yemeyeceğim dedim... bana diyor ki oda arkadaşım sen kaç yaşına kadar müsli yiyeceksin.... ben de 5 kilo daha verdikten sonra öğlen yemek yemeğe başlayacağım dedim....o zman da verdiğin kiloları alırsın dedi.....ben de ne moral kaldı ne başka bir şey ....kilo almamalıyım kilo almamalıyım

ben birşey alamam ki şimdiii 10 kilo daha vermem lazım

yarın tartı sonucuma göre şok birşeyler yapacağım ben ..eğer sabit çıkarsam 5de 5 diyetinden yaparım , ama 300-500 giderse şayet rutin düzenimde devam edeceğim...

2 günük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum bende
5 te 5 uymadı bana
malum dönem bitimi yaparım heralde

menüm

sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
peynir
çay

öğlen

istavrit tava
çoban salata
az helva

ara
çay ,biraz çekirdek

akşam

istavrity tava
soğan salatsı

menüm:
sbaah : kaşarlı yum, 5-6 zeytin, azcık kıtır ekmek (tandr) , 1 lokma bal
ara:2 kuru kayısı 4 kuru üzüm+yeşiçay

öğlen :müsli

ara:2 kuru üzümüm kaldı onu yerim

akşam:4 pıirzola+salata+ayran

Not: pirzolayı dün yiyecektim ama yiyemedim dünki akşam menümde 20 cm çapında 1 lahmacun +salata yedim

spor:50 dk( koşu bandı) (230 kal)

su:1,5 içtim daha da içerim
1 brdk yeşilçy

ben de malum dönemdeyim onun için bol bol su içiyorum ödem falan kalmasın diye, menün bugünkü mü??????

sabah pazara gitim geldimm
evim çok batmış nerden başlasam derkeeeennnn
boya yaparken buldum kendimi
mutfağı boyamaya başladım ,derin bir temizlik olacakkkk

hergün bir odayı önce boyar ,sonra temizler yerleştirirm ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…