Menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim tuzsuz etimek, domates, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, çayı
Ara
Yeşil elma, Türk kahvesi, 2 yulaflı biskuvi
Öğle
1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı taze fasulye yemeği, 1 kase yogurt, yarım çörek
Ara
1 muz, avuç içi ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı taze fasulye yemeği, 1 kase cacık
Ara
Türk kahvesi ya da bitki çayı
hımmmmm iyi fikir bundan sonra deneyeceğim midem rahatsızzzoff çok kötü olmuşşumarım eritmişsindirr
böyle durumlarda şerbetli tatlı bana dokunuyor de canım insanlar diyetetekilere karşı nedense çok ısrarcı oluyorlar,rahatsızım dedinmi daha etkili
hastalığın çok üzün sürdü canım ya tekrar geçmiş olsun ....yaa görüşemiyoruzzzz arkadaşşımm
annenler giitimi
ben hastaydım yine , bu gün iyiyim allaha şükür
ama ağzımın içii,dudaklarımın etrafı ,burnum hep yara oldu
suyu pipetle içiyorum ,yemekte yiyemiyorum
ayyy sen gel de 15,30 a kadar gel , gerçekten artık doğru dürüst paylaşım olmuyor dolu dolu olsun grubumuzn sayfaları.canlarımm
benim oğlan yarıyıl tatilini pc başında geçirdiği için (belki bıkar dedik kendi haline bırakmuştık)
haftaiçi oyuna izin vermiyoruz ,tabi krizlere giriyo
saat 15-30 da okuldan geliyor ben bu saate kadar buraya takılabiliyorum
onun evde olduğu saatlerde pc yi açamıyorum,bana da yasak geldi zannediyor
akıllı telefonumda yok telden giremiyorum
bu şekilde idare etçem artık
ay canım sağol indirim haberleri verdiğin için.. heryerde müthiş indirim var ben özellikle pantolon falan almıyorum zayıflayacağım diye:) Ama içim gidiyor sıkılıyoum aynı şeyleri giymekten....Ne güzel geziyorsun öğrenciliğinin tadını çıkarColinste fena indirim var haberiniz olsun :) ananeme ziyarete gittim cok masumdum. Ama gun oldugunu görünce kacmak zorunda kaldim :))) ya ben bu yil ki gibi hic gezmemistim. Babam diyordu da hep her seyin yasin var kiziyordum
bu hafta bakalım ne kadar gidecekMenu: sabah : k fleks, bir avuc cilek
Oglen: bir kucuk dilim ev pizzasi. İki yemek kasigi kadar kisir
Akşam: bi tane haslanmis patates , biraz taze fasulye ,yogurt salata
tatlım hayatının düzene girmesine sevindim seni işten çok ev yoruyor gibi iyi ki yardımcı birini bulmuşsun ...
Sorma ya grup çok sessizleşti kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, geçmişi okumakta zorlanmazsın
ben de dün çok acıktım taze fasulye ve salata yedim hiççç doymadım
müsliye hala devam ediyorum ama işyerinde protein olduğu günlerde yesem mi diye düşünüyorum ama yemek yersem en az yarım saatim gider ve sporumu yapamam diye erteliyorum.
teşekkür ederimmüsliye hala devam ediyorum ama işyerinde protein olduğu günlerde yesem mi diye düşünüyorum ama yemek yersem en az yarım saatim gider ve sporumu yapamam diye erteliyorum
Colinste fena indirim var haberiniz olsun :) ananeme ziyarete gittim cok masumdum. Ama gun oldugunu görünce kacmak zorunda kaldim :))) ya ben bu yil ki gibi hic gezmemistim. Babam diyordu da hep her seyin yasin var kiziyordum
yarın tartı sonucuma göre şok birşeyler yapacağım ben ..eğer sabit çıkarsam 5de 5 diyetinden yaparım , ama 300-500 giderse şayet rutin düzenimde devam edeceğim...
ben de malum dönemdeyim onun için bol bol su içiyorum ödem falan kalmasın diye, menün bugünkü mü??????ben birşey alamam ki şimdiii10 kilo daha vermem lazım
2 günük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum bende
5 te 5 uymadı bana
malum dönem bitimi yaparım heralde
menüm
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
peynir
çay
öğlen
istavrit tava
çoban salata
az helva
ara
çay ,biraz çekirdek
akşam
istavrity tava
soğan salatsı
ben de malum dönemdeyim onun için bol bol su içiyorum ödem falan kalmasın diye, menün bugünkü mü??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?